Şimdi Ara

Yılın Oyununu Seçiyoruz 2014

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir yılı daha deviriyoruz ve 2014 ün başarılı oyunlarını seçme zamanımızda geldi
    Not : Oylama sadece PC ye çıkan oyunlar için geçerlidir

geçen senelerdeki kurallar aynen geçerlidir arkadaşlar ...
    http://forum.donanimhaber.com/m_84543712/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_68690847/f_//tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_55195547/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_28410927/mpage_1/key_//tm.htm#28410927
    http://forum.donanimhaber.com/m_36149518/mpage_1/key_yilin%2Coyununu%2Cseciyoruz/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_44835478/mpage_1/key_Yilin%2COyununu%2CSeciyoruz/tm.htm

herkez "ilk 5" listesini yazacak ( puanlamalar 31 aralık günü sona erecek ve sonuçlar belli olacaktır )

oyun listemizin puanlanması

1. 4 puan
    2. 3 puan
    3. 3 puan
    4. 2 puan
    5. 1 puan alacak

hafızayı tazelemek için 2014 oyunları listesi
    http://www.eurogamer.net/releases.php#month=&year=2014&platform=PC&=
    http://forum.donanimhaber.com/m_8415223/tm.htm

not : puanlar Pc oyunları içindir , her sayfa değiştiğinde hesaplanıp ilk mesajda gösterilecek ... eğer 2014 yılına ait olmayan oyunlar yazılırsa sıralamadaki yerleri boş sayılacak , mesaj edit yapsanız bile eğer puanlar sayılmışsa bunu geri alamayız ... ancak yeni çıkan bir oyun için edit yapılacaksa bunu pm ile değerlendiririz

- ben bu buseneyi pc oyunları açısından pek renkli bulmadım açıkcası bana göre oyunlar çıkmadı yada :) 5-6 oyun zor yazarım ... "The Evil Within" olurdu bide listemde ama biturlu düzgün, stutter dan uzak bir hale getirmedim oyunu onun için oynamadan kaldı öyle

1. Far Cry 4
    2. Middle-earth: Shadow of Mordor
    3. Thief 4
    4. Alien: Isolation
    5. The Evil Within ( edit )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 23 Aralık 2014; 13:28:13 >

• Ne demek sadece pc oyunlari??

Yilin oyunu diyorsunuz, tum oyunlar pc'den mi ibaret?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drakoid

Ne demek sadece pc oyunlari??

burası pc oyunları bölümü ve senlerdir bu şekilde yapıyopruz oylamayı ... neden sinirlendin ki bukadar :)
  • 1-insurgency: simülasyon severler kaçırmasın
    2-elite dangerous: oynamadım ama izlediğim videolarda çok beğendim.
    3-titanfall: gideri var ama benim için uzun ömürlü olmayacak.
    4-alien isolation: oyunu oynarken sıkılıyorum. günde 1 saat falan anca oynuyom. ertesi gün bi oynama isteği geliyo
    5-shadow of mordor: oynamadım ama eyi diyolla. milletin sevdiği oyunları genelde beğenmem. bakacaz

listemi 4-5 kere değiştirdim bi daha değiştirmeyecem. bunda karar kıldım

bu sene bana göre oyun çıkmamış pek, o yüzden oynamadığım oyunları listeme almak zorunda kaldım.
    evil within ve thief den gram zevk almadım %15-20 lerde falan bıraktım. wolfenstein idare ederdi en azından bitirene kadar tahammül ettim
    far cry, assasin, cod falan oynamıyorum zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 30 Aralık 2014; 22:28:57 >

• 1-shadow of mordor(gerçekten çok süpriz oldu bu kadar saglam olcagını beklememiştim)
    2-far cry 4(3 ün üstüne baya şey eklemişler bayada iyi olmuş
    3-titanfall(çok eglenceli)
    4-game of thrones(twd kadar olmasada bu sene için süpriz oldu banada)
    5-alien isolation(uzun zamandır gelen iyi bir alien oyunu)
  • 1- Far Cry 4
    2- Middle Earth: Shadow of Mordor
    3- AC Unity
    4- Lords of the Fallen
    5- Watch Dogs

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Dark Souls 2
    2. Fifa 15
    3. The Binding of Isaac: Rebirth
    4. Shovel Knight
    5. NBA 2K15

Dark Souls 2, birinci oyunu kadar olmasa da güzel oyundu. Kesinlikle yılın en iyi oyunu. Gerek vanilla hali, gerek DLCleriyle harika.
    Fifa 15 beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Fifa 14 ile yaklaştıkları şeyi bu sefer elde etmişler, bu sefer olmuş. :) Fifa 15'ten sonra Pes 15 hiç tat vermedi.
    Binding of Isaac : Rebirth yorumsuz. Kesinlikle oynanmalı. İlk oyunun orijinalliğini bozmadan geliştirmişler. Süper olmuş.
    Shovel Knight'ı fazla oynama fırsatım olmadı. Harika bir oyun. Süper bir hava yakalamışlar, kendimi 90ların oyunlarını oynuyor gibi hissettim. Böyle yapımları daha çok görmek isterdim bu sene ama Shovel Knight da beklentilerimi fazlasıyla karşıladı.
    NBA 2K15 fena değildi. 5. Sırayı doldurmak için yazdım. Arkadaşlarla ara sıra 1 el atar kapatırız. O yüzden pek bir şey diyemeyeceğim. :)

2014 PC Oyunları bakımından çok parlak bir yıl değildi. 2015'ten umutluyum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

burası pc oyunları bölümü ve senlerdir bu şekilde yapıyopruz oylamayı ... neden sinirlendin ki bukadar :)

O zaman yilin pc oyunlari yazmaniz gerek....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

O zaman yilin pc oyunlari yazmaniz gerek....

forumun bu bölümnde konsol oyunları için seçim yapılmaz yazmaya gerek yok

• Wolfenstein: The New Order (Özlediğimiz Fps)
    FAR CRY 4 (3 ile aynı olduğu için 2. sıraya koydum)
    Thief 4 (Bunu da beğenerek oynadım)
    Assassin's Creed Unity (Grafikleri,geçtiği dönem çok güzel,yoksa listeme giremezdi)
    The Long Dark (Bağımsıza da destek vermek lazım değil mi)

Pek çok oyunu oynamamışım bu sene,o yüzden bu şekilde sıraladım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 23 Aralık 2014; 0:12:44 >
  • Bu liste oynadığım oyunlar arasından yapılmıştır.

1- Middle-Earth: Shadow of Mordor (Bu yılın sürpriz oyunu beni baya şaşırttı ve eğlendirdi.)
    2- Wolfenstein: The New Order (Konusu ve işleyişi itibariyle bu yılın en iyi fps oyunu.)
    3- Dark Souls II (Fazla söze gerek yok ilk oyun kadar olmasada zevkle bitirdim.)
    4- Alien: Isolation (Beni şaşırtan bir başka yapım devamı gelirse baya mutlu eder.)
    5- Valkyria Chronicles (Konsol tarafında bitirdiğim, pc'ye gelmesi ile yeniden el atıp oynanması gereken en iyi stratejik j-rpg oyunlarından.)
  • 1-Wolfenstein The New Order (Hikaye anlatımı çok güzeldi.Benim için bu yılın en iyi fpssi)
    2-Middle Earth Shadow of Mordor (Batman Arkham oyunları ve AC oyunlarıyla benzerlik taşısa da nemesis sistemiyle ilgi çekiciydi, hem Orta Dünya'da geçiyor oyun :D)
    3-South Park The Stick of Truth (Aslında listemin ilk sırasında olabilirdi ama South park komedisini herkes sevmeyebilir, sevenler veya katlanabilenler için bu yılın en iyi rpglerinden)
    4-Transistor (Oyunlar sanat eseri olabilir mi sorusuna evet diyen bir oyun, ama biraz kısa)
    5-The Vanishing of Ethan Carter (Bulmaca çözme mekanikleri ilgi çekici hemen sıkmıyor, gizemli olması güzel. Ayrıca bu oyundaki kaplamalar binlerce fotoğraf çekilerek yapılmış çok gerçekçi görünüyor.)
    Not: Listedeki oyunlar benim oynadığım oyunlar arasından en çok beğendiklerimdir. Dragon Age Inquisition , Far Cry 4 gibi oyunları pcde sorunları olduğu için oynamadım.

• Bu sene çok vasat geçti. Elle tutulur bir tane oyun yok. Hâlâ Company of Heroes 2 oynuyorum. Liste hazırlanır da öyle en çok hangisini oynadın diye hazırlanır. Güzel bir oyun diyebileceğim oyun yok gibi.

1. The Walking Dead: Season Two
    2. Far Cry 4
    3. NBA 2K15
    4. FIFA 15
    5. Stronghold Crusader 2
  • 1-Divinity: Original Sin
    2-Shadowrun Dragonfall: Director's Cut
    3-This War of Mine
    4-Wasteland 2
    5-Endless Legend

Liste daha uzar aslında, bu yıl verimli oldu. Alien ı ekleyebilirim, Dark Souls 2 var, Might&Magic XL, Lords of Xulima, Styx: Master of Shadows, Legend of Grimrock 2, Southpark, Shovel Knight, The Banner Saga, Age of Wonders 3, Dungeons of Endless, Wargame Red Dragon, Sherlock Holmes, Xenonauts ve önümüzdeki hafta çıkacak Elite: Dangerous

Edit: Şöyle bir baktım hep son sıraya oynayacak gibi benim listedekiler... Arada bir büyük firmaların çıkardığı AAA yapımlar dışındakilere de göz atıverseniz keşke demekten kendimi alamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 12 Aralık 2014; 10:45:03 >
  • Fc4 ilk siramda.

• Evohan hocam, ben de bakınıyordum bugün yarın açarsın geleneksel konunu diye tam zamanında geldi

1. Dragon Age Inquisition
    2. Far Cry 4
    3. Middle Earth Shadow of Mordor
    4. Alien Isolation
    5. Wolfenstein The New Order
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

Evohan hocam, ben de bakınıyordum bugün yarın açarsın geleneksel konunu diye tam zamanında geldi

1. Dragon Age Inquisition
    2. Far Cry 4
    3. Middle Earth Shadow of Mordor
    4. Alien Isolation
    5. Wolfenstein The New Order

hatta geç bile kaldık bu yıl biraz :)
  • 1- Dragon Age Inquisition
    2- Shadow of Mordor
    3- Far Cry 4
    4- Wolfenstein New Order
    5- Call of Duty Advanced Warfare
  • This war of mine

• 1. Middle Earth Shadow of Mordor (40 saatin üstünde oynamışlığım var halada oynuyorum)
    2. Wolfenstein The New Order (faklı bi bakış açısıyal iyi kurgulanmış bir oyundu bence )
    3. The Walking Dead: Season Two (bir sonraki bölümü hep merak ettiren bir yapım olrak baya güzeldi)
    4. Ryse: Son of Rome (oyum tek düzen şeklinde ilerlese de tarihi bir teması olmasından dolayı idare ederdi bence (
    5. Call of Duty Advanced Warfare (güzel sürükleyici aksiyonu boldu)

Tüm yıl oyun oynamama rağmen listeyi zor yazdım çoğunlukla türkçe yamasını beklediğim oyunlar olduğu için Far Cry 4 Dragon Age Inquisition Assassin's Creed Unity gibi damga vuran oyunları oynamadığımdan listeye eklemedim :( hoş Dragon Age Inquisition türkçe yaması biraz hayalde.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.