Şimdi Ara

GTA V, VGX'te Yılın Oyunu Seçildi (Tam Liste)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Senelerdir Video Game Awards adıyla düzenlenen Spike TV şovu bu sene hem konsept, hem de isim açısından değişikliğe gitmişti. İlk senesinde oyunculara pek de bekleneni veremeyen VGX'te ödüller de sahiplerini buldu.

Aşağıda gördüğünüz listede sadece yılın karakteri ve yılın mobil oyunu ödüllerini oyuncular belirledi. Geri kalan listenin tamamı, VGX'in 'bilinmeyen' jürileri tarafından seçildi. Liste şu şekilde;

Yılın Oyunu: Grand Theft Auto V
    Yılın Stüdyosu: Naughty Dog
    Yılın Shooter Oyunu: BioShock Infinite
    Yılın Aksiyon Oyunu: Assassin's Creed IV Black Flag
    Yılın Spor Oyunu: NBA 2K14
    Yılın Bağımsız Oyunu: Gone Home
    Yılın RPG Oyunu: Ni No Kuni Wrath of the White Witch
    Yılın Dövüş Oyunu: Injustice Gods Among Us
    Yılın Yarış Oyunu: Forza Motorsport 5
    Yılın DLC'si: Far Cry 3 Blood Dragon (Her ne kadar 'DLC' değil, standalone bir oyun olsa da...)
    Yılın Xbox Oyunu: Brothers A Tale of Two Sons
    Yılın En İyi El Konsolu Oyunu: The Legend of Zelda A Link Between Worlds
    En İyi Erkek Seslendirme: Troy Baker (The Last of Us - Joel)
    En İyi Kadın Seslendirme: Ashley Johnson (The Last of Us - Ellie)
    En İyi Soundtrack: Grand Theft Auto V
    Yılın Karakteri: The Lutece Twins (BioShock Infinite)
    Yılın Mobil Oyunu: Plants vs. Zombies 2

Bu arada ekleyelim, etkinlik her ne kadar sona ermiş olsa da bazı ödül dallarının kazananları halen açıklanmamış görünüyor. Örneğin en çok beklenen oyun veya en iyi Nintendo oyunu bunlardan birisi.

• En çok satan veya herkesin favorisi diye GTA seçilmiş sanırım GTA'yı PSN'den 150 liraya aldım inanın ki Trevorun yağtığı su altı görevine kadar oynadım ve toplam 3 saat online oynadım ve 2,5 aydır oyunu açmıyorum bile .:S Bence yılın oyunu The Last Of Us Seçilmeliydi ...

[ Ben burada PlayStation taraftarlığı yapmıyorum şimdiden yorumuma katılmayan arkadaşlara duyuruyum ki sonra tartışma çıkmasın ! ]

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • En iyi yapımcı" Naughty Dog deyip GOTY'i vermiyorlar böyle saçmalık görmedim. Naughty Dog ikisini de hakediyordu. Yepyeni IP yaratıp çok başarılı oldular, kolay birşey değil. Sırf ismi yüzünden ayıp olmasın diye gta ya vermişler
  • Rockstar oyun yapmışsa GOTY alır beyler büyütmeyin bence bu kadar bütün Gta oyunları artı birde RDR GOTY olmuştu. Last of Us mükemmel bir oyun ama sadece playstation kullanıcılarından oy almıştır, yani eşit şartlarda yarışmamışlar gta'yla ki yarışsalarda gta alırdı inanılmaz bir hayran kitlesi var çünkü.

• herşey olması gerektiği gibi olmuş...

• Bu sene adil bir liste olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BF4'ü şişirip durdunuz yine tek ödül alamamış. Ama Altın Dışkı ödüllerinde EA sonuna kadar zorlar gibi :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Popülaritenin adı batsın... Bekleyeni, oynayanı, oynamayanı, çıktığı iki platformu hesaba katınca şaşırtıcı değil ... Garibim Last of Us yep yeni bir iş, yep yeni bir deneyim, bu nesile yakışmayan sığmayan bir oyun resmen.

GTA V'i bende bitirdim. Oyun belli bir süreci geçtikten sonra o tadı vermiyor. Online mevzusuna girmeyeceğim, çünkü online açıdan oyunlardan beklentisi olan bir insan değilim. Ancak söylemlere göre Gta IV'ün yanına bile yaklaşamayacak kadar kötü bir online deneyim sunulduğu söyleniyor. Ben bir sefer girip göz atıp çıktım, ilgi çekici, rekabetçi, yada online deneyime kendisini çeken bir durum yok.

3 karakter olması, karakterlere bir türlü bağlanılamayışı ... Trevor hariç :) Gerçekten epik bir karakter oluşturmuşlar. Ancak kaslı bir zenci ile , göbekli bir düzenbazı kontrol etmek pek tat vermedi.

Yanlış anlaşılmasın oyunu deli gibi bekleyenlerdendim. Beğendim de, severek (sonlara doğru sıkılarak) bitirdim oyunu. Ama bir Last of Us kadar sürüklemedi.

• Last of us oynamak isteyip de oynayamadığım oyunlardan. Söylenilenleri de hakediyor anlaşılan. seslendirmelerde bile var ödülleri.

• Goty the last of us diyenleri görelim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Popülerlik yarışması için olduğu için GTA V'in kazanmasına şaşırmadım. Neye göre kazanmış çok merak ediyorum.

Senaryo desen, klasik, klişe GTA senaryosu. Birisi için bir iş yap, sonra sana kazık atsın. İntikam al. Sonu zaten aşırı basit ve rezildi.Soygun oyunu ama bir tane bile, kumarhane soymadık.

Karakterler desen, karakterlere yeteri kadar bağlanamıyorsun. Last of Us'daki gibi karakterlere değer veremiyorsun.

Online modu desen, çabuk sıkan, resmen oyunculardan daha fazla para koparmak için yapılmış bir mod. Yarış yapmak istesem, onlarca daha iyi yarış oyunu var. Deathmatch oynamak istesem, bir sürü kaliteli shooter var. Saatlerce görev yapıp "grind" yapmak istesem, gider MMORPG oynarım. Görülen o ki Rockstar, Free Roam'ın GTA'nın en önemli özelliği olduğunu unutmuş. SA-MP'de aldığım zevkin yarısını almadım. 1 aydan uzun süredir bakmadım bile. Dün Just Cause 2'nin Multiplayer modunun betasını oynadım. Yarım saatte GTA V online'da aldığımdan daha fazla keyif aldım. 1400 kişi aynı anda oynuyor.Tam bir kaos ortamı.http://i.imgur.com/5alQquG.jpg

Modifiyeli araba ile son hız gidiyorum. Konsol donuyor. Böyle rezillik olur mu?

150 Lira verdim. Bence hakketmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

Goty the last of us diyenleri görelim...

Adayların listesinde 1 tane bile xbox ex oyun yoktu sen git buna üzül yılın stüdyosu bir sony stüdyosu seçildi haberin olsun. Sen git güneşli güneşli forzada yarış nasılsa gece yarışamıyorsunuz :D

• Yilin oyunu odulunu The Last of Us yada Bioshock Infinite hakediyordu

• Herkese eşit dağıtalım da, üzülmesin kimse demişler.

• Demedimmi gta 5 seçilir diye.

• Yılın oyunu beklediğim GTA V oldu,şaşırmadım. Listede herkes aldığı ödülü haketmiş gibi.

• Hahaha gta v yılın oyunu değil günün oyunu bile olamaz

• yılın oyunu the last of us seçilmiyorsa gözüm de bi kuruş değeri yok bu etkinliğin.
  • Beni Tek Şaşırtan Taraf Yılın Spor Oyununun FİFA 14 Değil de NBA2K14 Seçilmesi..

• quote:

Orijinalden alıntı: FERFEROS

Popülerlik yarışması için olduğu için GTA V'in kazanmasına şaşırmadım. Neye göre kazanmış çok merak ediyorum. <br><br>Senaryo desen, klasik, klişe GTA senaryosu. Birisi için bir iş yap, sonra sana kazık atsın. İntikam al. Sonu zaten aşırı basit ve rezildi.Soygun oyunu ama bir tane bile, kumarhane soymadık.<br><br>Karakterler desen, karakterlere yeteri kadar bağlanamıyorsun. Last of Us'daki gibi karakterlere değer veremiyorsun.<br><br> Online modu desen, çabuk sıkan, resmen oyunculardan daha fazla para koparmak için yapılmış bir mod. Yarış yapmak istesem, onlarca daha iyi yarış oyunu var. Deathmatch oynamak istesem, bir sürü kaliteli shooter var. Saatlerce görev yapıp "grind" yapmak istesem, gider MMORPG oynarım. Görülen o ki Rockstar, Free Roam'ın GTA'nın en önemli özelliği olduğunu unutmuş. SA-MP'de aldığım zevkin yarısını almadım. 1 aydan uzun süredir bakmadım bile. Dün Just Cause 2'nin Multiplayer modunun betasını oynadım. Yarım saatte GTA V online'da aldığımdan daha fazla keyif aldım. 1400 kişi aynı anda oynuyor.Tam bir kaos ortamı. <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=84909688&url=http://i.imgur.com/5alQquG.jpg" data-href="http://i.imgur.com/5alQquG.jpg">http://i.imgur.com/5alQquG.jpg</a><br><br>Modifiyeli araba ile son hız gidiyorum. Konsol donuyor. Böyle rezillik olur mu?<br><br>150 Lira verdim. Bence hakketmedi.

Oynamayı bilmiyorsan normal. Multiplayer modunda aptal gibi tek gezersen sıkılırsın. Görevler gayet eğlenceli GTA'nın en iyi bölümleri bu oyunda. Modifiyel arabayla son hız giderken donuyordA modifiyesiz arabayla donmuyormu :) Valla ben Xbox 360 da hiç donma sorunu yaşamadım. Büyük ihtimal konsolun sorunlu bir tamire götür :)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.