Şimdi Ara

Yılın Oyunu God of War Seçildi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
3.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sonuna kadar hak etmiştir. Kainatın en iyi oyunu kesinlikle; oynayın, oynattırın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attila the Great -- 7 Aralık 2018; 10:54:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Abi kimse kimseye masal anlatmasın sırf GoW eve ödülsüz gitmesin hesabıyla verildiği o kadar aşikar duruyor ki. Her türlü ödülü Rdr2’ye verip yılın oyunu ödülünü gow alıyorsa pek inandırıcı olmuyor. Bunu rdr2’yi o bu gibi abartıp müthiş diyenlerden biri olmasında söylüyorum.
    En iyi yonetmen, en iyi aksiyon macera da gow da. En iyi ses en iyi hikaye en iyi muzik rdr2 de. Yilin oyununa bakan bir insan icin kriter gow un aldiklari mi rdr2 nin aldiklari mi olur bir daha dusun bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşman çeşitliliği yok, kamera açısı kötü ve RDR2'den daha iyi. Hmm ok.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Yani eve ödülsüz gitmesin diye yılın oyunu ödülünü mü verdiler? Komik olmayın lütfen..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hak etti bence de ama bilemedim şimdi. RDR fanları toplanmış galiba.
  • RDR2'nun hakkını yemişler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RDR 2 yılın oyunu olmalıydı çünkü oyuna sahip olan ve sahip olmayanlar öyle olması gerektiğini söylüyor. Bırakalım şu, "hakkı yendi" saçmalığını artık. Bu kadar ciddiye almayın ödülleri. İkisi de yılın oyunu olabilecek kalitede oyunlardı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Rdr 2 hantal bir oyun. Paso manzara seyrediyorsun. Zaten meta 78 de. Oyunu çok sevenler hiç sevmeyenlere kulaklarını tıkamış. Ama god of war'da öyle bir durum yok. Taş gibi oyun.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • God of War kesinlikle hak ediyordu yılın oyunu olmayı.RDR2 de cidden güzel oyun ama gow bir veya iki tık daha üstündür.
  • Rdr2 seçilseydi üzülürdüm.GoW seçildiğine çok sevindim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her iki oyunun da hikayesi ciddi anlamda başarılı. GoW, baba - oğul ilişkisi üzerinden güzel bir duygusallık, RDR 2 ise ciddiyetiyle gerçekçilik sundu. Ben olsam RDR 2 derdim ama GoW da sonuna kadar hak ederek kazandı. Objektif bakarsak ikisinin de muhteşemliği yanında eksikleri var. Hem kusursuz, hem de değiller yani.

    GoW, loot kısmında bence sınıfta kaldı. En zayıf noktası orası. Bazı zırhlar ve geliştirmeler ciddi anlamda manasızdı. Santa Monica'nın bu anlamda ilk denemesi olduğu için doğal karşılamak gerekir. Game breaking bir durum yaratmadılar neyse ki. Devam oyununda bu konuda çok daha iyi işler çıkaracakları kesin.

    RDR 2 ise birçok kişiye göre ağır bir oyun. Karakter animasyonları vs. gibi bir ağırlık değil, aksine oynayan kişinin serin kanlı olmasını gerektiren bir "kütleye" sahip. Bu da oradan oraya gidip görev yapmaya alışmış açık dünya oyuncularının garibine gitti. Saygı duyarım, fakat ben bu üsluba bayıldım. Açık dünya konseptini tekrardan yazdılar.

    Günün sonunda, her iki oyunun da doğru yaptığı işler o kadar çok ki, ödül ikisinden birine gittiği takdirde üzülmeyecektim. Rdr 2 gibi dönemini bu kadar iyi yansıtan bir oyun uzun süre gelmez. Dönemin politik ve sosyal durumunu, ticaret, medya ve reklamcılık anlayışını çok güzel göstermiş. GoW gibi de mekanikleri ve hikaye akışı tamamen değişmesine rağmen bu kadar başarılı olabilecek bir oyun gelmez.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Ben westerni hiç sevmediğim için ilk rdr leri dahi oynamamıştım ancak rdr 2 ye şöyle bir göz attım . GoW da ise platin kupa aldım . Bence yılık oyununu gow almalıydı nitekim öylede oldu ancak . Kime sorsam herkes RDR 2 diyordu . Tamam adamlar deli gibi oyunun üzerinde çalışıp bu kalitede bir oyun yapmışlar ancak birde karşısında riske girmiş yenilikler getirmiş bir gow vardı . Kaldı ki boss fight açısından en sönük oyun olmasına rağmen oyunu oynarken şimdi boss gelsinde kapışalım dediğimi pek hatırlamıyorum ha gelse fena mı olurdu , çok çok iyi olurdu ancak yapımcı hikayeyi bu şekilde açmak istediği için asıl bossları 2. ve daha sonra çıkacak olan oyunlara saklamış .

    Bir tarafta katıksız hikaye moduna sahip GOW var , diğer tarafta hikaye modu var ayrıca multi tarafıda bulunan ama inanılmaz sorunlu başlayan bir MP modu olan bir oyun var .

    Kazanan katıksız hikaye anlatan AAA oyun oldu bu beni oldukça memnun etti . Demekki benim gibi MP yi sevmeyen ayrıca westernden hoşlanmayan onlarca insan varmış . Demek ki kaliteli AAA oyun yaptığınız zaman hak ettiğini alıyormuşsun .

    Buda her oyununu online yapan yapımcılara kapak olsun . Bir insan kaç tane online oyun oynayabilir , basit matematik bu 24 saatimiz var işimiz gücümüz bittikten sonra kaç saat kalıyorsa bize ve o saatin ne kadarını oyuna aktarabiliyorsak hepi topu o oluyor .

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • hangisi kazansa üzülmezdim ama şahsi fikrim rdr 2
  • RDR 2'nin MP kısmının değerlendirmeye çok fazla alınmadığını düşünüyorum zira daha betası bile yeni başladı. Eğer aklında "MP kısmı için senaryo modundaki kaliteden ödün verildi" gibi bir intiba varsa yanlış. Senaryo modu taş gibi. Bioware'in Mass Effect 3'te yaptığı facia gibi bir durum yok yani ortada.

    Elbette yalnızca senaryo moduyla GOTY ödülü alabilmiş olmak büyük başarı. GoW'un durumu düşünüldüğünde de bu başarı özel bir noktada duruyor (neredeyse IP resetlendi). Zelda, Divinity: OS 2, Witcher 3 bu başarıya ulaştılar farklı farklı organizasyonlarda.
  • Sonuna kadar haketti.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >





  • Hak eden kazandı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • God of war ı da red dead redemption 2 yi de bitirdim, hatta rdr 2 yi dün gece bitirdim efsaneliği daha aklımda taze. Ama ikisinide kafamda tarttığımda burun farkıyla God of war hak ediyor. Rockstar ın gta dan beri açık dünya oyunlarının babası olma tecrübesi var bu tecrübe rdr2 de efsane bir açık dünya yaratmalarını sağlıyor ama diğer tarafta god of war da tek çekim kamera tekniği, hikayenin ve karakterlerin işlenişi, komboların çeşitliği vs bunlara bakınca kendi alanında efsane bir oyun olduğu aşikar.



    İki oyunda çok detaylı iki oyunda efsane ikisi arasında da seçim yapmak çok zor ama hak eden gerçekten de god of war dı, seriyi yeniden yazmaları yeni mekanikler yeni kamera açısı yeni çekim tekniği hikaye yeni bir dünya north mitolojisi ve duygu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    RDR 2 güzelde, Ben ilk oyundaki vahşi batı tadını alamadım..Çok yeşil geldi oyun..


    Oyun çıktığından beri incelemeler dahil, oyun hakkında duyduğum en iyi cümle... Oyunda kalite var özenme var ama bir türlü yakalayamıyorsun oyunu. Bunu dediğim için çok linç yedim ama sanki ubisoft 5 sene uğraşmış ve bir oyun yapmış gibi hissettim. Oyunun ruhunu alamadım. Öte yandan GoW çok güçlü bir şekilde etkilemeyi başardı her yönden, bu yüzden yılın oyunu ödülünü alması benim için hiç sürpriz olmadı.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Wayward Son kullanıcısına yanıt
    Valla abi ben online kısmını oynamadım ama arkadaşım R* yapıyor ise taş gibidir diyordu . Hatta betadan bizim anladığımız son zamanlarda 1-2 bug olur onlarıda biz normal karşılardık sonunda oyunu oynayabilirdik . RDR 2 nin MP sinde insanları sıraya sokmaları , oyuna girince çökmeler gibi gibi tonlarca sorunla karşılaşınca insanlar R* a kızmışlar . Bu adamlar kötü iş yapmaz yaparsa en iyisini yaparlar dedikleri için . İnsanlarda bir sinir halini gördüm ben .


    Senaryosunun çok iyi olduğunu biliyorum orada demek istediğim ; Witcher 3 gibi sadece hikaye modu ile adamlar ödülü kazandı benim için önemli olan kısmı bu . Umarım 2019 da cyberpunk 2077 çıktığında yine MP olmaz ve yine GOTY i CD PROJEKT RED alır diyorum .

    Çünkü benim oyundan anladığım oynanabilirlik , hikaye , grafik . Çok beklediğim bir oyun var ise HL3 gibi hikaye , hikaye , hikaye

    Başka sözüm yok sayın hakim .




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.