Şimdi Ara

Yılın Oyunu God of War Seçildi (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
3.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

    God of War yılın oyunı ödülünü alınca ben niye kuduruyorum onu anlamadım? Bence hakeden bir oyun varsa o da God of War'dır şu Ps4 konsolu hakettiği fiyat olan 400-500 tl'ye inse alıp seve seve oynamaya devam edeceğim. Şu Sony'e para kaptırmak gibi bir düşüncem yok bu aralar özellikle.
    Hocam oyunlar olmuş 400 500 bende bulsam alacam bi tane

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    God of War epic atmosferi, grafikleri, zorluğu, vuruş hissi, kombat sistemi ile rakipsiz devrimsel bir oyun .Sonuna kadar haketti. En zorda bitirin şöleni yaşayın.
    Oyun çıkmadan önce sallıyordunuz hala Jeton düşmedi. Gerçekleri anlayın artık


    Abi şu devrimsel muhabbetini artık cidden bırakın. Şu yıkama yağlamanın ayarını tutturamadığınız için insanları iğrendiriyorsunuz. Aynı haltı RDR2 içinde yediler. Oyunda ilk defa görülmüş tek şey kesintisiz kamerası geri kalan herşeyi diğer oyunlarda görebilirsin. Hatta esinlendiği oyunları bariz hissediyorsun. Bitirici vuruşlar, düşman çeşitlemeleri daha fazla olsaymış daha memnun edermiş. Çok kaliteli, keyifli, çalışılmış hatta işte GOTY oldu ama şu saçma sapan şişirmeler anlamsız. Şimdi bu yazdığımdan bile nem kapacak fanatikler olacaktır. Oyun mu oynuyorlar kanatsız uçuyorlar mı belli değil.




  • alıp oynamayan varsa psn de deluxe paketi 134 tl almayanlar alsın arkadaslar god of war için fıfa 19 da 179 kusur

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: al-ozaria

    Ohhhhhhhhhhhhhhhhh çok güzel olmuş. RDR o aldıklarınıda hak etmedide neyse.

    Yılın oyununu geçtim, en iyi aksiyon oyununu bile kaybetmiş. Ayıp olmasın diye ses, müzik, anlatımı RDR 2'ye vermişler. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/us.gif" align="middle" border="0" alt=""> O da belki mahalle baskısındandır her kimse karar mekanizmasını sevdim. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/icon_smile_big.gif" align="middle" border="0" alt="">

    Çünkü Oscar 'da 2. Dünya savaşı Yahudi soykırımını anlatan film çek, ödülleri topla anlayışının yani "Schindler's List, Life Is Beautiful, The Pianist" ’in oyun dünyasıdaki karşılığıdır RDR2'nin bu ödülleri kazanış tarzı.

    Bu oyunu sevip beğenerek oynayan herkes böyledir demiyorum ama: Oyuncuların değil ,<b> CS, dota, lol, PUBG... vb. oyuncusunu hor gören,</b> oyuncu dünyasından kopuk, entelektüel geçinen ve diğerlerinden daha derin oyun kültürü olduğuna inanan bir takım yayıncıların hitidir, Red Dead Redemption 2.

    God of War aşıklığı ya da birinci olması durumu değil de sırf RDR2 goygoycularının dumur olması mutlu etti. ( hayatımın oyunu, dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyunu, 1000 kere bitiririm ben bunucuları burdan selamlıyorum. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/biggrinking.gif" align="middle" border="0" alt=""> ) <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt=""> RDR2'nin başına gelenin darısı The Last of Us Part 2'ye de nasip olur umarım. Zaten bu ödüllerde en çok Witcher 3'ün yılın oyunu seçilmesine üzülmüştüm. Ama yavaş yavaş doğru yolda ilerliyorlar anlaşılan.

    Eğer burada sadece kullanıcı puanı olsaydı o balon 97'nin etkisinden ırak, 10 / 7'nin üstüne çıkamazdı bu oyun.
    >> <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=136204396&url=https://www.metacritic.com/game/playstation-4/red-dead-redemption-2" data-href="https://www.metacritic.com/game/playstation-4/red-dead-redemption-2">https://www.metacritic.com/game/playstation-4/red-dead-redemption-2</a>

    Yerim sizin oyun kültürünüzü. <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/icon_smile_blush.gif" align="middle" border="0" alt="">

    RDR2 Çok yaranı deşti herhalde. Nedir bu oyunu dibe gömdüğünü zannetme hırsı? Balon falan dedi ya kültürlü kişiye bak sen. Fazla yazınca çok bilgili olunduğunu zannedip geveleyip durmuşsun lafı.





  • ooo GOW GOTY oldu hala birbirinizi mi yiyorsunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 8 Aralık 2018; 18:53:24 >
  • God of war beş kuruş para vermem aga,o parayı hakeden RDR2
  • Ben god of war için keşke başka bir sene çıksaydı, rdr2 ile aynı sene içinde çıkarak büyük bir şansızlık yaşadı demiştim meğer rdr2 god of war ile aynı sene içinde çıkarak büyük bir şansızlık yaşamış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu bu oyun çıkmadan çamur atan kitle ağlıyordu, oyun çıktı, baktık hala ağlıyorlar. Lan GOTY ödülünü aldı hala utanmadan ağlıyorlarsa, bunları ciddiye alacak hiç bir konu kalmıyor. Bırakın bir köşede ağlamaya devam etsinler, nihayetinde böyle zevksiz insanların onayına ihtiyacımız yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Redunay

    Ben god of war için keşke başka bir sene çıksaydı, rdr2 ile aynı sene içinde çıkarak büyük bir şansızlık yaşadı demiştim meğer rdr2 god of war ile aynı sene içinde çıkarak büyük bir şansızlık yaşamış.
    Seneye çıksaydı bu sefer the last of us 2 den tokadı yerdi rdr 2 kusura bakmasın o epilogue bölümü oyunun içine etmiş. Fast travel rezilliğine değinmiyorum bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • God of War harika bir oyundu. Bence haketti. Ama benim gönlümün oyunu Detroit. Bunun dışında RDR 2 oynamadım ama gördüğüm kadarıyla o yılın oyunu olsaydı yadırgamazdım. En kısa zamanda RD2 oynayacağım ve keyfime bakacağım. Oyunlarınızı oynayınız ve keyfinize bakınız arkadaşlar. Şuymuş buymuş boş verin. Şu üç günlük dünyada keyifle yaşayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 9 Aralık 2018; 1:8:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RDR harika bir seri ama hikaye derinliği olan bir oyun serisi değil. O yüzden bence de GOW ödülü hak etti. Seneye de iyi bir rakip çıkmazsa, muhtemelen TLOU Part II ödülü götürür.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ya arkadaş bir kişi de çıkıp demiyor bu oyunun isminin anlamı ne böyle diye. Tövbe haşa savaş tanrısı ne demek! böyle şeyler adamı dinden çıkarır. Tamam anlıyorum oyun ismi diyeceksiniz ama dinde kesinlikle böyle şeylere şaka dahi bile olsa yer yoktur ve adamı dinden çıkarır. Lütfen müslüman olarak dikkat edelim arkadaşlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok daha neler. Aklım şaştı kaldı. 2018 yılında uğraşılan,tartışılan konulara bak hele. Uzay çağına girmişiz ama illa taş devrinde yaşamak isteyenler var ! Çok ilginç yaaa ! Yok arkadaş insan olmayı beceremiyoruz ! Yazık yazık..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KinopioTaichou

    Rockstar goty alamadığına göre Rdryi gömer artık.Gta basmaya devam.(Not:Rdrciyim)


    Red Dead Redemption serisini büyük ihtimalle gömmezler. Oyundan bazı kişiler şikayet etti hikaye ve oyun yavaş ilerliyor. Kontrollerde hantallık var fast travel yok. Bunun gibi sonuçlar yüzünden gömeceklerini sanmıyorum. Çünkü hikaye ve oynanış bana göre muazzamdı. Diğerleri bence göz ardı edebilir.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.