Şimdi Ara

Yılın Oyunu God of War Seçildi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
3.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gencler para bayilmadigini dusunuyorsaniz firmalarin overwatcha bakabilirsiniz bridget ciktigindan beri oyun fena bi dususe gecti hatta daha oncesinden beri oynayan kimse memnun degil tonla insan birakti. fortnite varken espor odulu alamaz kisacasi. sony basmis parayi. neyse bu sene nintendo e3de cikarip masaya vurucak prime 4u buyuk ihtimalle o zaman goty gorursunuz. Rdr 2nin hakki fena yenmis.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sabah şok oldum. dedim kesin RDR 2 God of War dediler ben böyle neye uğradığımı şaşırdım.Canlı seyrediyodum.
  • God of war tum serilerini bitirmis olarak soyluyorum vede skı hayraniyim ama goty olacak ne yapmis bu oyun cok merak ediyorum.3/1 i dyalog 3/1 kayik ile oradan oraya gden bi oyun elestiren olacakdir ama kaos kiliclarini gorene kadar uyukladigim bi oyundu resmen.Bana kalirsa yunan mitolojisinden devam etmeliydo bi sekilde.Bana sorarsan Gow 3 bile bu son oyundan cok iyi herkesin fikrine saygim var ama olmamis bu oyun.Bana eski gow hissini vermedi.Bi turlu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılın Oyunu God of War Seçildi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • God of war gerçekten efsane oyundu sonuna kadar haketti şimdi gaza geldim bir kere daha bitireyim :) rdr 2 de kazansaydı hiç üzülmezdim çünkü oda harika bir oyun.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • God of War oyunları her zaman türe sınır belirleyici olmuştur zaten.
  • ltrg kullanıcısına yanıt
    Sen önce spoiler vermemeyi öğren sonra oyun eleştir oynayan var oynamayan var
  • Berkayselcuk B kullanıcısına yanıt
    Saçma! Bütün Oyun şirketleri öyledir bence. Onlar memur işçi değil. İşlerini severek yapmadan hayatta çalışamazlar o alanda o yüzden ınlar için kölelik die bir kavram yok aldıkları maaş ve ortaya koyduğu eser onları yeterince tatmin ediyordur.


  • EVET BEEE GOD OF WAR 4 EVER ! !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 7 Aralık 2018; 14:7:42 >
  • God of War baştan sona kusursuz bir oyundu, daha fazla boss gibi bazı eksikler vardı ama yine de insana mükemmel bir oyun hissi verdi. Ayrıca bitmiş bir seriyi alıp eskisinden bile daha iyi merak edilen hale getirmesi, baştan sona tek kamera gibi büyük bir iş başarması, bunlar büyük başarı. Red Dead 2’nin goty olmasını engelleyen sebepler; çatışma sistemi biraz sorunluydu, senaryo açılana kadar baya zaman gerekiyor (i have a plan diye ordan oraya gidiyoruz) epiloque kısmı gereksiz uzunluktaydı mesela asıl önemli kısmı chapter 6’dan hemen sonra oynasak çiftlik kurma işini oyun bitince yapsak daha iyi olurdu. İkisi de tüm zamanların top 5 oyunları arasına girer bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyun Kratos değilde başka birşey olsa acaba yine alırmıydı. Fanlar bu kadar konuşurmuydu, abartırmıydı sormalı. RDR2 daha eksiksiz hissettiren bir oyun. Çoğu stüdyo için RDR2 göz korkutucu bir oyun ama GoW öyle değil.
  • Nintendo şaşırttı. Baya baya kendi programları gibi oyun gösterip durdular. Metroid göstermemeleri hayal kırıklığı oldu.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: porsux

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    RDR 2 güzelde, Ben ilk oyundaki vahşi batı tadını alamadım..Çok yeşil geldi oyun..</blockquote>

    Oyun çıktığından beri incelemeler dahil, oyun hakkında duyduğum en iyi cümle... Oyunda kalite var özenme var ama bir türlü yakalayamıyorsun oyunu. Bunu dediğim için çok linç yedim ama sanki ubisoft 5 sene uğraşmış ve bir oyun yapmış gibi hissettim. Oyunun ruhunu alamadım. Öte yandan GoW çok güçlü bir şekilde etkilemeyi başardı her yönden, bu yüzden yılın oyunu ödülünü alması benim için hiç sürpriz olmadı.


    Aynen hocam, Bende yakalayamadım o tadı...Kovboy gibi hissedemedim..Ortamlarıda öyle, O aklımdaki Kovboy ambiansı gibi değildi...




  • Bunu gerçekten bir şey eleştirmek veya birilerini kızdırmak için demiyorum amabence sony para yediriyor sen hokaye modlu kki oyjndan birone kalk en iyi hikaye ödülünü ver diger hikaye modlu oyunu yılın oyunu olarak seç kimse kusura bakmasın ama hikaye modlu bir oyunda oyunun ana iskeletini hikaye oluşturur sen kalkip en iyi hikayeyi rdr verip yilin oyununu gow yapıyorsan bir ps kullanicisi olmama ragmen beni işgillendirirsin arkadaş
  • quote:

    Orjinalden alıntı: HIGHER

    Düşman çeşitliliği yok, kamera açısı kötü ve RDR2'den daha iyi. Hmm ok.


    Kanka RDR2 oynadım ondada düşman olarak insan dışında bir şey çıkmıyor oda zayıf düşman çeşitliliği konusunda.
  • god of war'ın goty olmasını zaten bekliyordum saşırmadım ama en iyi anlatım bence detroit become human olmalıydı hiç ödül alamadı güzelim oyun bi tek ona üzüldüm diğerleri yerinde ve doğru bir karar diyorum kenara çekiliyorum.
  • Sony paraları yatırmış anlaşılan her Sony oyunu haddinden fazla övülüyor her zaman spider man de öyleydi mekaniklerin %90 batmande varken arkham nigt gömen türk ve yabancı eleştirmenler spidermani Öv öv bitirememisti
  • Harika bir haber
  • Gow birkaç yerinden eksik hissettiren bir oyunken Rdr2 öyle değil. Maalesef hakkı yenmiş.
  • Rdr2 yine söylüyorum öyle abartanlara çık kızıyorum ama çok bariz GoW abartanlarada kızıyorum. Rdr2’ye Bir sürü ödül verip hakkını yemeyelim istemişler kazan kazan durumu yani. GoW GoW olmasa Kratos ve hikayeleri olmasa bu kadar konuşulurmuydu sormak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.