|
Bildirim
|
işte bu be rdr varken alamaz diyenler neredeler ? hayatımda oynadığım en güzel oyunlardan biriydi demiyorum en güzel oyundu. ayrıca o kadar köklü değişikliğe gidip bu kadar harika bir oyun çıkarmak her yiğidin harcı değil oyun resmen şaheserdi dur açıp gene başliyim özledim :)))
|
yav hadi ordan geçen sene Zelda hakkediyordu o aldı. Bu senede God of War aldı. Hakedenler kazandı. yeter la bsc misafiri altından yazdığınız xboylar, hadi sea of thieves konusunda iskeletlerle maceralarınızı anlatın birbirinize
|
Ikisi de harika yapımlar ama RDR2 bambaşka bir deneyim. Bence RDR2' nin hakkı yenilmiş.
|
Rdr 2 hantal bir oyun. Paso manzara seyrediyorsun. Zaten meta 78 de. Oyunu çok sevenler hiç sevmeyenlere kulaklarını tıkamış. Ama god of war'da öyle bir durum yok. Taş gibi oyun.
|
Calisanlarini kole gibi calistiran rockstar in kaybetmesine baya bi sevindim. Arti sirf hikaye odakli single bir oyun kazanmis olmasi da cabasi. Birileri ders cikarmaya baslar umarim.
|
Düşman çeşitliliği yok, kamera açısı kötü ve RDR2'den daha iyi. Hmm ok.
|
satış rakamı diye ağlayan trolün konsolu 45 milyon fark yedi Ps4 ten hala konuşuyor. God of War yani Playstation kazandı 2018 i kudurun!
|
Ben god of war için keşke başka bir sene çıksaydı, rdr2 ile aynı sene içinde çıkarak büyük bir şansızlık yaşadı demiştim meğer rdr2 god of war ile aynı sene içinde çıkarak büyük bir şansızlık yaşamış.
|
Yani eve ödülsüz gitmesin diye yılın oyunu ödülünü mü verdiler? Komik olmayın lütfen..
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodion Raskolnikov -- 7 Aralık 2018; 9:41:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|