Şimdi Ara

Yılın En Çok Hasılat Yapan 10 Filmi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bu açlık oyunlarının 1.sini de sevmemiştim o tarz da onlarca film var ve sonu güzelde değildi . bence bırakalım filmin 2. serisinin çıkmasını , filmin ilk serisine verilen ilgi bile fazlaydı . Bence yerini hak etmiyor .
  • bi kere iron man'de robert dawney jr. diye bi gerçek var, man of steel nereye geçiyor?
    tamam man of steel'de iyiydi ama diğeride iron man yani boru değil
    başlıkta hala iron man i beğenmeyenler var, nasıl bu kadar izlenmiş diye çemkirenler var.
    yav imdb de 7.5 küsür puan almış en fazla hasılat yapan filmlerin listesinde birinci, boşa rüzgar yapmayın bari

    valla anlamıyorum şöyle insanları geçende birisi başlık açmış 'esaretin bedeli nasıl 1. olur? hak etmiyor' diyerekten te allam ya tuhafsınız ha cidden
  • hobbit nerde?
  • Sinema açısından kötü bir yıl geçirmişiz Iron man 3 o parayı haketmiyor.
    Gravity'i görünce sevindim ama
  • gravity dışındakiler klasik gişe filmleri
  • ıron man i 1. görünce kendi kendime ne kadarda fantastik film seven varmış dedim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: double minded

    quote:

    Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

    herşeyi geçtim 1 milyar barajını man of stell geçicekti ama görselde oscar hakkı hakikatten weta digital stüdyosu yapmış kusursuzdu

    hocam super-man'in hayran kitlesi belli.1 milyarın imkansız olduğunu çok söylemiştim.millet gaza gelip avengers'ı geçecek diyordu bir de.o kadar reklama rağmen yapacağı hasılat bu.benim de beklentilerimin biraz altında kaldı.

    yılın sürprizi iron-man 3.kimse bu kadarını beklemiyordu.daha sonra despicable me 2 ve gravity derim.Fast & Furious 6'da beklentilerin oldukça üzerine çıktı.bana göre içi tamamen boş bir seri

    Man of Steel ilk filme göre iyi bir hasılat yaptı. İkinci filmde belki bir Avengers hasılatı yapamayabilir ama 1 milyar barajını geçecektir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Acheron XII

    bi kere iron man'de robert dawney jr. diye bi gerçek var, man of steel nereye geçiyor?
    tamam man of steel'de iyiydi ama diğeride iron man yani boru değil
    başlıkta hala iron man i beğenmeyenler var, nasıl bu kadar izlenmiş diye çemkirenler var.
    yav imdb de 7.5 küsür puan almış en fazla hasılat yapan filmlerin listesinde birinci, boşa rüzgar yapmayın bari

    valla anlamıyorum şöyle insanları geçende birisi başlık açmış 'esaretin bedeli nasıl 1. olur? hak etmiyor' diyerekten te allam ya tuhafsınız ha cidden

    Robert Dawney Jr. gerçeği ilk filmde 585 milyon dolar hasılat yapmıştı hatırlatırım. Man of Steel daha ilk filminde zaten Robert Dawney Jr. gerçeğini geçti. Siz kalkıp ilk filmle diğerinin üçüncü filmini kıyaslıyorsunuz. Ayrıca üçüncü filmin bu kadar hasılat yapmasının sebebi Avengers'tır. Hem ilk iki film hem de Avengers'ın da etkisiyle 1 milyar doları geçmiştir. Aslında Avengers'ta da Iron Man temel karakter olduğu için her ne kadar üçüncü film olarak görünse de Iron Man'in dördüncü filmi olmuştur. Zaten Man of Steel ikinci filmde Iron Man 3'ü geçecektir.

    Ayrıca Iron Man 3'ü ben de beğenmedim. Sen bu filmi beğenerek zaten çizgi roman dünyasıyla alakan olmadığını gösterdin. Iron Man'in en azılı düşmanı olan büyücü Mandarin'i göreceğiz diye gittik göre göre bir saray soytarısı gördük. Sırf gişe amacıyla yapılmış içi boş bir filmdi. Gerçek Iron Man'i ve Mandarin'i filmlerden değil, çizgi romanlardan bilen kitlenin hiçbiri filmi sevmedi. Ne umduk ne bulduk hesabına döndü. Zaten beğenenlerin tamamı Iron Man'i çizgi romanlardan bilen değil, filmlerden bilen kitledir. Bir de fragmanı vardı ki sormayın. Öyle bir kandırdılar ki resmen Dark Knight havası vermişlerdi. Oysa bir izledik ki hayal kırıklığı idi. Man of Steel ile karşılaştırılması Man of Steel'e hakarettir. Ondaki senaryo, kurgu ve kalite Iron Man'in tüm filmlerinden kat be kat iyi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • ilk olarak Iron Man ilk serisi olan(2008) ve Man of Steel(2013) çekimi olan iki film arasında 5 sene kadar bi fark var.
    günümüz film sektörü için 2008 ve 2013 yılları arasında nelerin geliştiğini bilmeyen yoktur sanırım.

    ikinci olarak Iron Man ilk filmi olarak Man of Steel'i gişe hasılatından ziyade izleyici için yine 2008 de çekilmiş olan iron man in ilk serisi daha iyi puan almıştır.
    bkz: imdb

    gişe hasılatına gelirsek Man of Steel(2013); 662,845,518 küsür / Iron Man(2008); 585,174,222 / 662den 585i çıkarırsan 77 diye bi' sayı çıkıyor.
    araya 5 senelik sinema teknoloji farkınıda koyarsanız, yine Iron Man'in önde olduğunu kolaylıkla görürsünüz.

    üçüncü olarak Superman başlığı altındaki filmlere bakın kaç senesinden beri geliyor ve neredeyse tüm seriyi izledim(yanlış olmasın superman 2den beri(1980)
    hala işin ucundan tutmakta bi' sürü sorun yaşadılar ta ki man of steel'e kadar.
    ama iron man 2008 den beri 3 film ile tüm marvel/dc filmlerini arada olağan üstü bi sayı farkıyla geride bırakmıştır.
    iron man fanı olarak bakmayın, man of steel filmi gayet güzeldi hatta 2 kere izledim.

    dördüncü ve son olarak Zaten Man of Steel ikinci filmde Iron Man 3'ü geçecektir. şöyle bi' cümle kullanmışsınız onun sonrasında şu cümleyi kullanmışsınız Ne umduk ne bulduk hesabına döndü. ya benim ironi anlayışım yanlış yada siz farklı bi' şeyi ima etmişsiniz.
    bir de benim notumu ekleyeyim; çizgi romanlar ve filmler arasında everest dağının üstüne 20 tane daha everest dağı koyu hah işte o kadar fark vardır.
    örnek vereyim; thor ve loki mitolojide viking tanrısı ama avengers filminde baya bildiğin uzayda yaşayan iki tanrıydı. thoru avangers filminde vikingli yap kafasınada iki tane boynuzlu çelik bi şapka geçir, sence yakışı kalır mı? hani biraz mantıklı düşünün. hiçbi' çizgi roman, filme yansıltıldığında çizgi romanlığı kalmaz.

    burada da sizin dediğiniz gibi 'çizgi roman severler' olaya giriyor. en iyi hasılatı yakalamış, dünyanın en iyi film sitesinde çoğunluk tarafından 7.4 gibi iyi bi' puan almış ne yapsın adam 10 kişi çizgi roman seviyor diye kurgu/senaryoyu mu değiştirsin?

    edit: bir de robert dawney jr. gerçeğinin geçmişine bakınız
    edit2: son bir şey daha, christian baleden sonra ben affleckli bi batman için bu kadar emin konuşmayınız. şahsen ben christian balesiz bi batmani izlemeyi düşünmüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IEfsaneyim -- 27 Aralık 2013; 15:52:58 >




  • The Hobbit 2 yazın çıksaydı şuan hepsini açık ara geçmişti
  • World War Z vasatın altındaydı.
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 14 Mart 2015; 14:54:29 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.