Şimdi Ara

Yılın En Çok Hasılat Yapan 10 Filmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yıl da Hollywood filmleri tüm dünyada gişeleri kasıp kavurdu. Yılın en çok izlenen filmi 1.2 milyar dolar geliri ile Iron Man 3 olurken, onu 918.5 milyon dolar ile Despicaple Me 2 izledi. İlk 10 filmden altısının devam filmi olması ise markalaşmış filmlerin gişede güven verdiğinin bir ispatı gibi görünüyor.

Dünya çapında 2013′ün en çok izlenen 10 filmi ve rakamları:

Iron Man 3 - $1,215,4
    Despicaple Me 2 - $918,5
    Fast & Furious 6 - $788.7
    The Hunger Games: Catching Fire - $767.6
    Monsters University - $743.6
    Man of Steel - $662.8
    Gravity - $652.4
    Thor: The Dark World - $627.4
    The Croods - $587.2
    World War Z - $540.0

• yarım milyar doların üstüne çıkmış hepsi....
  • Şu boş beleş Hızlı ve öfkeli serisi para sıçıyor ya benim ne kadar zoruma gidiyor bilemezsiniz . Niye bu kadar zoruma gidiyorsa
  • despicable me 2 ye şaşırdım nerdeyse 1 milyar dolar yapmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

Şu boş beleş Hızlı ve öfkeli serisi para sıçıyor ya benim ne kadar zoruma gidiyor bilemezsiniz . Niye bu kadar zoruma gidiyorsa

zaten o filmdeki aksiyonu her filmde görüyosun demi
  • Persentil kullanıcısına yanıt
    Zaten sorun filmde aksiyon dışında bişey olmaması . Oyuncular itici oyunculuklar itici konu gereksiz işleniş saçma açıklamalar saçma oğlu saçma . Aksiyon da aksiyon olsa bu kadar saçma aksiyon mu olur ? Man Of Steel izledim bu kadar saçmalığı bir arada göremedim yeminime . Sinema da izlemiştim hızlı ve öfkeliyi ( Berbat olduğunu biliyordum ama arakadaş zoruyla girdim ) Verdiğim her kuruş haram olsun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus

Zaten sorun filmde aksiyon dışında bişey olmaması . Oyuncular itici oyunculuklar itici konu gereksiz işleniş saçma açıklamalar saçma oğlu saçma . Aksiyon da aksiyon olsa bu kadar saçma aksiyon mu olur ? Man Of Steel izledim bu kadar saçmalığı bir arada göremedim yeminime . Sinema da izlemiştim hızlı ve öfkeliyi ( Berbat olduğunu biliyordum ama arakadaş zoruyla girdim ) Verdiğim her kuruş haram olsun .

Burdan sonrasını okumadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 25 Aralık 2013; 21:06:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Her Yılın En İyi 10 Filmi
    11 yıl önce açıldı
    SON 5-10 YILIN EN İYİ OYUNLARI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Iron man 3

Iyi reklam yaptilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herşeyi geçtim 1 milyar barajını man of stell geçicekti ama görselde oscar hakkı hakikatten weta digital stüdyosu yapmış kusursuzdu
  • içlerinden sadece demir adam ve hızlı ver öfkeli filmlerini izledim onlarda sarmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

herşeyi geçtim 1 milyar barajını man of stell geçicekti ama görselde oscar hakkı hakikatten weta digital stüdyosu yapmış kusursuzdu

hocam super-man'in hayran kitlesi belli.1 milyarın imkansız olduğunu çok söylemiştim.millet gaza gelip avengers'ı geçecek diyordu bir de.o kadar reklama rağmen yapacağı hasılat bu.benim de beklentilerimin biraz altında kaldı.

yılın sürprizi iron-man 3.kimse bu kadarını beklemiyordu.daha sonra despicable me 2 ve gravity derim.Fast & Furious 6'da beklentilerin oldukça üzerine çıktı.bana göre içi tamamen boş bir seri
  • İron man 3 hiç sevmedim. Zirvede Man of steel - World war z ve Fast 6, ilk 3 bu şekilde olmalıydı. Ama amerikalılar ilginçler.
  • Real Steel,World War Z ve Iron Man 3 çöp bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinsenty

Iron man 3

Iyi reklam yaptilar

Harbi yaa. Hepsini anlarımda İron Man 3 Son zamanlarda izlediğim en boş film ve listenin 1. sırasında. Tamamen Nolan'ın The Dark Knight'ina özenilmiş ve ortaya bom b.k bi film çıkmış.
    Koskoca İron Man adamı yenemio o kadar zırhla, kıçı kırık sevgilisi 30 snde paramparça edio ve bu İron Man'in kahramanlığını anlatan bi film
    Korsan bile izlenilmez, aksiyondan yoksun, rezalet, zaman kaybı bi film ama 1. sırada

• quote:

Iron man 3

Iyi reklam yaptilar

Harbi yaa. Hepsini anlarımda İron Man 3 Son zamanlarda izlediğim en boş film ve listenin 1. sırasında. Tamamen Nolan'ın The Dark Knight'ina özenilmiş ve ortaya bom b.k bi film çıkmış.
    Koskoca İron Man adamı yenemio o kadar zırhla, kıçı kırık sevgilisi 30 snde paramparça edio ve bu İron Man'in kahramanlığını anlatan bi film
    Korsan bile izlenilmez, aksiyondan yoksun, rezalet, zaman kaybı bi film ama 1. sırada

Edit: Net gidip gidip geldi mesajı 2 kere göndermişim kusra bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EagleTibet -- 26 Aralık 2013; 0:11:52 >

• Iron man 3 ve f&f 6 okadarini haketmiyordu bence ayrica Gravityi izlemedim imdb puanida bayagi yuksek , okadar iyi filmmi hakkaten ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gravity nin olayı 3d imiş sanırım normalde o kadar aman aman bir film değilmiş diyorlar ama 3d ile olayı götürmüş zaten film 1 saat 25 dk
  • Animasyon filmleri tebrik etmek lazım.Çok iyi iş çıkarmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_NM_Z

quote:

Iron man 3

Iyi reklam yaptilar

sonuna kadar haklısın dostum ayrıca bu listede bence Hangover 3 ; Oblıvıon ve Star Trek İnto Darkness olması lazım ayrıca bu liste 2-3 ay sonra çıksa bence kesinlikle Hobbit 1. sırayı alırdı

• The Hobbit 2 2.liği alır tabi 2013 sayılırsa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.