ömer çatkıç sabri-servet-kesimal-ismail xx-yiğit incedemir-veli-xx p.henrique-bienvenu
sağ ve sol kanat bulamadım
Bidon 11 büyük takımlardan seçilir
Rüştü
Ekrem - Sidnei - Servet - Ersan
Simao - Veli - Selçuk Şahin - Riera
Baros - Almeida
Bidon kelimesi avrupada "kendisinden bekleneni yapamayan / aldığı parayı haketmeyen" anlamında kullanıldığı için yazdım bu oyuncuları. Yoksa bunlardan çok çok kötü oyuncular var.
Selçuk yerine Özer yazın. Q7'ye de bidon demek olmamış. Sonuçta hiçbirşey yapamasa bile bireysel yetenekleriyle gol atar ya da attırır.
Baros niye yazmışın sen? Fatih Terim biletini kesmeden önce çok güzel oynuyordu, Elmander ile anlaşmıştı. Asistler goller atıyordu. Ne kadar.. neyse devam ettirmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Jan Kjenic.
quote:
Orijinalden alıntı: thanatos13
ömer çatkıç sabri-servet-kesimal-ismail xx-yiğit incedemir-veli-xx p.henrique-bienvenu
Selçuk yerine Özer yazın. Q7'ye de bidon demek olmamış. Sonuçta hiçbirşey yapamasa bile bireysel yetenekleriyle gol atar ya da attırır.
Harbiden ben bu konuyu açarken hep oraya Riera yazıcam diyordum yazarken Q7 yazmışım
quote:
Orijinalden alıntı: DeFJaM_
Rüştü
Ekrem - Sidnei - Servet - Ersan
Simao - Veli - Selçuk Şahin - Riera
Baros - Almeida
Bidon kelimesi avrupada "kendisinden bekleneni yapamayan / aldığı parayı haketmeyen" anlamında kullanıldığı için yazdım bu oyuncuları. Yoksa bunlardan çok çok kötü oyuncular var.
Selçuk Şahinden beklenen top ayağına gelince topu diğer oyuncuya atması bu mantığa göre bidon olmuyor