Şimdi Ara

Yıldız Teknik Vs. Gazi Üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar .Malum öss ye girdik 2-3 hafta önce . Yakında sonuçlar belli olcak. İlk tercihime mimar sinan mimarlık mı yoksa yıldız teknik mimarlık mı yazsam diye kara kara düşünüyorum.Hangisinin eğitimi daha iyidir ,bir de elinizde yıldız merkez kampüsü ve mimar sinanın kampüsünün resimleri varsa link verebilir veya buraya koyabilir misiniz ? Yani ayrıntılı bilgi istiyorum arkadaşlar iki üniversitenin mimarlık bölümü ve kampüsleri (varsa resimleri) hakkında ... çok önemli bi mesele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BajaxIZ -- 9 Temmuz 2007; 18:33:47 >

• Bence mimarlık Mimar Sinan'da okunur.
  • Bencede mimarlık mimar sinanda okunur...İsmi zaten mimar
  • Çok yakın bi arkadasım yıldız teknik mimarlıkta okuyor.nefes aldırmıyolar diyip yakınıyo kampus beşiktaş da sadece ilk sene yani hazırlıkta davutpaşa kampusune alıyorlarmıs.

resimler için sitelerine bak daha iyi bilgi alırsın
  • mimarlık gerçekten okuması zor bişeydir bence iyice düşün seçmeyi düşündüğün yeri iyi araştır.
    sana tavsiyem yıldız teknik yaz
  • Ben mimarlıkta okuyorum.İkisi de iyi okullar,yazabilirsin güvenle.Ancak çok zor mimarlık bilgine
  • @fernsehn : dostum profilimden adresımı alıp ekleyebilir misin rica etsem ..

arkadaşlar duydugum kadarıyla mimar sinanda da en az 6-7 senede mezun ediolarmış.orası da çok kazıkmış yani..ben de kararsız kaldım...

ayrıca mimar sinanın da ytu nun de sitesinde kampüs resimleri yok malesef...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Selçuk vs Konya Teknik Üni.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yıldızın kızları daha güzel aklında bulunsun
  • up
  • gene up önemli konu arkadaşlar.fikri olanlar yorum belirtsin lütfen..
  • dostum mimar sinan derim ben.
    kampuüsü çok güzel bir yerde süper manzarası var denize sıfır
  • dostum tabi kampüs te önemli ama .. yıldız tekniğin kampüsü de çok güzel diolar.ben hiç görmedim ama ..

ayrıca mimar sinanın eğitimi mi daha ii ytunun mu . mimar sinan çok zorluyomuş diolar
  • yıldız tekniğin hazırlığında bir arkadaşım vardı geçen eğitim döneminde sınıfı geçemedi mecburen yaz okuluna kaldı
    ama mimarlık bölmünün eğitimini bilmiyorum
    ammma istanbul üniversitesinin eğitimini merak ediyorsan anlatayım

adamlar sınıfı geçmeyenleri dövüyorlar sınıf geçmek kadar kolay bir şey yok iü de .adamlar öğrenciyi geçirmek için ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar
  • istanbul üniversitesinde mimarlık yok malesef

ben özellikle ytu ve mimar sinanın eğitim kalitesini,zorlugunu ve kampüsünü merak ediyorum , bi de alternatif olarak gazi mimarlık ve iyte mimarlık var
  • up
  • ben yıldız mimarlıkta okuyorum ekleyeyim seni bakalım
  • ablam mimar sinan mezunu mimarlık ama oldu epey onalrın doneminde dersler senelikti ve cok zorlandı bende yıldızda okuyorum ama mimarlık değil arkadaşlarım var ama ikisininde güzel kötü yanalrı avr ama mimar sinanda kampüs yok lakin o rıhtım yok mu ahhh
  • quote:

Orjinalden alıntı: zzzzz

ablam mimar sinan mezunu mimarlık ama oldu epey onalrın doneminde dersler senelikti ve cok zorlandı bende yıldızda okuyorum ama mimarlık değil arkadaşlarım var ama ikisininde güzel kötü yanalrı avr ama mimar sinanda kampüs yok lakin o rıhtım yok mu ahhh

senle de mi msnde görüşsek
  • up
  • uplaya uplaya up kalmadı ya bi yorum yapın arkadaşlar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.