Şimdi Ara

Yıldız Teknik Vs. Gazi Üniversitesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

eğer gelebilme imkanın varsa gelip gezmeni tavsiye ederim. git bir oraların havasını solu neler etkileyecek kendin gör derim.

bunu çevremdeki herkese tavsiye ediyorum. en az 4 sene okuyacağın yeri daha öncede gidip görmekte büyük fayda var.
  • her okulun çok güçlü olduğu belirli alanlar vardır. Mesela ODTü makina müh. konusunda bir numaradır. İstanbul Ünv. iktisat konusunda öncüdür..
    Yada uluslararası ilişkilerde boğaziçi tartışmasız liderken; TIP konusunda Hacettepe çok iyidir..
    Mimar Sinan Ünv. ise sanat ve mimari konusunda türkiyenin 1 numarasıdır. Yani mimar sinan varken yıldızın adı geçmez..

our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall...
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoVaRiX

her okulun çok güçlü olduğu belirli alanlar vardır. Mesela ODTü makina müh. konusunda bir numaradır. İstanbul Ünv. iktisat konusunda öncüdür..
    Yada uluslararası ilişkilerde boğaziçi tartışmasız liderken; TIP konusunda Hacettepe çok iyidir..
    Mimar Sinan Ünv. ise sanat ve mimari konusunda türkiyenin 1 numarasıdır. Yani mimar sinan varken yıldızın adı geçmez..

mimar sinan seçeneklerde kalmadı aslında arttık. hatta şu konu başlığını da deiştirim. yıldız ve gazi var artık aklımda.ankarada evimiz olduğu için gazi basıyo ama bugün gidip gazinin içini gördüm.hiç beğenmedim doğrusu.gazida sadece eğitim iimiş...yıldızda hem kampüs iimiş hem eğitim,ama yıldız beşiktaşta olduğu için maddi bakımdan çok zorlanırım orda,kiralar,yemek falan pahalı,istanbulda ulaşım falan da zor vs... siz ne diosunuz bu konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BajaxIZ -- 9 Temmuz 2007; 18:33:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BajaxIZ

quote:

Orjinalden alıntı: NoVaRiX

her okulun çok güçlü olduğu belirli alanlar vardır. Mesela ODTü makina müh. konusunda bir numaradır. İstanbul Ünv. iktisat konusunda öncüdür..

mimar sinan seçeneklerde kalmadı aslında arttık. hatta şu konu başlığını da deiştirim. yıldız ve gazi var artık aklımda.ankarada evimiz olduğu için gazi basıyo ama bugün gidip gazinin içini gördüm.hiç beğenmedim doğrusu.gazida sadece eğitim iimiş...yıldızda hem kampüs iimiş hem eğitim,ama yıldız beşiktaşta olduğu için maddi bakımdan çok zorlanırım orda,kiralar,yemek falan pahalı,istanbulda ulaşım falan da zor vs... siz ne diosunuz bu konuda

Neden MS'ı listeden çıkardın anlamış değilim. Eğer zorluk olayıysa taktığın, okuyacağın bölümü değiştir.. Ayrıca unutma, şirketler seni işe alırken zoru başarıp orada olduğunu bilecekler..Bir arkadaş Istanbul Üniversitesinde geçmeyeni dövüorlar demiş. Muhtemelen Sosyal Bilimler Öğretmenliği yada Türkçe İşletme falan okuyor..

Bölüme göre değişir dostum herşey.. İngilizce TIP diye birşey duydunmu sen? Yada Ekonometri? Matematik Mühendisliği?
    Yada en tanıdık, HUKUK!!

Bu bölümlerden kimse geçmeyeni dövmüyor. Abartalım ama sınırı bilelim dimi?

___

Konuya dönelim. Madem YTU ve G.Ü var.. Gazi ortam bakımından bitik bir okul. Kafalarını toslayan, ona buna artistlik yapan adamların elinde. Şahsen ben kampüsümde elinde tesbih hatun kesip, küpeli erkeklere laf atan tipleri pek istemem..
    Eğitimini bilemiyorum. Yıldız kampüsü Barbaros bulvarında. Ulaşım kolay. Yani illa beşiktaşta yaşamana gerek yok. Ayrıca yurtta kalırsan rahat edebilirsin.

our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall...

• abisinden de bi up bu arada novarix hocam gazinin mühendislik miarlık tıp gibi bölümlerinde o olaylar olmuyor..o dediklerin teknik eğitim ve siyasi bölümlerde var genelde..teşekkürler..
  • mimar sinan daha sanatsal, ytu daha teknik eğitim verir diye biliyorum ama sallamış olmuyim. bu arada itü tutmuyo mu?
    quote:

Orjinalden alıntı: fernsehn

Ben mimarlıkta okuyorum.İkisi de iyi okullar,yazabilirsin güvenle.Ancak çok zor mimarlık bilgine

nesi zor bu mimarlığın?? ben mimarlık yazcaktım direkten döndüm. içimde de kaldı yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osstation -- 9 Temmuz 2007; 22:49:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BajaxIZ

valla herkes zor dio.ben geçen gün abimin eczacılık derslerinden birine girdim.mimarlığın ondan daa zor olcaını sanmıom eee yok mu gazi muh-mimde okuyan arkadaşlar ,yorum falan yapsanız
    Kıyamet gelse de bi kopsak
  • Abi YTÜ ye git bence oturursun istanbulda ya göztepe oturursun yetyer nasıl olsa otobüs oralardan geçiyo minibüse bin tmmdır...Ya da okmeydanı tarafında oturursun..Yani YTÜ iyidir ama bölüme göre üniversiteler bir numaradır...

Orjinalden alıntı: ccm*

/>

çok faydalı oldu saol
    anladın sen onu..

Orjinalden alıntı: u555

gazi
    anladın sen onu..

yok hocam anlaamadık aç sen onu biraz
  • gazi zamanında 1-2 doçentiyle falan bizim okulda tanıtım toplantısı tarzında birsey yapmıştı o zaman adam biz eğitim fakültelerinde türkiyede en iyiyiz falan demişti ayrıca gazide siyasi olaylar çok olur bulaşmayacam desende onlar sana bulaşıyormuş söyleyeyim
    eğer bir mühendislik isteyip ytü-itü-odtü ye gidebiliyorken başka bir üni ye gitmek saçmalıktır boğaziçide buna dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tufan. -- 10 Temmuz 2007; 12:11:54 >

###SAMSUNSPOR###
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.