Şimdi Ara

yildiz holdingden harward a 24 milyon bagis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neden odtu marmara bogazici degilde harward

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynısını bende düşündüm birde ülkem adına gurur duyuyorum en büyük bağış falan diye açıklama yapmışlar bizim üniye bağışlasalardı keşke
  • Gelişmicez işte böyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunların beyinlerini mickey mouselayayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonra vay efendim din kültürü dersi varmışta o yüzden bilim gelişmiyormuş ülkede...
  • prestij için başka açıklaması yok.bi güzelde reklamını yaptılar şimdi gelsinyeni projeler , yeni teklifler sırf daha çok para kazanmak için yapılan bağıştan ne beklenir ki ?
  • Ülker ABD'de bir çikolata/püskevit üretimi yapan bir şirketi almayı planlıyordu. Bundan dolayı muhtemelen reklam amaçlı olarak yapmış olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Gun

Ülker ABD'de bir çikolata/püskevit üretimi yapan bir şirketi almayı planlıyordu. Bundan dolayı muhtemelen reklam amaçlı olarak yapmış olabilir.

Ingiltere Bisküvi devi, Unites Biscuits idi sanırım.Aynen reklam kukaraları bunlar.

Migros'ta ingiliz Fransız Alman Hollanda menşeili bisküviler tavsiye edilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Gun

Ülker ABD'de bir çikolata/püskevit üretimi yapan bir şirketi almayı planlıyordu. Bundan dolayı muhtemelen reklam amaçlı olarak yapmış olabilir.

düşünmüyor kardeşim aldı.know how u ele geçirmek için aldı o şirketi. yönetimi hala onlarda fakat şirket ülkere ait. anlaşmalı satmışlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.