Şimdi Ara

yıldırım beyazıt tıp mı odtü bilgisayar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mf-3 5181 mf-4 5074 sıralamalarım var sizce hangisini tercih etmeliyim çok kararsız aldım çevremden de tıp seç diyenler var

• quote:

Orijinalden alıntı: qwdfbn

mf-3 5181 mf-4 5074 sıralamalarım var sizce hangisini tercih etmeliyim çok kararsız aldım çevremden de tıp seç diyenler var

Birisinde doktor birisinde bilgisayar mühendisi olacaksın hocam iyi karar vermen gerek . Ama odtü'de okuyan biri olarak eğer gelirsen bizim oralara pişman olmazsın. Tabi bilgisayara karar verirsen.
  • şunu seç demicem bende biçok şeyde ikilemde kalıyorum ama şöle düşün odtü biraz zorlucak ilk seneden özellikle atıyorum 2 dersten kaldın dersler istediğin gibi gitmiyo ozman of ya tıp mı seçseydim demiceksen odtü bilgisayar seç ki çok güzel bölüm tek başına düşünüldüğünde.
  • odtü bilgisayar tabii
  • quote:

mf-3 5181 mf-4 5074 sıralamalarım var sizce hangisini tercih etmeliyim çok kararsız aldım çevremden de tıp seç diyenler var

böyle bir soru soruyorsan direk odtü bilgisayar derim tıp yazıp keşke odtü bilgisayara gitseydim deme ihtimalin %90 ama odtü bilgisayara gidince tıp yazsaydım aklından bile geçmez birkere odtü türkiyeye internet veren yer ülkenin interneti bilgisayarı burdan geçiyor.
  • tıp-muhendıslık secımını sen yap ama tıp ıcın yıldırım bayezıd yazcaksan odtu +1 benden....yıldırım pek ıyı degılmıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: merdo.18

şunu seç demicem bende biçok şeyde ikilemde kalıyorum ama şöle düşün odtü biraz zorlucak ilk seneden özellikle atıyorum 2 dersten kaldın dersler istediğin gibi gitmiyo ozman of ya tıp mı seçseydim demiceksen odtü bilgisayar seç ki çok güzel bölüm tek başına düşünüldüğünde.

Tıpta ders çalıştığı kadar mühendislikte çalışan bir öğrenci dönem içinde dereceye girer. Samimi söylüyorum diş hekimliği ve hukuk fakülteleri dışında haftalarca ders çalışılan bölüm yok.
    Bu introyu yazdığın yukarıdaki kısım için girdim. Demek istediğimi de yukarda anlatmış oldum.
    Şimdi burada komite sistemini, pratik, final büt, staj, internlük, dersane, TUS nanelerini anlatmaya kalmayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holyjohn -- 27 Temmuz 2012; 15:38:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkisi arasında isen eğer ODTÜ tercihin olsun.
  • quote:

maddiyat açısından bakarsam odtü bilgisayar
  • benim görüşüm odtü bilgisayar yaz. Peki ya sen niye tıp yazıyorsun diye soracak olursan. Çünkü ben tıp mi mühendislik mi ikileminde kalmıyorum. Tıpi başka bir bölümle karşılaştıracak kadar ilgisizligi içinde barındırıyorsan ondan istediğini kesinlikle alamazsın. Bu yüzden bu soru çok yanlış bir soru ve böyle bir sorunun tek cevabı olabilir mühendislik. Ama tıp kötü olduğu için değil tıp istemek için başka bir tercih yapmak zorunda değilsen sadece tıp istemelisin. Bu soruyu sorup tıp kazananların bircogu su anda bu forumda tıpın kötü yanlarını sayıp duruyor. Mümkünse o düşüncelere çok takılmayalım ve gerçekten ne istediğimize bizim baktığımız gözle bakmışların yorumlarıyla ulaşmaya çalışalım senin üzerinden bu konuyla ilgili fikrimi de söylemiş oldum:)

• Gözü kapalı ODTÜ PC ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MtSakarya

benim görüşüm odtü bilgisayar yaz. Peki ya sen niye tıp yazıyorsun diye soracak olursan. Çünkü ben tıp mi mühendislik mi ikileminde kalmıyorum. Tıpi başka bir bölümle karşılaştıracak kadar ilgisizligi içinde barındırıyorsan ondan istediğini kesinlikle alamazsın. Bu yüzden bu soru çok yanlış bir soru ve böyle bir sorunun tek cevabı olabilir mühendislik. Ama tıp kötü olduğu için değil tıp istemek için başka bir tercih yapmak zorunda değilsen sadece tıp istemelisin. Bu soruyu sorup tıp kazananların bircogu su anda bu forumda tıpın kötü yanlarını sayıp duruyor. Mümkünse o düşüncelere çok takılmayalım ve gerçekten ne istediğimize bizim baktığımız gözle bakmışların yorumlarıyla ulaşmaya çalışalım senin üzerinden bu konuyla ilgili fikrimi de söylemiş oldum:)

düşünceleriniz için teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MtSakarya

benim görüşüm odtü bilgisayar yaz. Peki ya sen niye tıp yazıyorsun diye soracak olursan. Çünkü ben tıp mi mühendislik mi ikileminde kalmıyorum. Tıpi başka bir bölümle karşılaştıracak kadar ilgisizligi içinde barındırıyorsan ondan istediğini kesinlikle alamazsın. Bu yüzden bu soru çok yanlış bir soru ve böyle bir sorunun tek cevabı olabilir mühendislik. Ama tıp kötü olduğu için değil tıp istemek için başka bir tercih yapmak zorunda değilsen sadece tıp istemelisin. Bu soruyu sorup tıp kazananların bircogu su anda bu forumda tıpın kötü yanlarını sayıp duruyor. Mümkünse o düşüncelere çok takılmayalım ve gerçekten ne istediğimize bizim baktığımız gözle bakmışların yorumlarıyla ulaşmaya çalışalım senin üzerinden bu konuyla ilgili fikrimi de söylemiş oldum:)

düşünceleriniz için teşekkürler

rica ederim umarım faydam olmuştur. Şunu söylemeden geçmeyeyim ben 1 sene bilgisayar mühendisliği okudum ve bıraktım. Şimdi söylediğinle celistin dersen zamanında tıp tutsaydı kesinlikle tıp yazardım. Zorunluluktan derken demek istediğim buydu iste:) su soruyu sor kendine. odtü tıp olsa bende kazanacak puana sahip olsam yazar miydim? Eğer bu sorunun cevabı evetse ve cevabın odtü içinse tıp yazma. Tıp içinse odtü yazma:) yeterince anlaşılır olmuştur sanırım;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.