Şimdi Ara

Yılbaşı Sepetleri 2015 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
27
Favori
89.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: basturkemin

Valla 215 TL civarında. Bir 50 TL civarı karlı, en önemlisi de Jack amca var içinde. Güzel paketmiş, İstanbul'da olsam alırdım. (Üçler Market'in 169 TL'lik paketi)

daha önce jack içtim ama red label içtiysen arasında nasıl bir fark var ?

bence en iyi paket bu 5 kişi'ye jackla sımırnoff yeter yetmezse efes shotla cilasını atarsın.

cips az gibi birazda cips aldınmı on numara yılbaşı gecesi.
  • Haram beyler
    Bir su alıp şükredin yeter
  • pendroya carrefourda bugün sadece gurme paket vardı.
    o da içerik değişikti. 169TL'ye jb tekirdağ rakısı vs. diye gidiyordu paket.
    almadan çıktım onunyerine alınabilecek çok daha güzel şeyler var.
  • EmreKaanYksl kullanıcısına yanıt
    Henüz tatmadım hocam red'i. Yarın açacağım sanırım. Haber ederim özelden. Genelde kötü olduğuna dair yorumlar var. Jack ve JveB dışında bilgim yok ama bakalım.
  • EmreKaanYksl kullanıcısına yanıt
    Hocam bir kere Jack Tennesee viskisi yani burbon sayılabilecek bir viski. Red ise scotch harmanı. Sonuçta tarz olarak zaten farklı. Genel olarak burbon sevenler scotch içmekte zorlanırlar çünkü burbon çok daha yumuşak içimlidir. Red bir de çok ama çok kötü bir harman kişisel görüşüme göre. O nedenle eğer Jack i sevdiyseniz Jack li paket almanız daha mantıklı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osonguler -- 26 Aralık 2014; 8:13:10 >
  • Kipadaki son durum nedir arkadaşlar indirim söz konusu mu ?
  • Arkadaşlar bugun kipaya gittim Premium paketin fiyatına baktım 189 TL Çıktı paketi alıp kasaya gittiğimde kasada 189+80 eklendi fiyat 269 TL ye çıktı 80 Tl nin neden eklendiğini sorduğumda şişe depozitosu , sepet parası ve kdv olarak cevap aldım paketi kasada bırakıp çıktım kipanın durumu bu şekilde
  • Kipa dalga mı geçiyormuş ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burlesques

Arkadaşlar bugun kipaya gittim Premium paketin fiyatına baktım 189 TL Çıktı paketi alıp kasaya gittiğimde kasada 189+80 eklendi fiyat 269 TL ye çıktı 80 Tl nin neden eklendiğini sorduğumda şişe depozitosu , sepet parası ve kdv olarak cevap aldım paketi kasada bırakıp çıktım kipanın durumu bu şekilde

şaka gibi resmen
  • Aslında depozitolu şişelerin içindekileri başka bir yere aktaracaksın, sepeti de vereceksin, alın şişelerinizi ve sepetinizi demek lazım.
  • quote:

Arkadaşlar bugun kipaya gittim Premium paketin fiyatına baktım 189 TL Çıktı paketi alıp kasaya gittiğimde kasada 189+80 eklendi fiyat 269 TL ye çıktı 80 Tl nin neden eklendiğini sorduğumda şişe depozitosu , sepet parası ve kdv olarak cevap aldım paketi kasada bırakıp çıktım kipanın durumu bu şekilde

aynısını migrosda da yapıyorlar, etikete yazmayıp kasada yansıtıyorlardı fiyatı
  • Beyler yılbasına az kaldı konuyu basından beri takip ediyordum ama geç kaldık carfeourun paketi almakta aradım prestij paketinin bittiğini ve hepsinin zamlandığını söylediler,yılbasında yaklasık 10 kisi olucaz migrosun prestij paketinin yanında bi jack almayı da düsünüyoruz artı olarak yanında güzel bir gece geçmesi için hangi içkilerden almamı önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: recplayer

quote:

Yani prestij paketinin fiyatı 179 değil mi simdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirhaner61

quote:

Orijinalden alıntı: recplayer

quote:

Yani prestij paketinin fiyatı 179 değil mi simdi?

Yok normal içeceklerde böyle olabiliyor bazen yılbaşı sepetiyle ilgili değil dediğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Carrefourda hala zam geçerlimi ?
  • Carrefour çok saçmaladı,iyi ki migrostan almışım
  • Şimdi bunların arasında en alınası migros prestij paket mi 179 TL olan?
  • ÖzGüR-LüK kullanıcısına yanıt
    Eğer bulabilirseniz en uygunu diyelim. Ankara 5M ile yenimahalle Migros da kalmadı.
  • quote:

Sizinle dalga gecmesinler ?
  • quote:

Sizinle dalga gecmesinler ?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.