Şimdi Ara

Yılbaşı Sepetleri 2015 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
27
Favori
89.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    prestij 199 dan zamlanmış 245 tl olmuş
    bir alt paket olan gurme ise 179 tl olmuş
    yılbaşı şakası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuthem -- 28 Aralık 2014; 16:34:56 >
  • Metro premium paket alınır mı??
  • NAPAK BİZDE YILBAŞINDA BATLEFİELD ONLİNE KASMAYA DEVAM PAKETLER UÇMUŞ BAKSANA
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuthem

carrefourda şakayı seviyor
    prestij 199 dan zamlanmış 245 tl olmuş
    bir alt paket olan gurme ise 179 tl olmuş
    yılbaşı şakası
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunucum -- 30 Aralık 2014; 18:59:41 >
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %20-30 arası yılbaşında zam bekleniyor alkole. Benden duyurması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

%20-30 arası yılbaşında zam bekleniyor alkole. Benden duyurması.

+ sigaraya zam bekleniyor yine %10 olarak sanirim en az.
  • Migros prestij paketinden tutun mamulu cikiyor mu ya bugun migrosa gittim iceriginin bulundugu listeye baktim goremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: kaansevgili

Migros prestij paketinden tutun mamulu cikiyor mu ya bugun migrosa gittim iceriginin bulundugu listeye baktim goremedim

kasada 2 paket sigara malboro veriyorlar

• Az once beylikduzu kipada 209tl idi sepet.raki istanblue ve johnie vardi hepsi 70lik,eski fiyati daha fazlaydi sanirim

• Migroslarda sepeti bulamayan tansaşa baksın büyük paketten ve küçükten var

• Öndeki 2 paket bim cikolatalari, kivi,muzu parlakameti cikart. Muratti ekle.

Yılbaşı Sepetleri 2015

• beyler gecen hafta carrefour a gittim... o paketler bitti yeni paketler tamamen yakan.. gecen gun cepadaki satici kiza sordum bunlar ucuzdu ne oldu diye... merkez hepsini depoya geri aldi zam ekleyip tekrar satisa koydu.. yani bazi arkadaslarin sandigi gibi o kadar paket bitmedi hepsi geri depoya cagrilip zamla satisa cikti tekrar... satici kiz bile baktilar cok satiliyor zam yaptilar dedi... yaziklar olsun carrefour a... cakal esnaf olmus koskocaman sabanci...
  • Kipanın Paketleri 209 ve 249 tl olarak düşürülmüş .
  • red label alanlar derhal geri götürsün,bir viskikolik olarak asla içmemenizi öneriyorum.

üstelik johnnie walker hayranı (iyi bir içicisi) olarak.hani çok içki içmek isteseniz de gidin tuborg alın daha iyidir red labelden,red label tadı açıktır ve yoğun bir tadı yoktur direk bozuk içki gibi gelir ağıza.

alacağınız viski en düşük black label veya double black olsun param var derseniz blue label var 200 dolar mı neydi .
  • Johnnie Walkerr kullanıcısına yanıt
    Double black bazı yerlerde 125 e kadar bulunabiliyor bence en iyi fiyat performans onda. Elbette ülkemizdeki fiyatlara göre :) Yoksa şaka gibi bu fiyatlarda neyse. Blue Label açıkçası içmedim ama çoğu yerde overrated fiyatı olduğu söyleniyor. Ona gelene kadar Talisker, Lagavulin, Laphroaig falan var yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie Walkerr

red label alanlar derhal geri götürsün,bir viskikolik olarak asla içmemenizi öneriyorum.

üstelik johnnie walker hayranı (iyi bir içicisi) olarak.hani çok içki içmek isteseniz de gidin tuborg alın daha iyidir red labelden,red label tadı açıktır ve yoğun bir tadı yoktur direk bozuk içki gibi gelir ağıza.

alacağınız viski en düşük black label veya double black olsun param var derseniz blue label var 200 dolar mı neydi .

Blue label nerde 200 dolar

• METRO marketin fiyatları nasıldır arkadaşlar?.

Bu gün sepetlerde indirim olur mu ?
  • ancora kullanıcısına yanıt
    dün mesa plaza migrostan aldım. 10 tane falan vardı. 5M'lerde ve birçok migrosta kalmamıştı.
  • eresgü kullanıcısına yanıt
    Cevabiniz icin tesekkurler hocam dun aksam.aldim bi tane

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.