Şimdi Ara

ygsde çok düşük puan alıp üniversite kazanmak mümkünmü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün sınavlar açıklandı sınavda heyecan stres beklemedigim kadar kötü geçti sınav ygs 1 den 185 bu benim son şansım hedefim 300-330 arası bir puan alıp lysden orta düzey bir üniversitede okumak sizce bu puanla lysden hedefime ulaşmam mümkünmü ortalama kaç net yapmam gerekiyor 260-270 puan alsaydım kaç net yapmam gerekiyodu bilen arkadaşlar yardımcı olsun lütfen

• lys den full yapman lazım malesef o şekilde bile anca %50 burslu özele gidebilirsin
  • o kadar kötümü sonuç
  • Saçmalamayın yahu olur mu öyle şey. %40'ı YGS'den gelecek buna okul puanını da ekle 180 puandan 70 puan gelse 50 puan okuldan gelse lys'ye 120 puan eklenecek. Yanlış mıyım? LYS'den full yapsa nasıl özel üniversiteye %50 burslu anca girebiliyor? Bilkent falan desen yine bilkentin %50 bursluları o kadar değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F5 -- 20 Nisan 2012; 21:50:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F5

Saçmalamayın yahu olur mu öyle şey. %40'ı YGS'den gelecek buna okul puanını da ekle 180 puandan 70 puan gelse 50 puan okuldan gelse lys'ye 120 puan eklenecek. Yanlış mıyım? LYS'den full yapsa nasıl özel üniversiteye %50 burslu anca girebiliyor? Bilkent falan desen yine bilkentin %50 bursluları o kadar değil..

pek, ortalama kaç net yapmalıyım bilginiz varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan02

quote:

Orijinalden alıntı: F5

Saçmalamayın yahu olur mu öyle şey. %40'ı YGS'den gelecek buna okul puanını da ekle 180 puandan 70 puan gelse 50 puan okuldan gelse lys'ye 120 puan eklenecek. Yanlış mıyım? LYS'den full yapsa nasıl özel üniversiteye %50 burslu anca girebiliyor? Bilkent falan desen yine bilkentin %50 bursluları o kadar değil..

pek, ortalama kaç net yapmalıyım bilginiz varmı?

Ben de seninle aynı puanlara sahibim hemen hemen. Tam olarak bilmiyorum karmaşık bir sistem var. Puan ve başarı ortalaması var. Başarı ortalamasına göre yerleştiriliyor normalde. Mesela tercih.tv 'ye bakarsan orada görebilirsin başarı ortalamasını. Diyelim ki Odtü Biyoloji taban sıralaması 36800 yani sınavda sıralama olarak 36800'ün üstündekiler girebiliyor ama kontenjan cartı curtu bir sürü şey giriyor devreye bana göre saçma bir sistem.. Tabi bu sıralama her sene değişiyor. 300'den fazla puan alan yoksa en yüksek puan 300 ise sınavda lys birincisi 300 puan almış oluyor geri kalanlar ona göre sıralanıyor diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F5 -- 20 Nisan 2012; 22:00:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sözelden ilk 100 için girenler
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.