Şimdi Ara

YGS ye ne zaman başlanmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kolay gelsin herkese iyi dersler. 10. sınıf sayısal öğrencisiyim. Sizce ygsye şimdiden yavaş yavaş başlamalımıyım? Öyle çok kasmayı düşünmüyorum ama yavaştan ipleri elime alsammı? Ne düşünüyorsunuz en uygun zaman ne zaman sizce?

• Boşver dostum 10. Sınıfta okul derslerine iyi çalış çünkü 10. Sınıf çok önemli zaten senin döneminde ygs kalmaz seneye büyük ihtimalle kaldırılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkAkce

Boşver dostum 10. Sınıfta okul derslerine iyi çalış çünkü 10. Sınıf çok önemli zaten senin döneminde ygs kalmaz seneye büyük ihtimalle kaldırılır

İnşallah hocam. Ama ygs geometriye başlayacağım şimdiden çünkü çok eksiğim olduğundan 10. sınıf geometrisinde zorluk çekiyorum
  • Dostum cok gec kalmıssın 5. sınıfta başlamalıydın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Daniel

Dostum cok gec kalmıssın 5. sınıfta başlamalıydın.

Senin bölümün burası değil konu dışı.
  • senin yerinde olsam 10. sınıftaki bütün açıklarımı kapatırdım sonra ygs coğrafya tarih çalışırdım tabi sana kalmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS'YE 1 HAFTA KALA NE YAPMALI?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben olsam 10. sinifi eksiksiz bir sekilde halledip onumuzde ki yaz tatilinde de 9 u hatirlamaya calisirdim. Geometrin eksikse ina calisman da cok faydali olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana kalırsa kardeşim zararın neresinden dönsen kar başla bence zararı olmaz aksine yararı olur kaldırılır kaldırılmaz ygs lys ama bence çalış kaldırılmıcak dusuncesınde ol derim
  • ya bi git olm gozunu seviyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 1 ay kala başlıcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mercedes-

Son 1 ay kala başlıcan

Sen öyle yapmışsın sanırım , işin gücün yok gelmiş burda milleti trolluyorsun
  • Kendini fazla sıkmadan ufaktan başla çalışmaya , öncelikle 10.sınıfı iyi halledip hiç bir eksiğini bırakmazsan dahada rahatlarsın ama çalışırken kendini çok fazla sıkma son senelerde ders çalışmaktan sıkılırsın
  • Okul sınavlarına çalış, gördüğün konulardan 1-2 test çöz yeter. Çok kasma sonra son sene çalışamazsın. Bu arada azminizi seveyim arkadaş ben forumun bu bölümünün varlığını bu sene öğrendim (12. sınıfım), eleman 10. sınıftan "ne yapmalıyım" diye başlık açıyor. Vay arkadaş ya.
  • kardeşim arkadaşların dediklerini gibi kendini ve okul derslerini aksatmadan başla zararı olmaz sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Danısman Dedektif

Arkadaşlar kolay gelsin herkese iyi dersler. 10. sınıf sayısal öğrencisiyim. Sizce ygsye şimdiden yavaş yavaş başlamalımıyım? Öyle çok kasmayı düşünmüyorum ama yavaştan ipleri elime alsammı? Ne düşünüyorsunuz en uygun zaman ne zaman sizce?

Ygs ye başlamana gerek yok. Derste dersini dinler, eve geldiğinde konuları tekrar edersen ygs yi halletmiş olursun. Sen lys başla şimdiden 12 ye geldiğinde tıp garanti olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 10.ve 11.sınıfta müfredatta olan konuları iyi anlayıp derslerinden iyi notlar al.Zaten konuları iyi anladıktan sonra son sene YGS'de tek yapacağın şey tekrar olur ve çok rahat edersin.
  • Bi bitmediniz.
  • quote:

quote:

Son 1 ay kala başlıcan

Evet ygsye başlamadan 130 net yapıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Son 1 ay kala başlıcan

Evet ygsye başlamadan 130 net yapıyorum.

Başarılarının devamı dinlerim şampiyon. Ama ne olur uğraşma benle trolleyecek başka birini bul.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.