arkadaşlar malum hayatımızı etkileyen bir sınava gireceğiz daha şimdiden heyecan yapmaya başlayan arkadaşlar var benim gibi bu gece nasıl uyuyup sabah dinç kalkacağımı düşünüyorum çok zor ya o nedenle neler önererirsiniz sabah dinç bir şekilde sınava gidip sınavda uyuklarsak türkçesi de felsefeside ağzımıza eder uykuyu açmak lazım ben red bul düşünüyorum ama daha etkili bildiğiniz ilaç da olabilir sonucta bir defa kullanılacak varsa birşey onu kullanalım herkes görüşlerini paylaşsın şimdiden sınava girecek tüm herkese Allah yardımcı olsun umarım istediğiniz puanları alabilirsiniz
dostum bence hiçbirşey yapma sakin ol, çünkü o redbul u içince bile yine bir uykusuzluk hali olacak boşuna içip iş çıkarma bence. hem sadece sen değil herkes heyecan yapacak herkes uyuyamıyacak (lanet olsun ben de) o yüzden boşuna kasma uykusuz bir gece bizi bekliyor
her sabah ne yapıyorsan onu yap bence 7de kalksan 10a kadar ayılamıyacakmısın
sınav başlamadan önce 1 tane redbull içip bitanede haşlanmış patates yicem.
Herzaman uyuduğun saatte uyursan sorun olmaz diye düşünüyorum tabi hergün 12 de kalkıyorsan orası ayrı Akşam heyecandan uyuyamam diyorsan eğer bugün kendini biraz yormanı tavsiye ederim çok değil biraz gez hem stres atarsın hem akşam rahat uyursun
valla bugn zar zor 10 da kalktım yarın sabah 8 de kalkarsam anca yetişirim o nedenle az uyumuş olacağım normalden bi çözüm bulmam gerek acaba ajdarı mı dinlesem kalkınca oda ters etki yapar sınavın içine eder tam
artık kahve mecbur içeceğiz umarım zihnimizi açar da rahat çözeriz anasını satayım ya ne halt yicez bilmiyorm
Her gün ne yapıyorsan onu yap sıradan deneme sınavında gidiyormuş gibi davran Redbull falanda sakın içme eğer her gün içmiyorsan.
denemelere grmeden içiyorum çok az ortalama bi kutu redbulun 6/1 ini felan
Heyecan yapmayın bence. Bu ilk sınavın pek bir numarası yok. Sakin olan adam yapıyor hertürlü. Sakin ol. Oyun oyna bişeyler yap. Nasıl uyuyacağım diye sorun edersen o zaman uyumazsın. Git 11'de yat. Müzik felan dinle. Uyursun. Ve kesinlikle denemediğin birşeyi sınav öncesinde veya esnasında yapma. İlaç alma, redbull içme. Nasıl bir etki bırakacağını bilmiyorsun.
sakın redbull icmeyin cok cabuk tuvaletiniz gelir en iyisi geleneksel seyler arkadasim yuzune su serp 3-5 kez tamam zaten o heyecanla uyku felan kalmayacak
bi kahve iç zaten heyecan ve stres sayesinde uyku filan kalmıyor merak etme 2 saat uyusan bile dinç oluyorsun sınav bitene kadar tecrübeyle sabittir
ya beni sadece bu sınav etkiliyo diğerlerine girmeyeceğim zaten benim uyku düzenim çok kötü her gece 2 de yatıyorum sıkıntı o 11 de yatsam da 2 den önce uyuyamam yıllardır yaşadığım alışkanlık çünkü bilmiyoruz ne yapacağız umarım yarın hakkımızda hayırlısı olur
quote:
Orijinalden alıntı: Alper
Heyecan yapmayın bence. Bu ilk sınavın pek bir numarası yok. Sakin olan adam yapıyor hertürlü. Sakin ol. Oyun oyna bişeyler yap. Nasıl uyuyacağım diye sorun edersen o zaman uyumazsın. Git 11'de yat. Müzik felan dinle. Uyursun. Ve kesinlikle denemediğin birşeyi sınav öncesinde veya esnasında yapma. İlaç alma, redbull içme. Nasıl bir etki bırakacağını bilmiyorsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme