Şimdi Ara

Ygs ye gireceğimiz okulda önceden ygs çözme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarımdan yapanlar var (genelde kızlar) ben böyle bir şey yapmayı pek düşünmüyorum sizin görüşleriniz nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana gore onemli olan ilk 10 dk. Sonrasinda nerede oldugunu farketmiyorsun bile :D O ilk 10 dk yi yenmek de ne kadar cozersek cozelim zor bisey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cern'demuhendis

Arkadaşlarımdan yapanlar var (genelde kızlar) ben böyle bir şey yapmayı pek düşünmüyorum sizin görüşleriniz nedir

yapsak bize getirisi olur mu ki acaba???
  • sınav yaklaştıkça konuların haline bakın .
    son günü bekleyin hele burası curcuna gibi saçma sapan konularla dolu olacak . sırf gülmek için girerim foruma o gün ben
  • before-
    after-
  • quote:

Orijinalden alıntı: goktug262626

Bana gore onemli olan ilk 10 dk. Sonrasinda nerede oldugunu farketmiyorsun bile :D O ilk 10 dk yi yenmek de ne kadar cozersek cozelim zor bisey.

Aynen ilk 10,15 dk sonrasında dünya ile bagin kopuyor

• İlginç bir uygulama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kpss ve dgs online soru çöz
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: meSutPiskin

quote:

Orijinalden alıntı: goktug262626

Bana gore onemli olan ilk 10 dk. Sonrasinda nerede oldugunu farketmiyorsun bile :D O ilk 10 dk yi yenmek de ne kadar cozersek cozelim zor bisey.

Aynen ilk 10,15 dk sonrasında dünya ile bagin kopuyor

ben mesela burnumu karıştırcaksam ilk 15 dk dan sonra karıştırıyorum "nasıl olsa kimse bakmıyodur" diye
  • Beklentiyi yükseltmekten başka bir şey değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: berbatov224

sınav yaklaştıkça konuların haline bakın .
    son günü bekleyin hele burası curcuna gibi saçma sapan konularla dolu olacak . sırf gülmek için girerim foruma o gün ben

ank_yeraltı ne yapacak sence sınavda

• quote:

Orijinalden alıntı: Mersata

quote:

Ankyer 8 deneme yapmis gircegi yerde buna ne diyosun

yeni gördüm benden önce yazmışın

• quote:

Orijinalden alıntı: RockMafia

quote:

valla bana sabah 7de gideceğim , sırama oturacağım denememi çözüp sınava gireceğim dedi . dedim yapamadığın sorular olursa , olmaz dedi.

böyle birşey nasıl düşünebilirsin benim yapamadığım soru mu var dedi ve o hazin son ...banladı. banım geçti şimdi yazıyorum .

dedim forumda hala 500 yapan var.sosyali 45 yapıp 505e çıkmayı emrettim ben hepinize dedi .banı yersin dedi.

bana dedi ki çalışıyorum foruma gir sen yaz dedi.bunları ben size söyledim .

sloganıyla size veda ediyor."504 yapanı görmeyeceğim . o kadar "

saygılarımla padişahınız ANKYER6

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RockMafia

quote:

valla bana sabah 7de gideceğim , sırama oturacağım denememi çözüp sınava gireceğim dedi . dedim yapamadığın sorular olursa , olmaz dedi.

böyle birşey nasıl düşünebilirsin benim yapamadığım soru mu var dedi ve o hazin son ...banladı. banım geçti şimdi yazıyorum .

dedim forumda hala 500 yapan var.sosyali 45 yapıp 505e çıkmayı emrettim ben hepinize dedi .banı yersin dedi.

bana dedi ki çalışıyorum foruma gir sen yaz dedi.bunları ben size söyledim .

sloganıyla size veda ediyor."504 yapanı görmeyeceğim . o kadar "

saygılarımla padişahınız ANKYER6

Padişahım çok yaşa(!) :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen sene sınav yeri ilkokul olarak belli olduğunda evine apar topar ilkokul sırası getirip onun üzerinde deneme çözenler vardı. hala da vardır. bunlarla yarışmak için çıtayı bir basamak yukarı taşımak lazım.
    1 lt’lik cam pepsi şişesi üzerine oturup öyle soru çözebilirsiniz. aklıma ilk bu geliyor. biraz daha motivasyon için çivili yatak üzerinde uyuyun, akşam yemeklerinde cam yiyin, duşta zımpara kullanın derim ben.
    başarı böyle böyle gelecek. her şarta hazırlıklı olmak lazım.
  • konuyu bilmedikten sonra evde çözsen ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmorwen

Geçen sene sınav yeri ilkokul olarak belli olduğunda evine apar topar ilkokul sırası getirip onun üzerinde deneme çözenler vardı. hala da vardır. bunlarla yarışmak için çıtayı bir basamak yukarı taşımak lazım.
    1 lt’lik cam pepsi şişesi üzerine oturup öyle soru çözebilirsiniz. aklıma ilk bu geliyor. biraz daha motivasyon için çivili yatak üzerinde uyuyun, akşam yemeklerinde cam yiyin, duşta zımpara kullanın derim ben.

gece gece eğlendirdin eyvallah

• Gereksiz iş ya. Olayı abartmaktan başka bir şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmorwen

Geçen sene sınav yeri ilkokul olarak belli olduğunda evine apar topar ilkokul sırası getirip onun üzerinde deneme çözenler vardı. hala da vardır. bunlarla yarışmak için çıtayı bir basamak yukarı taşımak lazım.

Supersin gece gece , ins istedigin yeri kazanirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Mersata

quote:

Ankyer 8 deneme yapmis gircegi yerde buna ne diyosun

Kendimi geçtim ankyer in sınav sonucunu merak ediyorum, inş kazanır istediği yeri.
    Geçen senede biyoloji notlarını paylaşanlar vardı palmeyi yutanlar kısacası bildiğim kadarıyla biyolojileri kötü geçmiş ankyer böyle olmaz umarım :D

Konuya gelince de aynı stresi 2 defa yaşamak saçma geliyor bana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.