Şimdi Ara

YGS Türkçe Dil Bilgisi Konuları İçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YGS Türkçe Dil anlatım kısmında tamamı çözümlü olan ve sadece dil bilgisi kısmından oluşan yayın var mı arkadaşlar? Konuları 2 ayrı kaynaktan bitirdim fakat türkçe nede olsa deli gibi soru kalıbı ve çeşidi var hala %30-40 oranda yanlış yapıyorum. O yüzden tamamı çözümlü dil bilgisi kitabı lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terliksi İnsan -- 15 Ekim 2015; 15:29:08 >

• halil zenciroğluna bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Banquet

halil zenciroğluna bak

300 Soruda YGS var ama 300 soru yeterli mi? Ayrıca bunun kaçı dil bilgisi olacak? Ve çözümlü mü sadece kitap ismini yazmışsın gitmişsin kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terliksi İnsan -- 15 Ekim 2015; 15:34:13 >
  • Terliksi İnsan kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum aklıma geldi
  • Terliksi İnsan kullanıcısına yanıt
    Dilbilgisi yerine paragraf çözmen daha mantıklı olmaz mı?Üç dört dilbilgisi sorusu için kitap alıp vakit kaybetmeye değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLiqht

Dilbilgisi yerine paragraf çözmen daha mantıklı olmaz mı?Üç dört dilbilgisi sorusu için kitap alıp vakit kaybetmeye değer mi?

Yok kardeşim hedef 40 net
  • Sadece dil bilgisine özel soru + konu kitap önerisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRKÇE VE PARAGRAF KAYNAK
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen ya bilen var mı tek dil bilgisi olmasa da olur .ayrıca Coğrafya içinde lazım bana :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • youtubede önder hoca ile türkçe var bi bak
  • Öyle bir kitap yok + soru bankalarındaki dilbilgisi soruları çok basit kaçıyor. Denemelerdeki sorulara bak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.