Şimdi Ara

Ygs stresi ile lys stresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangisi daha azla oluyor ? Cevap lys dir büyük ihtimalle ama fark ne kadar o zaman ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 21 Mart 2013; 13:12:15 >
  • Bunun birimi yok, herkes için farklıdır.

• Ben geçen sene lysye seneye bırakmayı düşünerek çok rahat girmiştim ama en iyiyi hedefleyen arkadaşlarım da benden farklı değildi. Lysde matematikte biraz süre problemim olmuştu ama onu da tam hazır olmama bağlıyorum. Fende bi fizik sıkıntı yaratabilir süre açısından ben süre bitmeden 2 soruyu yazmıştım bi kenara biyolojide çözmüştüm. Adam akıllı çalışan için lys dert değil stres olmazsın yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

..

Ankyer nerelerdeydin berbatov hep seni anıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

..

Ankyer nerelerdeydin berbatov hep seni anıyor

ben burdayım o da yok banlı.
  • Ygs stresi daha fazladır.Çünkü ygs erken yapılıyor ve sen lys'de ona göre konumlandırıyorsun kendini.Ayrıca lys aşırı basit bir sınavdır niye dersen,bilirsen işaretler geçersin bilmiyorsan istediğin kadar ıkın yapamazsın.Ama ygs'de soruları yaparken düşünüyorsun ve vaktini geçiriyorsun acaba yapabilir miyim bu soruyu diye ama lys'de öyle bir şey olmuyor çünkü sırf bilgi olduğu için zaten soruyu gördüğünde yapıp yapamacağını biliyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeterince çalışan kisi lys de rahattir arkadaslar buna emin olun çünkü zaman sorunu daha az ve sorularda sürpriz yapma olasılıkları çok daha az ygs ye oranla ygs belki biraz şans ve sakinlikle ilgili ama bana kalırsa lys de konuyu bilen adam tak tak çözer soruları

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.