Şimdi Ara

Ygs Matematik Tekrarlik Kitap mi Denememi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler gecen yazdan itaberen 0 temelle basladim suan mezuna kaldim
    3lu mat simetri
    Birey B nin mat1 kısmı
    Karekok sb(yarısından fazlasını)
    Ve Çıkmış soruları çözdüm
    ygsde 23-6 yaptim geo hariç
    4 aydır mat1 çözmedim hamlamisim konulari soru tiplerini unutmuşum
    suanda 20-23 civarı geosuz yapiyorum
    fakat sağlam bi tekrar yapmam lazim Bunu sb ile mi yapayim yoksa deneme ilemi elimde denge kapsul palme apotemi denemeleri var konu ozetli gbi bir sbden konulari hizlica taramakmi yoksa denemeyle bu isi yapmak mi lazim önerilerinizi bekliyorum sb ile yap diyorsaniz sb de onerebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurlu Bir Adam -- 27 Temmuz 2015; 15:05:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• upppppppp
  • karekök sbnin 3/2 sini çözdüysen bence antremanlarla matematikten başla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zimbob -- 27 Temmuz 2015; 15:01:34 >
  • deneme karışık ve soru tipleri abuk subuk olacağı için soru bankası kadar etki etmeyecektir. YGS Matematik-1 Konu Özetli Soru Bankası FEM al işini fazlasıyla görür. Denemeleride ihmal etme denemede çöz
  • Onları bitirip o neti yaptıysan işin zor
  • Bir kitap daha bitir işin kolay.Fem konu özetli mat1 işini görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvana_96 -- 27 Temmuz 2015; 15:12:43 >
  • Nirvana. kullanıcısına yanıt
    gözünüze çok gelebilir fakat temelim inanılmaz zayıftı hatta simetilerde ve birey de çözümediklerimi çözdürmedim bile onlarda temeli alıp karakök çözdüm ve öyle anca 20 üzerine gelebildim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayt matematik ilk sorular
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 72ferhat

gözünüze çok gelebilir fakat temelim inanılmaz zayıftı hatta simetilerde ve birey de çözümediklerimi çözdürmedim bile onlarda temeli alıp karakök çözdüm ve öyle anca 20 üzerine gelebildim

Hocam çözemediklerini çözdürtmedikten sonra nasıl gelişmeyi bekliyorsun ki simetride soruları googlea yaz tüm cevapları çıkıyor zaten. Ayrıca tüm fem kitaplarının da çözümleri teknofemde var bence bir sene daha kalmayı kafaya koymuşsan bu işi ihmal etme soruları kesip dosyaya koyup hocalarına da sorabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.