Şimdi Ara

Ygs Matematik sıfırdan 35 Net

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
3
Favori
5.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şu an izlediğim yol:
    Karekök sıfır -> Final çözümlü s.b -> k.ö.s.b (Son 2 test )

Ayrıca lys mat ve geoda sıfır onun için nasıl bir çalışma izlemeliyim ?

• bence ygs 25-30 hedefle, 10 net daha artış için ayıracağın zamana lys konularına ağırlık ver. 0 derken neyi kastediyosun bilmiyorum ama düz 0 dan ygs 35 mat zor, ama çok çalışarak olur, bu sefer de lysde dökülürsün.

trigo: malum kaynak simetri kitabı
    türev integral:apotemi

soru bankalarından çok denemelere aban, üç dört beş - endemik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty180354 -- 13 Eylül 2017; 17:34:45 >
  • YGS matematikte 35 üstü yapabilen herif zaten LYS matematiği de affetmez.

Tabi genel olarak soru zorluğuna da bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Belle

YGS matematikte 35 üstü yapabilen herif zaten LYS matematiği de affetmez.

2016 da ygs mat 36 yaptım, lysde 35 mat 15 geo yapabildim 10k geri attı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zelgurath

quote:

Orijinalden alıntı: David Belle

YGS matematikte 35 üstü yapabilen herif zaten LYS matematiği de affetmez.

2016 da ygs mat 36 yaptım, lysde 35 mat 15 geo yapabildim 10k geri attı :D

Sözümü geri alıyorum bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zelgurath

bence ygs 25-30 hedefle, 10 net daha artış için ayıracağın zamana lys konularına ağırlık ver. 0 derken neyi kastediyosun bilmiyorum ama düz 0 dan ygs 35 mat zor, ama çok çalışarak olur, bu sefer de lysde dökülürsün.

trigo: malum kaynak simetri kitabı
    türev integral:apotemi

soru bankalarından çok denemelere aban, üç dört beş - endemik

Ygs'de 5 net yaptım , 30da yeter lysye ne zaman başlamalıyım ? Ayrıca geo için de tavsiye bekliyorum
  • karekök 0 antremanlarla matematik ve 40 seans yayınlarını gereksiz buluyorum şahsen. Temelimyok dediğin nedir ki 4 işlem işlem önceliği biraz üstlü biraz köklü bilsen denklem yapabilsen al sana temel.

Demek istediğim direk adam akıllı bi k.a geç karekök devamı varsa olabilir yada femsimetri olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Türkçe 25 Net
    4 yıl önce açıldı
    ayt matematik 15 net
    2 yıl önce açıldı
    Tyt Türkçe 35+ net
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ditrado

karekök 0 antremanlarla matematik ve 40 seans yayınlarını gereksiz buluyorum şahsen. Temelimyok dediğin nedir ki 4 işlem işlem önceliği biraz üstlü biraz köklü bilsen denklem yapabilsen al sana temel.

Demek istediğim direk adam akıllı bi k.a geç karekök devamı varsa olabilir yada femsimetri olabilir

Temel olarak üslü,köklü filan biliyorum yani temelim berbat değil ( problemler hariç ) , simetri 3lü var
  • Sıfırdan 38 net yapabileceğini iddia edenler var YouTube'da bir bakmanı öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0 geoyla 35üstü mat yapmak imkansız mat çalışmalarının yanına şimdiden geo çalışmayı ekle ileride canını sıkmasın
  • senenin başından beri yaklaşık 7 ay falan mat ağırlıklı çalıştım anca oldu sınava kadar yetiştiremezsin yetiştirsende diğer dersler düşük gelir. gerçekçi ol canımı ye bro. o kadar kolay olsa senin sıralamandaki herkes yapar zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okkibashi

senenin başından beri yaklaşık 7 ay falan mat ağırlıklı çalıştım anca oldu sınava kadar yetiştiremezsin yetiştirsende diğer dersler düşük gelir. gerçekçi ol canımı ye bro. o kadar kolay olsa senin sıralamandaki herkes yapar zaten

Benim sıralamalardakileri boşver çünkü çoğu çalışmıyor ben çalışarak ne yapabilirim onu merak ediyorum.

• karekök sıfırı çözerken youtubedan hangi kanalı izliyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: richierich59

karekök sıfırı çözerken youtubedan hangi kanalı izliyorsunuz ?

Video izlemiyorum

• Matematik calismicaksin , ogreniceksin . 35 net kolay zor değil ama arkadaşların dediği gibi bol deneme çözüp ve orjinal soru görerek olur , 0 dan inşa ediyorsan normal ayırdığın sürenin 2 katını ayırman lazım . Bi kere sadece problemleri boş atmamak için bir çalışma bir metodoloji kavramış olmak lazım demek istediğim doaclama yapmayı ogreniceksin .. o da riske gire kaliptan çıka çıka öğrenilir .başarılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Scientist

Matematik calismicaksin , ogreniceksin . 35 net kolay zor değil ama arkadaşların dediği gibi bol deneme çözüp ve orjinal soru görerek olur , 0 dan inşa ediyorsan normal ayırdığın sürenin 2 katını ayırman lazım . Bi kere sadece problemleri boş atmamak için bir çalışma bir metodoloji kavramış olmak lazım demek istediğim doaclama yapmayı ogreniceksin .. o da riske gire kaliptan çıka çıka öğrenilir .başarılar

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Sıfırdan 38 net yapabileceğini iddia edenler var YouTube'da bir bakmanı öneririm.

Hey sen allah peygamber jesus aşkına ne zırvalıyorsun, arkadaşlar adam orda o kadar emek veriyor , tam 300 sayfalık pdfler yazdırıyor hepside çok kaliteli mesela en büyük 2 rakam toplamı gibi sorular var arkadaşlar lütfen arkadaşlar yani aaa valla hiçbirinize hakkımı helal etmiyorum yok etmicem , dhdekiler emeğe çok saygısız çok , ben o pdfyle 40'ta 43 yaptım 3 soru yazdım altınada lütfen arkadaşlar , siz ne yaptınız bu hayatta hıı ne yaptınız arkadaşlar Delirtmeyin adamı terbiyesiz seni

• Konuya gelirsek hocam fem simetri çöz ardından 345 ve kösb çöz youtubedan hocalara geldik falan izle yardır gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris7777 -- 14 Eylül 2017; 18:10:47 >
  • David Belle kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris7777

quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Sıfırdan 38 net yapabileceğini iddia edenler var YouTube'da bir bakmanı öneririm.

Hey sen allah peygamber jesus aşkına ne zırvalıyorsun, arkadaşlar adam orda o kadar emek veriyor , tam 300 sayfalık pdfler yazdırıyor hepside çok kaliteli mesela en büyük 2 rakam toplamı gibi sorular var arkadaşlar lütfen arkadaşlar yani aaa valla hiçbirinize hakkımı helal etmiyorum yok etmicem , dhdekiler emeğe çok saygısız çok , ben o pdfyle 40'ta 43 yaptım 3 soru yazdım altınada lütfen arkadaşlar , siz ne yaptınız bu hayatta hıı ne yaptınız arkadaşlar Delirtmeyin adamı terbiyesiz seni

KİŞİLİKSİZ !

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.