Şimdi Ara

YGS MATEMATİK HEDEFİM- SONUÇ SS EKLENDİ--- BAŞARAMADIM DOSTLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
5
Favori
3.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

YGS MATEMATİK HEDEFİM- SONUÇ SS EKLENDİ--- BAŞARAMADIM DOSTLAR


(En Son Oy Tarihi: 13.2.2017)
Giriş
Mesaj
  • Evet gençler küçük hedeflerin bizlere bir şey kazandıracağı yok. Ve şu unutulmamalıdır ki herkes sandığından çok çok daha zeki. Beynin ve zihnin sınırları yok. Neyi istersen onu yaparsın. Hedefine kitlen ve yapılması gereken çalışmadan daha fazlasını yap. İşte o zaman başarıya ulaşacağız.

    Neyse sadede gelelim... Bu sabaha kadar aklımda şu d düşünce hakimdi: ''YGS Matematikten 28 net yapsam yeter yeaa.'' 28 net nedir abicim? Kendimle dalga mı geçiyorum ben? Bu mu benim sınırım? Yapabileceğimin en iyisi gerçekten de bu kadarcık mı? Geçen sene hiç kitap çözmeyerek ve sınavda hiçbir geometri soruna bakmayarak 21 net yapıp, 1 yıllık çalışma ve 80 matematik bölüm denemesiyle sadece 7 net mi arttırabilirim? Hayır... Ben daha fazlasını istiyorum..

    Şuan denge denemelerini çözüyorum ve ortalama 30 civarı netlerde seyrediyorum. Bundan önce kapsül denemelerini çözdüm ve 28 net ortalaması yaptım. Hala geometrim zayıf.. İlkönce kendimi YGS de geometriden en az 6 net yapacak kıvama getirmem lazım. Ardından matematikte yapamadığım belli başlı konulara ağırlık verip aynı zamanda denemelere devam etmem lazım. Dengede son 5 denemedeyim ve ardından endemik, apotemi ve metin yayınlarının bölüm denemelerini çözeceğim.. Ayrıca problemlerden soru kaçırmaya hiç niyetim yok.. Problemlerde iyi durumdayım fakat bugün yine de apotemi problemler kitabını aldık. Orijinal soru sayısı çok fazla ve katkı sağlayacağı kesin. Tüm bunları yaparsam eminim ki hedefimi ulaşacağım... Peki hedefim ne mi? Hedefim YGS de matematik kısmından en az 34 nete ulaşmak. Bu kadar konuşmaya bu kadarcık mı hedef koyuyorsun diyenler olacaktır belki... Ama mezun arkadaşlar bilirler ki sınav anı çok başka ve ben bu hedefi sınav anını da hesaba katarak koydum. Temel olarak geometriden 6 matematik kısmından da en az 28 net istiyorum. Yani matematikten 4 boş hakkım var. Problemler gibi bir kısmı fullersem geriye 22 soru kalır ve 4 boş hakkım hala elimde. Bu haklarımı olabildiğince az kullanıp hedefime ulaşacağım inşallah.

    Bu yolda birlikte olmak varken yalnızlığı tercih etmeyeceğim tabiiki de. Evet siz de sınırlarınızı zorlayın ve buraya matematik konusundaki hedeflerinizi yazın. Sınavdan sonra da hedefinize ulaşmanın keyfine varın... Sınırları koyanlar insanlardır... Ve bu sınırları yıkacak olan da insandır... Hadi yıkın sınırlarınızı ve gerçek gücünüzü görün...

    Ayrıca konuyu yorumsuz bırakmayın.. Hepinize iyi çalışmalar..

    -------SONUÇ---------



     YGS MATEMATİK HEDEFİM- SONUÇ SS EKLENDİ--- BAŞARAMADIM DOSTLAR

    DOSTLAR GÖRDÜĞÜNÜZ ÜZERE 29 NET GELDİ. EVDE BUNDAN KAT KAT ZOR DENEMELER ÇÖZÜP 30-34 CİVARINA ÇIKMIŞKEN BU SINAVDA 29 NET YAPMAK KOYDU GERÇEKTEN. HAYIRLISI BUYMUŞ DEMEKTEN BAŞKA BİR ŞEY GELMİYOR AKLIMA. BURADA ÇOK YARDIMI DOKUNAN ARKADAŞLAR OLDU. BEN DE ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIM ETMEYE ÇALIŞTIM SİZLERE. ZEVKLİ Bİ' SÜREÇTİ DİYEBİLİRİM. ELİMDEN GELENİ YAPTIM AMA OLMADI. LYS DE ÇIKARIRIRIZ ACISINI DOSTLAR. HEPİNİZ SEVİLİYORSUNUZ. VAZGEÇMEK YOK... ASIL MARATON ŞİMDİ BAŞLIYOR... HEPİNİZE İYİ ÇALIŞMALAR TEKRARDA. HAYDİ KOLAY GELSİN.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugraramoglu -- 25 Mart 2016; 19:40:26 >







  • Updullah. Gençler hedeflerinizi yazmaktan çekinmeyin.
  • Sosyal full hedefliyorum o kadar çalıştık bakalım
    Türkçe , full olmaz sanırım ama bi 35 ve üstü gelirse tadından yenmez
    Matematik 4y 3b 32 net hedefim olsun 28 mat 4 geo gelse ne güzel olur ( geometriyi bende yapamıyorum ama kalan zamanda mat2 den kısıp geometriye vereceğim sonuçta lys si de var bunun, karekök 0 kitabını bitirmek hedefim diyeyim )
    Bakalım sınav açıklanınca editlerim , sosyal belki de ygs nin fullemesi en zor kısmı bunu da biliyorum ama bir sakıncası yok benim için zorluğunun .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tm miyiz mf mi? Ben tm olarak 30-32 düşünüyorum, tabi Hedef 35-37 yalnızca 5 soru çok kazık olacağını baz alırsak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kendinizi boşa strese sokmayın rahat girin sonra stresten sınavda el ayaga dolaşıyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JackkerL kullanıcısına yanıt
    MF yim hocam. Kazık soru sayısı 5 bile değil valla ya. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rapçi doktor

    Hocam kendinizi boşa strese sokmayın rahat girin sonra stresten sınavda el ayaga dolaşıyo

    Hocam sınav anında çok fazla stres olacağımı düşünmüyorum. Malum mezunum ve o sınav anını tattım bi' kere. Sakin olan hedefine ulaşır bu sınavda. Ben de elimden gelen gayreti göstereceğim ve sınav anında inşallah 34 net hedefime ulaşıcam. Ve şuna da eminim ki eğer matematik kısmı iyi geçerse sınavda gerisi de gelicek ve iyi bir sonuç elde edeceğim.
  • 37,5 hedef panpa editlemezsen olay oluruz bak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denemede 28 yapip sinavda 34 net yaparim kafasi iyiymis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tmci dayi

    Denemede 28 yapip sinavda 34 net yaparim kafasi iyiymis

    İşte böyle bi cevap bekliyodum. İyiki yazdın dostum.
  • cancanlakop kullanıcısına yanıt
    Edit gelecek hocam merak etme
  • Hocam benzer durumdayız ben geçen sene mata 40 dk ayırmıştım 24 soru işaretledim 1 yanlışım vardı bu sene denge bitirdim metin apotemi ve biraz da endemiği çözcem 30-35 hedef koyuyorum ama şöyle bir şey var o 40 sorunun 40 ı da geometri yerine matematik olsa 38-40 net hedef koyarım ama geometri 2-3 tane anca işaretliyebiliyorum ayrıca benim süre sıkıntım var sosyal yapmak için geometriyi feda etmek zorunda kalıyorum süre sıkıntısı olmasa 40 bile yapılabilir diye düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Super Man kullanıcısına yanıt
    Süre sıkıntısı olmasa okey 40 yapılabilir. Ama sosyal uğruna geo feda etmek saçma hocam. Şöyle ki YGS geometri soruları öyle çok ekstrem değil. Ama sakinlik lazım geo kısmında. Öyle hızlı olucam diye Allah ne verdiyse girişince geometri soruları özellikle çok karışık hale geliyor. 32 soruyu 40 dk da bitirebilirsek geri kalan 8 geometri sorusunu da 15 dk halledebiliriz. Soru başına 2 dk. eder bu da ve bence yeterli bi süre. Geometri kötü olunca cidden zor oluyor matematikten yüksek yapmak. Ama en az 6 soru yapmaya çalışalım.
  • 2018 YGS-LYS 35 er net. Şu anda hayatımdan her gün biraz zaman feda ediyorum , bunun karşılığında İTÜ'yü kazanacağım inşallah. Sonrası Japonya-Amerika kendimi daha da geliştirmem ve tekrar ülkeme dönüp bir şeyler yapmam. İlerde fikirlerimin son kısmı değişebilir ama o İTÜ'yü kazanacağım inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mezunum geçen sene matematikten 32net yaptım bu sene hedefim 37-38net

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yazıom hedef 38 net matematik sınav sonu editliycem.Not=eğer çok çok kötü gelirse editlemem kimliğimi değiştirir bu forumdan kaçarım v

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınav stresle baş edebilme sınavı, rahat olan işi bitirir, en önemliside mat iyi giderse sınavın devamıda o moralle iyi gider.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugraramoglu kullanıcısına yanıt
    Hocam geometride 8 soruya 15 dk ayırmak iyi güzel de ben o sürede 30 sosyal yapıyorum mf3 puanına göre çok daha karlı bir iş
    Tabi süre artarsa tekrar dönerim ama artmıyo işte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam eğer fedakarlıklarına devam edersen hedefine ulaşırsın ilerde emin ol.
  • Super Man kullanıcısına yanıt
    Hocam TM isen okey o zaman 30 soru daha karlı tabiki. Sen kendin için en rahat olanı seç.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.