Şimdi Ara

Ygs lys ye sıfırdan başladım yetişir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Unutmuşum konuları sıfırdan başladım. Konu anlatımlı ve soru bankası çözmeye başladım.

Önce 4-5 ayda ygs yi bitirip lys ye başlamayı düşünüyorum. Ygs lys yi beraber çalış demeyin yapamam onu önce ygs bitmesi lazım.

Durum şu: ygs türkçe yarısı bitti konu+ sb.

Ygs mat yeni başladım temel kavramlar sayilar bitti sadece konu anlatımdan sb na başlamadım.

Günde 4 saat çalışabiliyorum.

Çok mu geç kaldım yetişir mi 2017 ye.

Tavsiyeleriniz neler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hiçbir ?ey için geç degil.
    çali?many biraz artyryrsan in?allah konularyn biter
  • hocam 4 ten 6-7 saate çıkar derim
  • Düzenli çalışirsan neden yetısmesin daha 7 ay var gayet güzel ve uzun bir zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: icarefulhowi

hocam 4 ten 6-7 saate çıkar derim

Yeni başladım Fazla çalışamıyorum sıkılıyorum

• Up.

• Yanlis anlamada turkcede ne gibi bi konu var ki o kismi anlamadim? 5 ay fazla uzun ygs icin arada lys konusu da halletmek lazim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ygs166

Yanlis anlamada turkcede ne gibi bi konu var ki o kismi anlamadim? 5 ay fazla uzun ygs icin arada lys konusu da halletmek lazim.

Türkçe konudan kastım dilbigisi konuları.

Ygs 4-5 ay sürer sıfırdan başladım anca. Bi de önce ygs yi halletmem lazım ikisini ayni anda götüremem.

• hocam 4-5 ay ygs çalışacaksınız ygs yaklaşacak siz lys çalışacaksınız sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: misco139

hocam 4-5 ay ygs çalışacaksınız ygs yaklaşacak siz lys çalışacaksınız sanmıyorum.

Hacam sen ne önerirsin. İkisini bir arada götürmek haricinde ?

• ygs matta kaç net yapıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oymak44

quote:

Orijinalden alıntı: misco139

hocam 4-5 ay ygs çalışacaksınız ygs yaklaşacak siz lys çalışacaksınız sanmıyorum.

Hacam sen ne önerirsin. İkisini bir arada götürmek haricinde ?

ikisini beraber götürmeyecekseniz kendi bildiğinizi yapın derim internette yapılan konu programlarınıda inceleyebilirsiniz
  • quote:

80.

80?
  • quote:

Orijinalden alıntı: afk1453

quote:

80.

80?

Max 25 mattan. Genelde 80 net.

• quote:

quote:

quote:

80.

80?

mat1i ve ygs kimyayı 1 ayda bitirebilir misin,bitirirsin konu çalışmasında çok oyalanmazsan rahatlıkla bitecektir çokça soru çöz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

80.

80?

mat1i ve ygs kimyayı 1 ayda bitirebilir misin,bitirirsin konu çalışmasında çok oyalanmazsan rahatlıkla bitecektir çokça soru çöz

1 ayda ikisi bitmez. Konuları anlamadan hızlı geçmek istemiyorum.

• konuları çok büyütme gözünde turev integrali nasıl yetiştireceksin vakit ilerledikçe daha zor olacak
  • quote:

konuları çok büyütme gözünde turev integrali nasıl yetiştireceksin vakit ilerledikçe daha zor olacak

Çok fazla konu var hedefim yüksek tam öğrenmeden geçmek istemem ama dediğin gibi yetişmesi zor. Gözümde çok büyütüyorum. O kadar konu nasıl bitecek.. oo

• quote:

quote:

konuları çok büyütme gözünde turev integrali nasıl yetiştireceksin vakit ilerledikçe daha zor olacak

Çok fazla konu var hedefim yüksek tam öğrenmeden geçmek istemem ama dediğin gibi yetişmesi zor. Gözümde çok büyütüyorum. O kadar konu nasıl bitecek.. oo

ys garantidir biliyorsan yaparsın ama ygs pek öyle değildi sınav telaşına zamana yenik düşebilirsin ve ek olarak türev integrali erkenden aradan çıkarırsan çok rahatlarsın bence ygs öncesinde ve sonrasında
  • quote:

quote:

quote:

ys garantidir biliyorsan yaparsın ama ygs pek öyle değildi sınav telaşına zamana yenik düşebilirsin ve ek olarak türev integrali erkenden aradan çıkarırsan çok rahatlarsın bence ygs öncesinde ve sonrasında

Temel konuları çalışmam hatırlamam lazım yoksa türev integrali yapamam ki zaten. Misal fonkaiyonlara bakmadan limit türev anlamam yani.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.