Şimdi Ara

YGS-LYS Mİ O DA NE???(3.SENEYE BIRAKMA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben 20 yaşında bu sene 3. defa ygs lys sınavına giren bir kaderdaşınızım.Konuyu açmamın sebebi şu YGS-LYS gerçekten korkulduğu gibi zor bir sınav mı?

Fem dershanesine son 2 sene gittim ilkinde ocakta başladım ve yerleştirme puanım 260 gelmişti ama ben bir yere gitmedim 3.seneye de kaldım.Bu sene ise 260 puanın üstünde alacağımı kesinlikle zannetmiyorum.Çünkü yeterli çalışmayı yapamadım he daha çok mu çalışabilirdim HAYYIRRRR

3.seneye kaldığım için pişman mıyım sanırım EVET.İnanın sorumluluğunuz 10 katına çıkıyor.Birde buna ailenizin her misafirliğinden sonra herkes seni sordu çalışmaları nasıl gidiyor demesi de cabası.Sanki herkesin meselesi biz olmuşuz.İnanın bana kendinizi Başbakandan,seçimlerden,çözüm sürecinden aklınıza her ne geliyorsa halledilmiş konuşulmus sadece sizin 3.seneye kalmış ve sınavınıza nasıl hazırlandığınız kalmış gibi söylerler.Tiskindirici...:D

Sizi 3.sene stres bitirir arkadaşlar.O yüzden benim kardeşim gibi sevdiğim biri üniye gitti sınavlara bu sene birdaha girdi ve yeni bir bölüme yatay geçiş yapmayı düşünüyor şu an.Çünkü böle bişi mümkün.

Arkadaşlar hepimizin bir max. noktası vardır.Buna ulaşabiliriz ama beynimizi biraz diğer etkenlerden uzak tutmayı başarabilirsek.Örneğin şu an yaz şimdiden bazı kardeşlerim ygs ve lys ye çalışmaya başladı bile.Kutlarım ama ben sizin yerinizde olsam 1 ay evet sadece 1 veya 1,5 ay çaışmaya bir yerlere giderdim.Ne alaka derseniz insan yeterli ortamı gördüğünde böle değişik bir YAPABİLİRSİN sesi yankılanıyo içinde.Ve sizin için en zor olan şeyler bile kolaylaşıyor.

Kendinize bu süreçten sonra aylara yayılmış ygs lys konuları çalışma programı yaparsanız eğer hayaller gerçek olur arkadaşlar.

Yeter ki kendinize güvenin.Bu sınavı çalışkanların yanında fedekar ve cesur insanlar kazanır.

Siz çok değerlisiniz...

• Ayniyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama senin tıp kardeşim :D
  • sen ne bok yemeyi düşünüyosun?4.seneye kalıcam deme de...
  • Kardeş öncelikle hitaplarına dikkat et ben aynı yolda ilerleyen arkadaşlarıma bir hataya düşmemeleri konusunda uyardım sadece.4.seneye kalmam emin ol.
  • afferin
  • Ya sen?Ne istiyorsun nasıldı sınav?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hacı sende bile bile lades olmuşsun madem 3. Seneye kaldın ne diye çalışmıyorsun hani sınav anı talihlizlik olsa anlayacağımda ne bekliyordun çalışmadan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 29 Haziran 2015; 20:58:13 >
  • Hocam diyorum ya max. noktam o kadarmış işte.Hep evde tıkılıp kaldım doğama aykırı bu benim.Üni işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: logaritmikfonksiyon

sen ne bok yemeyi düşünüyosun?4.seneye kalıcam deme de...

Sanane lan?
    İstediği kadar kalır adam derdi sana mı kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: logaritmikfonksiyon

sen ne bok yemeyi düşünüyosun?4.seneye kalıcam deme de...

Bunun muhattabı sen misin? Ve konuşma tarzın bu mu?

• Aynen hak veriyrum ben 3. Seneye dayanamam zaten bu yil yapabildigimin en iyisi yaptim.Yani osym artik cok sacma soruyor hakkini alamiyorsun zaten 3. Seneye kalan arkadaslarin daha cok sinav aninda sıkıntısı oluyor ben bunu gözlemledim.

• GergedanGörünümlüAyı kullanıcısına yanıt
    Aynen öle hocam aslında konular çerez ama sınav anında tüm o manzara aklınıza geliyor ve herşey bitiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.