Şimdi Ara

YGS-LYS'den full çekmek? (MF4)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sene mezun oluyorum. YGS matematiğim çok iyi YGS Kimya'da iyi sayılır diğer derslerden temelim yok.
    internetten video izleyerek ve konu anlatım kitabından çalışıyorum günde 6-7 saat çalışarak başarabilir miyim?
    tam tamına 12 ayım var (LYS için)

edit: 1 sene hazırlanacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janissary99 -- 28 Mayıs 2015; 18:30:27 >

• İstersen 10 yıl hazırlan genede 2015 ygs full çekilmez, 2016da 2015 gibi gelirse cevap hayır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birinci olabilir miyim desen olabilirsin deriz ama full çekmek birinci olmaya göre çok daha düşük bir ihtimal.

Ayrıca temelin yoksa 1 sene bile az gelebilir gerçekçi konuşmak gerekirse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Jak -- 28 Mayıs 2015; 18:41:16 >
  • Benim bildiğim son 40 yıldır 2 kere full yapabilen oldu üniversite sınavını yani 50-60 milyonda 2 kişi Ki bu adamlardan biri öss ye girdi 180 soruluk bir sınav diğerinin zamanında ne vardı bilmiyorum. Tabiki 1. olunur ama 330 soruyu tam yapmak imkansız desek yanlış olmaz
  • O kadar sansin olduģunu dusunuyorsan loto oyna hayatini kazanirsin zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EvoRoncatto kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim full çeken tek kişi var oda emre kaçar diğeri kim ?
  • soruyu pek anlamadınız sanırım, günde 6-7 saat çalışarak o kapasiteye ulaşabilir miyim diye soruyorum.. haklısınız full çekmek abartı oldu full çekmekten kastım 1.olmaktı. ve ya ilk 100
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: janissary99

soruyu pek anlamadınız sanırım, günde 6-7 saat çalışarak o kapasiteye ulaşabilir miyim diye soruyorum.. haklısınız full çekmek abartı oldu full çekmekten kastım 1.olmaktı. ve ya ilk 100

İlk 100 işi şans işi ilk bin çalışmayla gelinebilecek bir seviye. Türkçe tamamen sınav anına bağlı. Yani çok yakın iki şık size a şıkkı da doğru geliyor b şıkkı da. Dediğimi umarım anlatabilmişimdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlayabildim fakat soruma halâ cevap alabilmiş değilim.. :)
    ygs matematik ve kimyası iyi olan birisi 12 ay boyunca günde 6-7 saat çalışarak ilk 1000'e girebilecek kapasiteye ulaşabilir mi?
    (tahmini cevap istiyorum tabi ki, kişinin kapasitesi ile alâkalı bi durum olduğunu biliyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: janissary99

anlayabildim fakat soruma halâ cevap alabilmiş değilim.. :)
    ygs matematik ve kimyası iyi olan birisi 12 ay boyunca günde 6-7 saat çalışarak ilk 1000'e girebilecek kapasiteye ulaşabilir mi?
    (tahmini cevap istiyorum tabi ki, kişinin kapasitesi ile alâkalı bi durum olduğunu biliyorum)

Hayir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • acaba sonuclar ne durumda ıstedıgın başarıyı elde ettın mı?
    cok olumsuz yorum okudum coguna katılmıyorum cevremde bunu başarmış birsürü arkadaşım var..
  • Bu arkadasa cevap vermeniz bence tabiata aykiri bi durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.