Şimdi Ara

Ygs Fizikte Full yapanlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
4
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl çalıştınız?Hangi kaynakları çözdünüz?

• Rez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6-7-8.sınıf kitapları :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gozunu sevim ygs fizikte ne var ne sormuslar bak bi sacma sorular coz 😄

• Termometre sorusu çok zordu full termometre çalış

• İlahi dinleyerek çalıştım sınav günleri oruç tuttum fem ve kuran kursuna gidip maneyatımı güçlendirdim

• kanka temometre için ayrı konu anlatımlar var palmenin ordan çalış,çünkü sınavda çıkan termometre sorusu cidden saf bilgi sorusuydu yapan az kişi var türkiyede, newton ile einstein'ın makalelerini oku aralarındaki ilişkiyi bil. F=m.a formülünü bil. Kaldırma kuvveti için sadece birim çevirmeye çalış. Mıknatısın demiri çektiğini öğren. Bağıl hız sorusu felan için git fizik bilimi objektif mi gerçekçi mi neyse onları öğren fullersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustHF -- 29 Ağustos 2015; 5:10:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tatile gidicem bu saatte uyandırdılar :(

• Hocam şöyle anlatayım . Yılın başında Eylül'de girdiğim ilk denemede 3 D 5 y yapmıştım. Kaldırma kuvveti ve mekanik kısmım yoktu 0 dı yani .

Öncelikle muhteşem bir fizik hocam vardı onun anlattığı konuyu fem in konu anlatımlı Kitabı'ndan tekrar ettim soru çözümünü ise palme fizik Kitabı'ndan çözdüm . Ama sadece ilk testleri çözebiliyordum

Sınava 1 ay kala artık 9-5 10-4 gibi netler geliyordu onlarda hep mekanik kısmından kaçıyordu bi anlamadım şu mekaniği olmuyordu işte ! Sonra seninde yapman gereken en önemli şeyi Yaptım . Oturup 2010 dan sonra tüm Ygs Sorularını çözdüm . Orda farkettim ki ÖSYM kesinlikle ama kesinlikle işlem Sorularını çok sevmiyor fizikte Sözel ve mantık Sorularını çok tercih ediyor

Sınav günü geldi . Çok zor bir Türkçe'den sonra (normalde 35 dk biten şey 55 dk da bitti ) ben dedim ki eğer Fen i 30 dk da bitirmezsem boku yedim

Abi fizikte bi baktım sorulara hep Sözel adamakıllı hiç işlem mekanik sorusu yok ne sevindim ya tam istediğim gibiydi

Çok üzüldüm orda aslında pişman oldum Keşke o kadar vakit harcamasaydım keşke çok çalışmasaydım şu fene onun yerine gidip Türkçe çözseydim ...

Sınav sonucum 30-9 Türkçe 35-5 fen geldi fizikten 1 yanlışım var kimya ful biyoloji 4 yanlış

Fizikte yanlış sorum da Elektrostatik sorusuydu ÖSYM götlük yapmış yukarda küçücük Yazmış yüklü cisim yalıtkan bir cisme sürtülüyor diye tabi ben 30 dk da çözecem ya ne okucam

Sana diyeceğim kesinlikle Sözel konulara iyi bakın hocam . Fiziğin Doğası banko soru getirir . Ben bu yıl en çok fiziğe çalıştım Lys daha vahimdi .

Lys denemeline başladık abi inanamazsın ya 14-16 Yaptım birinde düşün Sınavdan önce yemin ederim en iyi denemem 18 netti . Neden ?

Çünkü piyasadaki eski kafalı yayınlar 30 soruda 10 Sözel soru soruyorlar işlemlerden geçilmiyordu . Hiç bir denemede atomlardan yıldızlardan modern fizikten soru çözmiyordum ve ben biliyordum ki

LYS DE 30 sorunun 20 den fazlası Sözel soru ...

Sınava girdik tam dediğim gibi . Ilk defa gördüğüm çok soru vardı ama yorum sorusu olduğu için hiç boşum yoktu Lys de abi işlem yok yaaa ne sevinmiştim ama bi geldi 22-8 bana göre efsane idi yani düşünsene en iyi Lys fizik sonucum gerçek Lys de geldi

Çok uzattım hocam ama şu an Bahçeşehir üni Tıp fakültesi öğrencisiyim . O sınav günlerimi anlatmayı çok seviyorum başka konularda sorun olursa hiç çekinme çenem düştü yine kusura bakma

• quote:

Orijinalden alıntı: filozof07

Hocam şöyle anlatayım . Yılın başında Eylül'de girdiğim ilk denemede 3 D 5 y yapmıştım. Kaldırma kuvveti ve mekanik kısmım yoktu 0 dı yani .

Öncelikle muhteşem bir fizik hocam vardı onun anlattığı konuyu fem in konu anlatımlı Kitabı'ndan tekrar ettim soru çözümünü ise palme fizik Kitabı'ndan çözdüm . Ama sadece ilk testleri çözebiliyordum

Sınava 1 ay kala artık 9-5 10-4 gibi netler geliyordu onlarda hep mekanik kısmından kaçıyordu bi anlamadım şu mekaniği olmuyordu işte ! Sonra seninde yapman gereken en önemli şeyi Yaptım . Oturup 2010 dan sonra tüm Ygs Sorularını çözdüm . Orda farkettim ki ÖSYM kesinlikle ama kesinlikle işlem Sorularını çok sevmiyor fizikte Sözel ve mantık Sorularını çok tercih ediyor

Sınav günü geldi . Çok zor bir Türkçe'den sonra (normalde 35 dk biten şey 55 dk da bitti ) ben dedim ki eğer Fen i 30 dk da bitirmezsem boku yedim

Abi fizikte bi baktım sorulara hep Sözel adamakıllı hiç işlem mekanik sorusu yok ne sevindim ya tam istediğim gibiydi

Çok üzüldüm orda aslında pişman oldum Keşke o kadar vakit harcamasaydım keşke çok çalışmasaydım şu fene onun yerine gidip Türkçe çözseydim ...

Sınav sonucum 30-9 Türkçe 35-5 fen geldi fizikten 1 yanlışım var kimya ful biyoloji 4 yanlış

Fizikte yanlış sorum da Elektrostatik sorusuydu ÖSYM götlük yapmış yukarda küçücük Yazmış yüklü cisim yalıtkan bir cisme sürtülüyor diye tabi ben 30 dk da çözecem ya ne okucam

Sana diyeceğim kesinlikle Sözel konulara iyi bakın hocam . Fiziğin Doğası banko soru getirir . Ben bu yıl en çok fiziğe çalıştım Lys daha vahimdi .

Lys denemeline başladık abi inanamazsın ya 14-16 Yaptım birinde düşün Sınavdan önce yemin ederim en iyi denemem 18 netti . Neden ?

Çünkü piyasadaki eski kafalı yayınlar 30 soruda 10 Sözel soru soruyorlar işlemlerden geçilmiyordu . Hiç bir denemede atomlardan yıldızlardan modern fizikten soru çözmiyordum ve ben biliyordum ki

Sınava girdik tam dediğim gibi . Ilk defa gördüğüm çok soru vardı ama yorum sorusu olduğu için hiç boşum yoktu Lys de abi işlem yok yaaa ne sevinmiştim ama bi geldi 22-8 bana göre efsane idi yani düşünsene en iyi Lys fizik sonucum gerçek Lys de geldi

Çok uzattım hocam ama şu an Bahçeşehir üni Tıp fakültesi öğrencisiyim . O sınav günlerimi anlatmayı çok seviyorum başka konularda sorun olursa hiç çekinme çenem düştü yine kusura bakma

Lysdeki mekanik sorularini nasildi yapabilin mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Persom

quote:

Orijinalden alıntı: filozof07

Hocam şöyle anlatayım . Yılın başında Eylül'de girdiğim ilk denemede 3 D 5 y yapmıştım. Kaldırma kuvveti ve mekanik kısmım yoktu 0 dı yani .

Lysdeki mekanik sorularini nasildi yapabilin mi

Hocam 2 soru vardı galiba 1 i çok kolaydı Yaptım diğeri yanlış diye Hatırlıyorum

• 1 yanlis 13 dogru ( termometre yanlis :) )

termometre sorusu heyecana geldi celcius yerine gidip kelvin isaretledim nasil boyle bi hata bilmiyorum ama sinav heyecani iste

kaynak olarak simetri ygs fizik
    baskada hic bi kitap cozmedim cunku baya basitti genel olarak yuzeysel bilgiler onemli

sinava kadar zaman ve korfez denemelerini cozdum

cok kasmana gerek yok cunku cok fazla basit geliyor

tum formulleri ezbere bil sozel kisimlari ezberle islem 0 bile olsa 14/14 yaparsin

• hocam eyer her sene bu seneki gibi soracaklarsa soru çözmenize bile gerek yok ygs için, sbs de daha zor sorular vardı, ama bu sadece bu seneye özgü daha önce ösym hiç bu kadar kolay sormadı, he bakarsın 2016 da son 15 yılın en zor fenini yaparlar, bu onların elinde olan birşey
  • oylesine girdim. ondeki kiz converse giymis ben de converse fasistiyim. onu kesip kesip durdum 1 y cikti. nasil yanlis yaptim kizi keserken yanlis kodladim heralde 1 soru

• Konuları bilip biraz soru çözdükten sonra yapman gereken sınav anında sorulara tam olarak odaklanmak. Mesela 2015 te bi elektrostatik sorusu vardı, 1 kelimeyle adam elemişlerdi. Geçen seneyi değerlendirecek olursak çok saçma, bilgi ölçmeyen, sadece sınav anında heyecanını koruyup dikkatini toplayan adamın yapabileceği sorulardan olusuyordu fizik

• sınavın en zor sorusu açıklanan sorulardaki elektrik sorusuydu gerisi basitti yani fullemek hiç zor değil ygs'nin en basit dalı kesinlikle fen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.