Şimdi Ara

YGS'de YOLUNU KAYBETMİŞ GENÇ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar. Ben eğitim hayatı boyunca başarısz olmuş bir kardeşinizim myo bile bitiremedim ve çalışma hayatına atıldığımda ki karşılaşmış olduğum zorluklar insanlara insan gibi davranmayan kişiler ile çalışmaktan yeterince ağzımın payını aldım.Neyse uzatmayacağım

Meslek lisesi mezunuyum alt yapım yok geçen sene ygs'den 240 felan aldım OBP puanıyla beraber 0 alt yapıyla. Şimdiki hedefim zaman çok kısa farkındayım bu sürede en doğru mantıklı herhangi bir YGS'den 270+ puan almak istiyorum sizlerden ricam nasıl bir yol izlemem gerekiyor nasıl çalışmam gerekiyor bu süre içerisinde zamanın kısalığının farkında olduğumdan affınıza sığınıyorum nasıl çalışmam gerektiğini bilmiyorum.Kısa süre içerisinde en mantıklı doğru sistemle nasıl çalışırım?. Çok Teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın.

• ah be hocam keşke biraz daha erken çalışmaya başlasaymışsın , zamanında maddi sıkıntılardan dolayı insana insan gibi davranılmayan yerlerde bende çalıştım , bu sene olmayıp seneye bile girsen güzel bir yere kardır.

matematik için , okyanus ygs 40 seansta matematik kitabını alıp hiç aksatmadan 40 günde bitirmelisiniz. mat videoları için matakademi öneririm ancak vakit kısıtlı , uzun sürenizi alabilir. matematikte temel şeyleri öğrendikten sonra üslü,köklü sayılara girmeden problemler için çalışırsanız matematikte 10-15 yapılabilir.

türkçe için , hemen bir paragraf kitabı alıp süre tutarak çözmeye başlıyorsunuz , pes etmiyorsunuz .

bunları tamamladıktan sonra kalan sürede , çözümlü denemeler alıp denemeleri çözmelisiniz , sosyalide denemeyle hallederseniz hedefinize ulaşabilirsiniz , bana kalırsa daha yüksek hedef koyup bir sonraki senenizi de feda edersiniz emin olun koyduğunuz hedefe ulaşabilirsiniz. umarım başarırsınız .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magoalene -- 6 Ocak 2017; 21:19:47 >

• Magoalene kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum ilgine iyi dileklerin içinde. Zamanım kısıtlı askerlik geldi yaşım geldi bir an önce birşeyler yapmam gerekiyor biryerlere yerleşmem gerekiyor ama önerinizi dikkate alıcağım. Şimdi öncelik kitapları araştırmaya başlıyorum.
  • tarık06 kullanıcısına yanıt
    Benden yaşli degilsindir . Askerligi tecil ettirirsin . Ilk tecilde sorgusuz ediyorlar . Oneride bulunan arkadaşin dedigi gibi gercekten inaniyorsan bu işi yapacagina en temizinden başla . Bir senen gitsin ama guzel bir egitim hayatin ve meslegin olsun tabiki yapacagina inaniyorsan .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.