Şimdi Ara

YGS'DE gözetmen veya öğrencilerden biri ölürse ne olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
32.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ölümlü dünya,nerede ne olacağı hiç belli olmaz.şayet böyle bir durumla karşılaşırsak ne olacak?

• Saçma sapan düşüncelerle uğraşmayın oturun mat kasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan kendi sınavın için birisinin ölmesini istemek nedir nasıl bir insansın sen.

• Yani ölürse sen sınava giremeyeceksin diye mi üzüleceksin.insanlik ölmüs. Elbette sizi sonradan farkli sinava sokarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: adnan mersedes

Ulan kendi sınavın için birisinin ölmesini istemek nedir nasıl bir insansın sen.

ben öyle birşey mi dedim,anlama kapasitende sıkıntı var herhalde
  • adnan mersedes A kullanıcısına yanıt
    İstediğini nereden çıkardın ki? Paragraflar pek iyi gitmiyor herhalde
    Ölmesi biraz ekstrem bir durum ama geçen sene bir arkadaşımın sınıfnda 2 kişi bayılmış 20 dakika geç başlamışlar sınava ama 12.40'ta bitirmişler sınavı. Sallamış da olabilir bilemiyorum gerçi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orancanoren

İstediğini nereden çıkardın ki? Paragraflar pek iyi gitmiyor herhalde
    Ölmesi biraz ekstrem bir durum ama geçen sene bir arkadaşımın sınıfnda 2 kişi bayılmış 20 dakika geç başlamışlar sınava ama 12.40'ta bitirmişler sınavı. Sallamış da olabilir bilemiyorum gerçi.

bence yalan kardeş. Benim sınıfta böyle bi durum olacak, 20 dakikam çöp olacak, kan çıkar :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilmem06 B kullanıcısına yanıt
    Bence de yalan. Zaten bunu söyleyen kişi tam bir zibidiydi 20 dakikam gitse öyle bir şeyden dava falan açardım kayıtlar da var ne de olsa. ÖSYM'nin suçu olmazdı bence, gözetmenin suçu olurdu bu durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: electronicman22

arkadaşlar ölümlü dünya,nerede ne olacağı hiç belli olmaz.şayet böyle bir durumla karşılaşırsak ne olacak?

hacı kimyasalı belediyemi dağıtıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitadana

quote:

Orijinalden alıntı: electronicman22

arkadaşlar ölümlü dünya,nerede ne olacağı hiç belli olmaz.şayet böyle bir durumla karşılaşırsak ne olacak?

hacı kimyasalı belediyemi dağıtıyor?

ya aklıma geldi sorayım dedim art niyet aramayın lütfen
  • Sağdan soldan duyduklarıma göre sınıf içerisinde senin sınavını olumsuz yönde etkileyecek istemsiz olaylar yaşanırsa, sınavı senin için tekrar edemeyeceği ve ekstra süre veremeyeceği için yerleştirme puanına 80 puan verildiğini duymuştum. Şehir efsanesi olarak geçiyor çoğu yerde ama ne kadar doğrudur bilemem
  • electronicman22 kullanıcısına yanıt
    böyle saçma bir soruyu sormak için çok düşündün mü?
  • Sınav anında çok aşırı olumsuz bi şey olur ve sınav devam edemezse seni 1 ay içinde Ankarada tekrar sınava alıyorlar.
    Bunlarda sınırlı durumlar zaten. Gürültü,sıra kırıkmış filan etkilemiyo. Delinin biri çıkar tüm herkesin kitapçığını yırtar mesala mecbur olurlar öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: walmart

böyle saçma bir soruyu sormak için çok düşündün mü?

çok düşündüm aynen
  • hemen su iç o sırada fatiha okursun sonra sınava devam et
    ceset hemen kokmaz değil mi arkadaşlar?
  • Kimse ölmez.

• Ölüm gibi bi şeydi amma amma amma kimse ölmedi

• valla dostum aklınızda nasıl fantaziler geçiyor bilmiyorum ama benim girdiğim ygs de kız sinir krizi geçirdi ambulans falan geldi hemşireler bunu çıkardı falan ben ygs çözmeme devam ettim sonuç alarak 156. oldum sayısalda
  • Bizim karşı sınıfta çocuk bayıldı son 20 dk falan kapılar da kapanmıyor kural gereği çocuğu koridora aldılar malum kimse de bişey çözemedi ek süre falan da vermediler benimde paragraf sorularıma denk geldi çok kötüydü bayılma olayı doğru olabilir.Veliler ek süre diye sitem ederken polis abimiz kasap et derdinde koyun can derdinde deyip geçiştirdi olan yine öğrenciye oldu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.