Şimdi Ara

Ygs basvurusu acil yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ygs basvurusunu yaptim okulumdan kagidin altinda sifre vardi degistirmek zorunlu degil denildi bana ben degistirmedim bugunde degistirin diyolar kagt evde kaldi
    O sifreyi degistirmek zorunlumu bilgisi olanlar aydinlatabilirmi lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben 2010 mezunuyum.ais te başvuruyu ösym sınav merkezinden yapmalısınız falan yazıyordu. gittim eleman yaptı başvurumu dedim ben kendi şifremi biliyorum o da herhangi bir değişiklik yapmadı kağıtta şifreyi değiştirin yazıyor ama ben gerek duymadım bugunde ais e girdim sorun yok başvuru aktif gözüküyor kısacası şifre sadece güvenlik amaçlı bir ara haberi çıkmıştı istenmeyen arkadaşlarının eline geçerse başvurunu iptal edebilirler dikkat et
  • Hocam değiştirsen daha iyi olur ama acil bir durum değil başvuru tarihi ile alakası yok durumun. İstediğin zaman değiştirebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Sodalayn

Arkadaslar ygs basvurusunu yaptim okulumdan kagidin altinda sifre vardi degistirmek zorunlu degil denildi bana ben degistirmedim bugunde degistirin diyolar kagt evde kaldi
    O sifreyi degistirmek zorunlumu bilgisi olanlar aydinlatabilirmi lutfen

Bizim müdür yardımcısı bize ısrarla değiştirmemizi söyledi birnevi güncelleme gibi birşeymiş.Tavsiyem değiştir ne olur ne olmaz.
  • Kardeş allah ne muradın varsa versin senin bugün başvuruya gidecektim okula unutmuştum hatırlattın birazdan gideyim
  • Benim daha önceden vardı şifre. Yeni şifre istiyormusun demişti gerek yok dedim. Kullanıyorum o şifreyi sıkıntı yok.
  • Ben gecen yil girdim ve yerlestim fakat daha iyi bir bolum gelmesi umuduyla sinava tekrar girmeyi dusunuyorum tam olarak ne yapiyorduk unuttum yardimci olur musunuz ?

Once parayi yatiriyoruz sonra internetten bireysel basvuru yapip ciktisini aliyoruz degil mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardim Pls
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FXXK

Ben gecen yil girdim ve yerlestim fakat daha iyi bir bolum gelmesi umuduyla sinava tekrar girmeyi dusunuyorum tam olarak ne yapiyorduk unuttum yardimci olur musunuz ?

Once parayi yatiriyoruz sonra internetten bireysel basvuru yapip ciktisini aliyoruz degil mi ?

Çıktısını almana gerek yok. İnternetten başvururken tüm aşamalar sırasıyla ekrana geliyor. Orada YGS'ye girmek istiyorum'u ve Bir yükseköğretim programına (sınavsız geçiş dâhil) ÖSYM'ce yerleştirildim fakat kayıt olmadım'ı işaretliyorsun. Diğer aşamalar zaten telefon numarası, e-mail ve ev adresin, kilo (kg), boy (cm), sınav merkezi tercihi gibi bilgileri dolduruyorsun. Ardından onay işlemine geçiliyor ve ana sayfada 2014 - ÖSYS (Başvuru Yaptınız) şeklinde görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elma -- 15 Ocak 2014; 12:44:06 >

• Elma kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim cevap icin.

Yalniz ben suan universitesede ogrenim gormekteyim. Orada kazandim ama kayit yaptirmadim secenegini isaretlemem bir sorun teskil etmez mi?

Son olara gecen yil osym merkezine gidip basvuru yapmistin fotograf falan cekmislerdi, evden kendim basvurunca da fotograf falan isterler mi ?

• şifre değiştirmenin son günü müde bugün bu heyecan niye ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

şifre değiştirmenin son günü müde bugün bu heyecan niye ?

Hicbi fikrim yok aslida iki gun icinde degistirmek zorundasini yoksa iptal olur falan dediler yalanmis
    Ben deniycem valla okuldan eve geccem direk degisircem

• İstediğin zaman değiştirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FXXK

Tesekkur ederim cevap icin.

Yalniz ben suan universitesede ogrenim gormekteyim. Orada kazandim ama kayit yaptirmadim secenegini isaretlemem bir sorun teskil etmez mi?

Son olara gecen yil osym merkezine gidip basvuru yapmistin fotograf falan cekmislerdi, evden kendim basvurunca da fotograf falan isterler mi ?

Sorunda onu belirtmemişin eğer öğrenim görüyorsan orada şıklarda Yükseköğretim programında öğretim görüyorum diye vs. yazıyordur mutlaka onu işaretle. Fotoğraf ise 3 yıl ösym tarafından geçerli sayılıyor. Sisteme girdiğin zaman fotoğrafının altında Fotoğrafınız Onaylanmıştır. Geçerlilik Tarihi : (gün.ay.yıl) şeklinde yazar.
  • Elma kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam kafamda ki soru isaretlerini sildiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

Kardeş allah ne muradın varsa versin senin bugün başvuruya gidecektim okula unutmuştum hatırlattın birazdan gideyim

Bugüne niye bıraktın,
    acele et burda ben telaşlandım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: yakup548

quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

Kardeş allah ne muradın varsa versin senin bugün başvuruya gidecektim okula unutmuştum hatırlattın birazdan gideyim

Bugüne niye bıraktın,
    acele et burda ben telaşlandım :D

Parayı yatırdımda bi zaman bulup gidip yeni şifremi alamadım gidip birazdan alırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.