Şimdi Ara

Ygs 2016 kolay mıydı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gördüğüm kadarıyla herkes kolay diyor ama haftasonu çözeyim dedim tr 32 mat 10 sosyal 24 net çıktı 300-350k sıralamaya denk geliyor ben şimdiden mezuna hazırlanayım mı? Girdiğim denemelerde tr 35 mat 15 sosyal 30 civarı geliyordu ama bunu çözünce moralim bozuldu

edit: tm öğrencisiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeg Elsker Norge -- 12 Aralık 2016; 17:0:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kolay degildi ama onceki ygs lere kiyasla kolay kaldi
  • Öyle bi matta 10 net gerçekten kötü ama sen yine de çalışmayı bırakma, olmassa mezuna kalırsın.
  • Türkçesi feni diğer senelere göre daha kolaydı ama şu matematiğine kolay diyenler diğer seneki soruları çözmemişler herhalde 2013 dışındaki hiçbir ygs den kolay değil 2016 mat eşit seviyede çoğunda.Sosyali zaten kolay değildi 2016 nın
  • Kesinlikle moralini bozma kolay falan degildi sosyal matematik zordu turkce orta. mezun oldugumdan tavsiyemi dikkate al ygs tam anlamiyla ŞANS isi onemli olan o gun gununde olmak yil boyu yaptigim en kotu denemeden 20 net daha dusuk geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolay değilse sıralamalar niye coştu?

• kolay değildi diyenlere 2018'de başarılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kolaydı. Özellikle matematik.
  • Casper1907 C kullanıcısına yanıt
    Asıl feni diğer senelere göre zordu,matematiği 3-4 soru dışında eleyici tarafı yoktu. 2015 fenini falan görmedin sanırım resmen termometre vermişler derecesini sormuşlardı
  • Kardeşim burada yalan konuşanlar daha çok zarar veriyor bence sana 2016 ygs matematik en kolay ygs matematiğidir hedefin yüksekse mezun bence bir de fen de yapman lazım yorumla yapılabilen sorular var
  • 11. sınıfın yazında çözdüm -şu an 12.sınıfım- 2016 ygs nin fenini fizik full kimya 1 boş biyoloji 1 yanlış falan çıkmıştı ki yazın çalışmaya başladım. Matematikte de problemleri yapabiliyorsan son yılların en kolayıydı. Hedefin yüksekse; Ya hedefini düşür, ya da seneye için hazırlanmaya başla derim.
  • Arkadaşlar ygs matematiği ne zaman zor gördünüz siz 2013 haricinde hangi ygs mat 2016 dan kat kat zor anlamıyorum sınavın hepsinden bahsetmiyorum ama 2016 sosyaline kolay diyecek bi insan varsa diğer ygslerde full çeker zaten sosyalden
  • Hocam termometre sorusunu herkes beleş soru olarak görüyodu ben tmciyim fizikten anlamam kimya ile biyolojim iyidir de fiziği bilmiyorum ama kimya biyoloji bana zor gelmedi 2016 nın açıkçası biyoloji biraz daha saf bilgiydi sanırım

• grknvdn kullanıcısına yanıt
    Aynen çalışmadan yaptın aynen.Bilgi sorularını da 6.hissinle yaptın herhalde.Bırakın bu trollükleri kardeşim.Bu kadar sallayanlar nedense ygsde çakılıyorlar.

• aşırı kolaydı sıralamalar zaten her şeyi anlatıyordu burada orta diyenler bu sene martta dumur olacak

ayrıca bu sene zor gelecek yine dumur olabilirsiniz

özelden küfür etmeyin tecrübe konuşuyor bir şeyleri önceden görüyoruz artık

sevgiler
  • firfave F kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ama yaşadığım şehrin en iyi 2. lisesinde okudum 3 sene. Biraz ders dinlesem bile temel oluşuyor haliyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.