Şimdi Ara

YETTİ ARTIK BU WINDOWS PHONE'UN SÜNEPELİĞİ (iPhone 5s aldım) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
2.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba yeni bir Lumia 925 kullanıcısı olarak telefondan şimdilik çok memnunum. Bende iphone 5s almayı planlıyordum ama lumia 925i yarı fiyatına aldım pişmanda değilim oyun oynamam uygulama delisi bir insan da değilim o yüzden wp8 tam bana göre hızlı akıcı indirdiğim uygulamalar sanki telefonun kendi yazılımları gibi :) bakalım ilerleyen zamanlarda da böyle düşünecekmiyim.
  • hayırlı olsun, iphone 5s ios 7'de eskisine göre sorunlu..tekrar wp'ye geçiş yapmazsınız umarım:)
  • Hocam iphone ile en fazla kap-kapak derdin olur, hayirli gunlerde kullan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 820 kullanıyorum evet facebooktan ben de rahatsızım. Oyun konusunda ise pek bir şey diyemeyeceğim zevk meselesi. 15 yaşındayım ben telefonuma hangi oyunu indirirsem indireyim 1-2 güne kalmaz sıkılıyorum. (GTA, NSS, Max Payne v.s gibi oyunları telefonumda hiç oynamamış olduğumdandır heralde). Bende de android'e karşı bir ön yargı var nedense temasını falan hiç sevmiyorum, tam tersi WP ninkine bayılıyorum telefonu almamdaki sebeplerden biri de buydu. iPhone'ye gelirsek babamı zora sokmamak için seçmedim onu ileride kendi ayaklarımın üstünde durunca almayı düşünüyorum. Ben şu anlık memnunum, yazdıklarınız konusunda haksız değilsiniz katılıyorum size.
  • benim şu an tek problemim kulaklık ses seviyesinin düşük olması..25'den aşağı dinlenmiyor..kulak içi kulaklık da kullansan..umarım 8.1 de biraz daha rötüşlerler..eski c6-01'imin müzik çalarını arıyorum bazen..
  • 925 ilk geldiğinde 32 gb versiyonunu 1500 küsür liraya almıştım. O zaman HTC One almadığıma eşek gibi pişmanım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinqSaber

YAV HE HE

Hayırdır bir sorun mu var?

Bu arada hayırlı olsun diyen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum
  • atma asıl kusurlu olan ( DAND ) IOS'tur... hatta 5S al arka cebte ayakkabının bağcığını bağla şekli değişsin...
     YETTİ ARTIK BU WINDOWS PHONE'UN SÜNEPELİĞİ (iPhone 5s aldım)
    alan pişman satan bin bir pişman...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grezimonk -- 21 Ocak 2014; 21:59:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

atma asıl kusurlu olan ( DAND ) IOS'tur... hatta 5S al arka cebte ayakkabının bağcığını bağla şekli değişsin...

Daha çok üstüne su aygırı oturmuş gibi duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

atma asıl kusurlu olan ( DAND ) IOS'tur... hatta 5S al arka cebte ayakkabının bağcığını bağla şekli değişsin...

Daha çok üstüne su aygırı oturmuş gibi duruyor

adamlar esnek eğilebilir ekranı şimdiden yapmışlar buda sorun diye resmini koymuş :)
    not üstüne oturan bence fil dir başka yapamaz böyle

• haydaa ne olmuş ona öyle..
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    KABA ET denen yer kas olduğundan adam bağcıklarını bağlarken kasmış... sonuç olarak fotodaki durum olmuş...
  • Hocam hayirli olsun ama gelip burda telefonu yerden yere vurmanin amaci nedir? bu konuyu iphone aldigin icin actin aslinda sadece hava atmak icin actigin cok belli o yüzden böyle tartisma yaraticak konu acmaya gerek yok düşüncesindeyim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalniz ben aylardir telefonun facebokk chat olayini sorunsuz kullaniyorum. Bir kere bile problem yasamadim. Bakin abartmiyirum, aylarca kullandim ama bir kere bile sorun yasamadim isletim sisteminin bu ozelligiyle ilgili olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 22 Ocak 2014; 0:39:04 >
  • sana katılmıyorum bence son derece başarılı bir sistem wp , gdr3 güncellemesiyle bir çok şey yerine oturdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Yalniz ben aylardir telefonun facebokk chat olayini sorunsuz kullaniyorum. Bir kere bile program yasamadim. Bakin abartmiyirum, aylarca kullandim ama bir kere bile sorun yasamadim isletim sisteminin bu ozelligiyle ilgili olarak.

bende sorun yaşamadım dedim birisi bana sen kullanmayı bilmiyorsun diye yazdı :) bu adamlarla forumu paylaşıyoruz işte
  • hayatı oyun olanlar için uygun bir program değil wp gel gör ki uygulamalarının az olması benim bile canımı sıkıyor oyun bağımlısı olmamama rağmen tek ümidim stabiliteyi bozmadan yeni uygulamalar eklemeleri çok yeni olduğu için görmezden geliyorum sadece
  • Herkes oyuna takmış kafayı.Bankalar bile dikkate almıyor Windows Phone'u.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Ergenler ve fanboylar toplanmış gene.

Hayırlı olsun hocam.Sen kulak asma bunlara.Sahip oldukları şeylerin kölesi olmuşlar farkında değiller.

Teşekkür ediyorum umarım onlar da farkına varırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bir insan oyun oynamak için neden 1000-2000TL verip cep telefonu alır, hiç bir zaman bunun cevabını bulamayacağım galiba.

Aynen öyle, oyun oynayacaksan PS Vita alır keyfine bakarsın.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.