Yüzbaşı
19 Aralık 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 44 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar burada buluşup oyun takası yapabiliriz. Ben yeni bir wii delisiyim xbox knect sonrasında ps3 son olarakda wii de huzur buldum ancak bazı oyunları bulamıyorum. bu başlıkta buluşup paylaşım yapalım.
arkadaşlar kapaklı telefon kullanmaya alışamadım o yüzden satıyorum.takas önerilerinizi de değerlendirebilirim.ekran jelatini hala üzerinde tek çiziği dahi yok ful kutulu faturalı fiyat 200 ytl düşünüyorum. telefonda bi çok özellik var önemlilerini yazıyorum:
1-direk usb bellek olarak bilgisayara bağlanma
2-web cam olarak kullanılabiliyor
3-dahili fm verici var:mp3 lerinizi radyodan dinleyebilirsiniz!!
4-2.2" lik parlak ve güzel bi ekranı var
5-pili 4 gün gidiyor
6-mp3 player ve radyosu çok iyi
7-uçuş modu ve Q-fi mod:sadece şebekeyi kapatıyo otobüs veya araba yolculuklarında devamlı şebeke arayıp şarzınız gitmiyo
8-2mp kamerası var
9-arttırılabilir hafızası var
http://www.mobiletisim.com/telefonlar/BenQ-Siemens/EF71
arkadaşlar elektrik-elektronik mühendislğiğindeyim ve bu sene uzatmaları oynuyorum bitirme projesi konusunda kararsız kaldım bana yapılmış yada olası yapabiliceğim bişey önerirseniz çok sevinirim bu sene okulu bitirmem lazım projeyi fazla kasmak istemiyorum 1 haftadır araştırıyorum ama elle tutulur bi sonuç elde edemedim bi proje bulamadım yardım ederseniz sevinirim önerilerinizi bekliyorum
dijitalmakina almaya karar verdim başladım araştırmaya forum dan okuduğum kadarıyla çoğunluk canon cu ben de a510 aliyim dedim ama advantage kredi kartına 12 taksit yapan per yer yok koçpada finepix a400 buldum fiyatı uygun özellikleri fena değil yorumlarınız için şimdiden sağolun
dijitalmakina almaya karar verdim başladım araştırmaya forum dan okuduğum kadarıyla çoğunluk canon cu ben de a510 aliyim dedim ama advantage kredi kartına 12 taksit yapan per yer yok koçpada finepix a400 buldum fiyatı uygun özellikleri fena değil yorumlarınız için şimdiden sağolun
Anakartım asus a8r-mvp ramim hyperx ddr434 ram timinglerini ve fsb sini değiştirmeme rağmen anakartım ramin orjinal zaman larına ve timinglerinde çalıştırıyo bi türlü çözemedim neden olabilir?
ram alıcam ama bu iki ram arasında kararsız kaldım kullanan arkadaşlar potansiyelleriyle ilgili yorum yapar sa sevinirim
anakartım max 3.2v veriyor.Bu ramlerle 3.2 voltta max ne yapabilirim?
kingston kodları khx3500A/512 bu ramde hangi çipler var?
epox npa+ultra ana kartım var sp2 ve win pro kurulu driverler yüklü.ama pcı slotlarını görmüyo.ne yapmalıyım

yorumlarınız için teşekkürler
bende asus a8r-mvp var anakartımda AI nos özelliği sonradan ekleyebilirmiyim?
anakart tercihimi dfi dan yana yapıcaktım ama artık dfi getirmiyolar turkiyeye
altarnatifleri incelerken bukart dikkatimi çekti iki karşılaştırma vericem bi bakarmısınız!
http://www.tomshardware.com.tr/motherboard/20060117/asus_dfi_msi_give_mobos_the_crossfire_treatment-02.html
http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2617&p=2
yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
testlerde ati nf den daha iyi görünüyo ati çipset kullanan var mı ne tavsiye edersiniz?
Hakkında
Forum İmzası:
ozansefer@gmail.com
Forum İkinci El İmzası:
alışveriş yaptığım kişiler:Dallassimo, altinok
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 443
İkinci El Bölümü Mesajları: 128
Konularının görüntülenme sayısı: 35.431 (Bu ay: 73)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.