Şimdi Ara

YETTİ ARTIK BU WINDOWS PHONE'UN SÜNEPELİĞİ (iPhone 5s aldım) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
2.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende uygulamalar ve oyunların iyi olmadığı için malesef çok sevdiğim 1520mi artık kullanmıyorum öyle duruyor. Biraz iosla kıyaslama yaparsak sosyal paylaşım istemcileri malesef tam birer facia. Facebook özellikle yenilenmesi çok geç oluyor. Anlık bildirimlerde yer yer sıkıntı var. Uygulamalardaki fonksiyonellik çok az. En azından henüz böyle. Daha yolu var. Aktif kullanıcı için sorun teşkil edebilir. Ve yazı puntoları büyüklükleri üstünde de çalışmaları gerek. Düzeltilebilir ama zaman gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gholen

Bende uygulamalar ve oyunların iyi olmadığı için malesef çok sevdiğim 1520mi artık kullanmıyorum öyle duruyor. Biraz iosla kıyaslama yaparsak sosyal paylaşım istemcileri malesef tam birer facia. Facebook özellikle yenilenmesi çok geç oluyor. Anlık bildirimlerde yer yer sıkıntı var. Uygulamalardaki fonksiyonellik çok az. En azından henüz böyle. Daha yolu var. Aktif kullanıcı için sorun teşkil edebilir. Ve yazı puntoları büyüklükleri üstünde de çalışmaları gerek. Düzeltilebilir ama zaman gerek.

Aynen güzel kardeşim sonuna kadar katılıyorum sana.

1520 yerine ne cengaverler alınırdı. Özellikle o puntolar adamı sinir hastası ediyor ve azaltılamıyor

• GOTHAM CITY kullanıcısına yanıt
    Meselâ sende azaltılamıyorsun ne yapalım şimdi forumumu bırakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmutuslu

Doğru demiş neden zoruna gidiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutuslu

• fan olmaya gerek yok sen 1520ye o kadar para verip instagram hala beta ise, twittera ayda yilda ufacik bir guncelleme geliyor ise, daha alternatif adam gibi bir tarayici magazada yok ise bu sistem ise yaramaz arkadas. wp 10 gelecek bildirim cubugundaki 4 tane simge 7 ye 8 e cikacak. flac formati wp 10 ile gelecek o da ins. kisacasi wp tum telefonlarina 3 4 5 sene guncelleme veriyor tmm guzel ama verdikleri bu kadar iste ayarlar menusu siniflandirilmis vs komedi vallaha

• TheYips kullanıcısına yanıt
    Lumia 1320 hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: My House My Rules

fan olmaya gerek yok sen 1520ye o kadar para verip instagram hala beta ise, twittera ayda yilda ufacik bir guncelleme geliyor ise, daha alternatif adam gibi bir tarayici magazada yok ise bu sistem ise yaramaz arkadas. wp 10 gelecek bildirim cubugundaki 4 tane simge 7 ye 8 e cikacak. flac formati wp 10 ile gelecek o da ins. kisacasi wp tum telefonlarina 3 4 5 sene guncelleme veriyor tmm guzel ama verdikleri bu kadar iste ayarlar menusu siniflandirilmis vs komedi vallaha

wpyi bu noktada diğerleri ile bir tutmanız yanlış. android her ay güncelleme istese verir. kendi platformunda kendine has çalışan işletim sistemini geliştirmek zor değildir emin olun. keza ios içinde durum aynı.

microsoft ise yıllardan beri süre gelen windows ile mobile olanı tek bir platforma altına almaya çalışıyor. bu tek çatı altına aldık demek ile olmadığı için uzunca bir süre geliştirme ve alt yapı çalışmaları oluyor. en basitinden windows 8.1 deki modern arayüz arka plan rengi ile telefonumun rengi aynı oluyor. önemli bir şey olduğu için değil durumu anlatmak için söylüyorum. bence en doğru yolda olan microsoft. ios ile macos u birbirine benzetmeye çalışıyor apple ama temelde çok ayrı şeyler. ya elinizde ki telefonlar ile bu gelişmeyi beklersiniz yada başka bir cihaz kullanırsınız. w10 da emin olun 9 veya 10 uncu aydan erken gelmez.

• İphone un yanına bir de güç bankası alırsın yakında. 4 saatte biten bataryasıyla leş...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 tane wp telefon değiştim (620,925 ve 1320) telefonlar kaliteli olmasına rağmen microsoftun vurdum duymazlığı yüzünden bu sistemden ayrılmak zorunda kaldım ne yazılım geliştiricilerle iletişim halindeler nede gelişme için teşvik ediyorlar adamların mantığı nasıl olsa paranızı aldım benim yaptığım bu yada yenilikler istiyorsanız teker teker veririm ondada beni bekleyeceksiniz işinize geliyorsa diyorlar resmen.
  • Wp den bir cacık olmaz arkadaşlar , wp 8.1 çıkalı 1 yıl oldu. 1 yılda elle tutulur hiçbir gelişme olmadı. GDR2 çıkarttılar hala 4 tane kısayol duruyor. Çıldırmamak elde değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısın kardeşim.wp sistemi evet sitabil kasmıyor ve hızlı ama uygulama sıkıntısı çok büyük. instagram hala beta bu arada 3. parti uygulamarla idare ediyoruz.gelişmek istiyorlarsa biraz acele etmeliler.ben sistemden memnunum ama dediğim gibi mağazada sıktı artık.Ama one store adında bi ortak windows 10 mağazası çıkacak diyolar.inşallah gelişir bu şekilde
  • k2fg9 kullanıcısına yanıt
    Hiç değilse 925'den uzun gidiyor sarjı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.