Şimdi Ara

Yetti arkadaş, Çıt Çıt ses çıkaran klavye arıyorum notebook Gibi !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evt arkadaşlar aynı notebook klavyesi gibi ÇIT ÇIT ses çıkaran klavye arıyorum. Marka farketmes yeter ki çıt desin O ses bana huzur verio. Şimdiki klavyem iğrenç Sizi seviyorum

• evet abi bende o sese uyuz oluyordum ve gittim notebuktaki gibi ses cıkaran (hatta cıkarmayan) klavye aldım

logitech in ultra-flat PN 967653 modelini aldım .şimdi cok rahatım...yada

creative nin kablosuz mause-klavye seti 9000 pro modelini de alabilirsin......
  • quote:

Orjinalden alıntı: gookhaann84

evet abi bende o sese uyuz oluyordum ve gittim notebuktaki gibi ses cıkaran (hatta cıkarmayan) klavye aldım

logitech in ultra-flat PN 967653 modelini aldım .şimdi cok rahatım...yada

creative nin kablosuz mause-klavye seti 9000 pro modelini de alabilirsin......

bu creative 9000 i iade ettim demiştim sürekli arıza çıkardığı için demiştin ama tavsiye etmişsin
  • Bende de vardı sessiz klawye..Ses bakımından iyi fakat harf kaçırıyosun.. Tuşa basıyosun ama bastıgından bi habersin
  • Ses konusundan dolayı ise artık klavyeler sessiz yani Laptoplarda da ses çıkıyor. Ama o çıt çıt sesi için alınır
  • Bu konu da benim önerebileceğim tek model Logitech S510. Yıllarca aradığım tarz da klavyeyi kablosuz sevmediğim halde sırf tuşları yüzünden almak zorunda kaldım. Sana da tavsiyem bu ürünü açıkta görebileceğin bir dükkanda inceleyip öyle almandır. Ya da internet üzerinden alıp beğenmezsen iade etmendir.
  • Teknosa da 15 YTL ye A4Tech in usb bağlantılı dizüstü klavyesini görmüştüm. Klayve aynı dizüstü klavyesi gibiydi ve numlock bölümü bulunmuyordu. Ancak sadece kutudan gördüm incelemedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sessiz çalışan mouse var mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: MiC_CheCK

Teknosa da 15 YTL ye A4Tech in usb bağlantılı dizüstü klavyesini görmüştüm. Klayve aynı dizüstü klavyesi gibiydi ve numlock bölümü bulunmuyordu. Ancak sadece kutudan gördüm incelemedim.

bu klavye yi HTPC sistemimde kullanıyordum...

HTPC lerin fazla klavyeyle işi olmuyacağı çok az yer kapladığı ve birazda dizüstü klavyeye alışayım diye aldım sonuç olarak numpad i olmayan b klavye almayın arkadaşlar eziyet ten başka b şey değil... dizüstü klavyelere çok ama çok alıştıysanız olabilir ama ben tavsiye atmiyorum... bunun dışında A4 tech in numpad i olan ve tuş takımı dizüstülere benzeyen modeli(tam modeli hatırlamıyorum) var logitech için @soundchaser nick li arkadaş S510 tavsiye etmiş zaten bütçenize ve zevkinize uygun olanı terci edebilirsiniz...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.