Şimdi Ara

Yetkili servisin iç trimi çizmesi ve sorunumu çözememe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2015 model garantisi devam eden aracımın direksiyonundan sesler gelmeye başladı. Servise götürdüm ilk başlarda normal deselerde döner kondektörü sökün bakın dememle direksiyonu söktüler, direksiyondan daha beter sesler gelmeye başladı. Aynı model aynı yıl araçlarda böyle ses yok aldığımda da yoktu yani normal diye çekine çekine söylüyorlar.

Aracımın direksiyonunu sökerken heryerini çizmişler, trimleri tornavida ile açmışlar ve iz olmuş hep, ben bu durumda ne yapabilirim ?
    Ayrıca döner kondektörün değişmesi şart ama işi yokuşa sürücekler gibi bu durumda merkezi mi aramalıyım ? Sizden ricam bana bu konularda yardımcı olursanız çok çok sevinirim. Herkese hayırlı Ramazanlar.

Not: 2 farklı servise götürdüm biri ses normal dedi , diğerleri söküp daha beter yaptı düzelmesse getir denildi. Aynı model diğer araçlarda bu yok çünkü toplantımızda da denedik en az 4 farklı araçta denedik bir bende ses var. Zaten çat çut ses çıkarıyor her sola dönüşte bunun normal olması mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedaesoldier -- 4 Haziran 2017; 4:30:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu durumu görür görmez neden tepki göstermediniz? Hemen yetkili birisini çağırıp garantiden direksiyonu değiştirilmesini talep edebilirsiniz.

Öncr servis ile görüşün sonuç alamazsanız genel merkezi arayın...

• Aynısı başımıza geldi. Yetkili olmasının hiçbir esprisi yok. Zira çalışanlar üç beş lira ile çalışan işçiler. Genel merkeze şikayet edin. En fazla ihtar alıp aynı kalite ile yollarına devam ederler. Sizin mağduriyetinizi de belki parçayı değiştirmek veya hediye bakım vererek gidermeye çalışabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 4 Haziran 2017; 11:8:16 >
  • bozak07 kullanıcısına yanıt
    Eve gelince gördüm direksiyonu çevirince ortaya çıktı herşey, serviste görseydim arabayı almazdım büyük ihtimalle servisten.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Hocam birde aracı 10 km kadar kullanmışlar. Test sürüşü mü yaptılar acaba yoksa keyfi mi dolaştılar. Benzini de sömürmüşlerdi baya devir çevirmişler sanırım.

• Araç nedir? Bunu yapan hangi servis? Söyleyinde gitmeyelim.

• bedaesoldier kullanıcısına yanıt
    Ahlaksızlık bu. Araç kamerası şart.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benimde immo anteni değişirken biraz usta çizdi. Sen dostum titiz adamsın bende tam tersine rahat adamım. Çok düşününce insan kafayı yer. Sağlığa iyi değil. Yürüyen parça olmadığı için ben kafaya pek takmadım. Bir de göz önünde değil.
    Neyse dostum ses arttığına göre sorun oradan olmalı. Başka bir şeyi de etkilemiş olabilir.
  • Smartyy kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum hocam, yarın görüşmemiz olucak servisle ya düzelticekler ya da ben haklarımı savunma yollarına gideceğim.

• cesmuru kullanıcısına yanıt
    Şimdilik söylemiyeyim, çünkü bir görüşmemiz daha var. Eğer sonuç alamassam o zaman zaten tekrar yazıp gerekli yerlere şikayette bulunucam. Ama şu kadarını söyliyeyim , kore markası

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.