Şimdi Ara

YETKILI-OZEL SERVIS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugun VW aracim ufak bir kaza gecirdi. Arac kaskolu ve yetkili servise pazartesi gunu cekilecek. Servisten cok memnun olmadigim icin; Aracimi baska bir markanin yetkili servisinde ya da ozel bir serviste yaptirmak istiyorum. Parcalarin temini nasil olur acaba? Bana avantaji ve dezavantaji nedir? Bu konularda yardimlarinizi bekliyorum. Tesekkur ederim.

• Öncelikle geçmiş olsun. Zannedersem bulunduğunuz şehirde memnun olmadığınız VW Yetkili Servisi dışında başka Yetkili Servis yok. Eğer tanıdığınız, yaptığı işe güveneceğiniz bir Özel Servis varsa ve bu servisin Sigorta Firmasıyla anlaşması varsa tercih edebilirsiniz tabi. Ancak başka markaların Yetkili Servislerine aracı kabul edeceklerini zannetmiyorum.

En sağlamı, Sigorta Acentanıza danışmak olur bu durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lvthsgm

Merhaba,

Bugun VW aracim ufak bir kaza gecirdi. Arac kaskolu ve yetkili servise pazartesi gunu cekilecek. Servisten cok memnun olmadigim icin; Aracimi baska bir markanin yetkili servisinde ya da ozel bir serviste yaptirmak istiyorum. Parcalarin temini nasil olur acaba? Bana avantaji ve dezavantaji nedir? Bu konularda yardimlarinizi bekliyorum. Tesekkur ederim.

O nasıl olacak?Bunlar sanayideki usta değiller ki her araçtan anlasınlar...
  • @TeQuiLaS

Cevabiniz ve iyi dileginiz icin tesekkur ederim. Malesef tek yetkili servis var. Sizin dikkat cektiginiz ve benim kacirdigim nokta sigorta sirketinin ozel servisle anlasmasi olmasi gerektigi. Eger anlasmali bir ozel servis bulursam araci burda yaptirmamin artilari ve eksileri nelerdir? Olurda baska bir markanin yetkili servisinde yaptirabilirsem bu konuda ne tur avantajlarim olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvthsgm -- 10 Temmuz 2011; 4:42:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

quote:

Merhaba,

O nasıl olacak?Bunlar sanayideki usta değiller ki her araçtan anlasınlar...

Aracin sadece onunde hasar var. Olabilecek en karmasik durum park sensorlerinde olur. Cok farkli teknik bilgi gerektirecek bir sorun oldugunu dusunmuyorum. Eger oyleyse zaten VW yetkili servisine goturmekten baska carem olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvthsgm -- 10 Temmuz 2011; 4:41:13 >

• quote:

Cevabiniz ve iyi dileginiz icin tesekkur ederim. Malesef tek yetkili servis var. Sizin dikkat cektiginiz ve benim kacirdigim nokta sigorta sirketinin ozel servisle anlasmasi olmasi gerektigi. Eger anlasmali bir ozel servis bulursam araci burda yaptirmamin artilari ve eksileri nelerdir? Olurda baska bir markanin yetkili servisinde yaptirabilirsem bu konuda ne tur avantajlarim olur?

En başta ufak bir kaza demişsiniz, eğer yapılacak onarımda parça değişimi veya titizlikle düzeltilecek mekanik aksam vb. yoksa yani sadece boyama gibi basit şekilde onarım yapılacaksa Özel Servis'e vermenizde pek bir sakınca yok bana göre.

Ben Yetkili Servislerin Özel Servislerden iyi iş yaptığını düşünmüyorum açıkçası. Sadece orjinal parça temininde ve herhangi bir aksaklık veya olumsuzlukta şikayet edebileceğiniz bir Servis Müdürü veya daha sonraki aşamada Türkiye Temsilciliği olduğundan daha güvenilir gelir.

Aracı bıraktığınız Özel Servisin yaptığı onarımı beğenmesseniz, belki yaptığı hatalı işçiliği düzeltmek onun insiyatifine kalır. Size göre olmamıştır ama karşıdaki 'Oldu oldu işte' diye diretebilir. İçinize sinmezse bu konuda gidebileceğiniz yer sadece Sigorta Şirketidir ki bu şirketlerin çoğunluğu müşteri memnuniyetinden çok uzakta hareket etmekteler.

Sabahın bu saatinde anca bu kadar cümleye dökebildim anlatmak istediklerimi, umarım anlaşılması kolay olmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChemtraiLs -- 10 Temmuz 2011; 4:52:54 >

• quote:

Merhaba,

Aracınızı başka bir özel serviste yaptırabilirsiniz. Fakat başka bir markanın yetkili servisinde yaptıramazsınız. Doğal olarak, yapmazlar. Çünkü yetkili servisi garantili yapar.

Fiat marka arabanızı Renault servislerinde tamir ettiremezsiniz. Ancak serviste çok kuvvetli tanıdığınız var ise mesai saati dışında ancak ve ancak yağına suyuna baktırabilirsiniz.

Bizzat şahidim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VOLVO OZEL SERVIS
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.