Şimdi Ara

Yeterrrrrrrrr bana iyi bir site veya püf noktalar söyleyin (bilgisayar kullanma konusunda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Derdin nedir ya hangi konuda site istiyon söyle. İngilizce olsa olur mu?
  • yaw burasi yetmiyo mu bi sey ogrenmek/sormak istiyosan burada elimizden geldigince yardimci oluruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: serji

yaw burasi yetmiyo mu bi sey ogrenmek/sormak istiyosan burada elimizden geldigince yardimci oluruz

• bilgisayar kullanma konusunda ne istion neyini istiosun. öyle tek tek acıklama yapan yeni kullanıcılara ögreten bi site var mı bilmiyorum ama arşivlere bakarsan baya bişey ogrenirsin...
  • Yetiştik.
  • senin tek problemin derdini söylememen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • asiltimsah ya sitenin adını unuttu yada buldu aradığı şeyi baksanıza daha birşey yazmamış
  • Gereksiz
  • kardeş senin sorunun ne ki...
  • asiltimsah niye cevap yazmıyorsun
  • asiltimsah tüm sorunlarını halletdi yada harbi sağlam bi püf nokta buldu bi daha burayla işi olmaz onun
  • Uyudu uyudu.. rahatsız etmeyin..
  • http://www.bilgisayardershanesi.com/ var işine yarayabilir.
  • arkadaş ne isteyon sölede yardımcı olak ama sen derdini sölememişsin derdini sölemeyen derman bulamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: pofmaster

http://www.bilgisayardershanesi.com/ var işine yarayabilir.

siteye baktım sahiden güzel siteymiş işine yarar diyecektim ama sen uyuyorsun kardeş neyse uyandığın zaman şu siteye bi bakgüzel şeyler var işine yarar yani
  • gereksiz yere insanları meşkul etmeyin arkadaşlar bilgisayar konusunda insan kendini geliştiremiyorsa site ya da belge hiç bir işe yaramaz kabiliyet meselesi derim ben buna
  • quote:

Orjinalden alıntı: asiltimsah

lütfen yetişin

Yardım yaz Tcell 4040 mesaj at.

(servis ücreti faturalı hatlar için 48sms ,, kontürlü hatlar için 96 kontördür)

• Nekadar anlayışsız nekadar bencil kişilersiniz arkadaşlar hala anlamadınızmı ayıp ayıp @asiltimsah size soru sormuş sizde dalga geçiyorsunuz birkere onu anlayabildinizmi ben şahsen utandım onu anlayamamaktan bizim yapmamız gereken pc ile ilgili tüm sorunları... soru ve cevap halinde buraya yazıp @asiltimsah boot edip uyandığı zaman,içerisinden kendisine göre problemi okuyup çözmesidir.

emrinizdeyiz @asiltimsah kusura bakma.özür özür....
  • sana bi atasözü söliyemmi tabe biras deiştircem : DERDİNİ DH YE YAZMAYAN DERMAN BULAMAZMIŞ
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.