Derdin nedir ya hangi konuda site istiyon söyle. İngilizce olsa olur mu?
yaw burasi yetmiyo mu bi sey ogrenmek/sormak istiyosan burada elimizden geldigince yardimci oluruz
quote:
Orjinalden alıntı: serji
yaw burasi yetmiyo mu bi sey ogrenmek/sormak istiyosan burada elimizden geldigince yardimci oluruz
bilgisayar kullanma konusunda ne istion neyini istiosun. öyle tek tek acıklama yapan yeni kullanıcılara ögreten bi site var mı bilmiyorum ama arşivlere bakarsan baya bişey ogrenirsin...
siteye baktım sahiden güzel siteymiş işine yarar diyecektim ama sen uyuyorsun kardeş neyse uyandığın zaman şu siteye bi bakgüzel şeyler var işine yarar yani
gereksiz yere insanları meşkul etmeyin arkadaşlar bilgisayar konusunda insan kendini geliştiremiyorsa site ya da belge hiç bir işe yaramaz kabiliyet meselesi derim ben buna
quote:
Orjinalden alıntı: asiltimsah
lütfen yetişin
Yardım yaz Tcell 4040 mesaj at.
(servis ücreti faturalı hatlar için 48sms ,, kontürlü hatlar için 96 kontördür)
Nekadar anlayışsız nekadar bencil kişilersiniz arkadaşlar hala anlamadınızmı ayıp ayıp @asiltimsah size soru sormuş sizde dalga geçiyorsunuz birkere onu anlayabildinizmi ben şahsen utandım onu anlayamamaktan bizim yapmamız gereken pc ile ilgili tüm sorunları... soru ve cevap halinde buraya yazıp @asiltimsah boot edip uyandığı zaman,içerisinden kendisine göre problemi okuyup çözmesidir.