Canlı Yayın
Yapay zekayı oyun gibi kullanıyor ve çılgın fikirleri test ediyoruz. İzleyici yorumlarıyla şekillenen interaktif yayında ilk soru: İstanbul'un enerji ihtiyacı %100 güneşten karşılanabilir mi?
Şimdi Ara

Yeter ya yeter.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hala Alex yokken oynanan guzel maclarin altinda birsey ariyorsunuz.Sizin 1 futbolcu hakkinda konustugunuz 10 futbolcuyu kotu etkiliyor.Bu takimin arkasinda durun ve her mactan sonra Aykut hoca ve Aziz Yildirimi kotuleyip tartisma cikarmayin.Adam gibi muhabbet edilmiyor sizin yuzunuzden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Brandon Stark

Hala Alex yokken oynanan guzel maclarin altinda birsey ariyorsunuz.Sizin 1 futbolcu hakkinda konustugunuz 10 futbolcuyu kotu etkiliyor.Bu takimin arkasinda durun ve her mactan sonra Aykut hoca ve Aziz Yildirimi kotuleyip tartisma cikarmayin.Adam gibi muhabbet edilmiyor sizin yuzunuzden.

Katılıyorum.

Alexin gitmesine (gönderilmesine) hepimiz üzüldük dedikçe azizci oluyoruz..

Yahu adam diyor ki ' İNŞALLAH MGB MAÇINDA YENİLİRZ: BU SAYEDE AZİZDEN AYKUTTAN KURTULURUZ' böyle ihanet mi olur.. koskoca bir camia ve taraftar. birey için takımın kötülüğünü istiyorlar..

beşiktaş maçında da yenilirsek aykut gider. hem 49-50 maçlık seri de gider.. yahu açık söyleyim azizi pek sevmiyrum, Aykut kocamanın da teknik adamlığını sevmiyorum karakterini seviyorum.. ama ne olursa olsun Fener hep yensin istiyorum ! çünkü bu taraftar bunu hak ediyor..

hala alex alex.. yahu imzanda taşı.. özlem duy.. dile getir.. ama anti propaganda nedir arkadaş ! cidden yazık ! Neyseki artık iyiyiz.. umarım bir ara gazı değildir devam eder..

inşallah toparlanırız yeneriz galip gelip şampiyon oluruz.. boşver bize azizci aykutçu desinler.. biz gerçek fenerbahçeliyiz diyelim bunu biz kendimiz bilelim yeter !

• Ne Alex ne Aziz nede Aykut tek gerçek Fenerbahçe sokamadılar kafalarına şunu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav ne alex'i. Takımın durumu ortada düşünün Aykut bile gollere sevinmeye başladı. Bitiyor dediğimiz GG fırtına oldu. Meireless , Topal , Kuyt , Sow , Krasic hep 4-4-2 ve 4-3-3 ün adamı . Alex gitmese bile hep yedek kalırdı bu halde. Alexi çok seviyoruz ama buraya kadar işte. Daha siz stoch gidince yerine gelecek adamı görün . Çok pis duyumlarım var

KİMSE KENDİNİ PAHALIDAN SATMASIN , BEN BİLİRİM HERKESİN İNDİRİMLİ GÜNLERİNİ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatihlik

quote:

Hala Alex yokken oynanan guzel maclarin altinda birsey ariyorsunuz.Sizin 1 futbolcu hakkinda konustugunuz 10 futbolcuyu kotu etkiliyor.Bu takimin arkasinda durun ve her mactan sonra Aykut hoca ve Aziz Yildirimi kotuleyip tartisma cikarmayin.Adam gibi muhabbet edilmiyor sizin yuzunuzden.

Katılıyorum.

Yahu adam diyor ki ' İNŞALLAH MGB MAÇINDA YENİLİRZ: BU SAYEDE AZİZDEN AYKUTTAN KURTULURUZ' böyle ihanet mi olur.. koskoca bir camia ve taraftar. birey için takımın kötülüğünü istiyorlar..

beşiktaş maçında da yenilirsek aykut gider. hem 49-50 maçlık seri de gider.. yahu açık söyleyim azizi pek sevmiyrum, Aykut kocamanın da teknik adamlığını sevmiyorum karakterini seviyorum.. ama ne olursa olsun Fener hep yensin istiyorum ! çünkü bu taraftar bunu hak ediyor..

hala alex alex.. yahu imzanda taşı.. özlem duy.. dile getir.. ama anti propaganda nedir arkadaş ! cidden yazık ! Neyseki artık iyiyiz.. umarım bir ara gazı değildir devam eder..

inşallah toparlanırız yeneriz galip gelip şampiyon oluruz.. boşver bize azizci aykutçu desinler.. biz gerçek fenerbahçeliyiz diyelim bunu biz kendimiz bilelim yeter !

Gerçekten bir takımdan daha ne istenebilir bilmiyorum. Özlenen futbolu kazanıyoruz hatta böyle devam ederse kazandık bile. Keşke M.G maçı olmasaydı da şu maç fark için oynasalardı

• quote:

Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye

quote:

Orijinalden alıntı: Fatihlik

quote:

Katılıyorum.

Gerçekten bir takımdan daha ne istenebilir bilmiyorum. Özlenen futbolu kazanıyoruz hatta böyle devam ederse kazandık bile. Keşke M.G maçı olmasaydı da şu maç fark için oynasalardı

seni bilmiyorum ama ben bu samimiyeti istiyorum kardeşim, + tabiki güzel futbol.. farka gelince, Aykut kocamanın mantığı bu işte.. 3-0 yeter. ezmeye gerek yok mantığı.. taraftar ben de dahil hep bir fazlasını istiyor.. insan istemez mi bi 5 atalım 6 atalım mutlu olalım hayır işte.. çok çok rahat atardık

[DHTUBE=www.youtube.com/watch?v=XB6j-8n0fvA]

• quote:

Orijinalden alıntı: cürükelma

yav ne alex'i. Takımın durumu ortada düşünün Aykut bile gollere sevinmeye başladı. Bitiyor dediğimiz GG fırtına oldu. Meireless , Topal , Kuyt , Sow , Krasic hep 4-4-2 ve 4-3-3 ün adamı . Alex gitmese bile hep yedek kalırdı bu halde. Alexi çok seviyoruz ama buraya kadar işte. Daha siz stoch gidince yerine gelecek adamı görün . Çok pis duyumlarım var

Bitmiş mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ànkébùt

quote:

yav ne alex'i. Takımın durumu ortada düşünün Aykut bile gollere sevinmeye başladı. Bitiyor dediğimiz GG fırtına oldu. Meireless , Topal , Kuyt , Sow , Krasic hep 4-4-2 ve 4-3-3 ün adamı . Alex gitmese bile hep yedek kalırdı bu halde. Alexi çok seviyoruz ama buraya kadar işte. Daha siz stoch gidince yerine gelecek adamı görün . Çok pis duyumlarım var

Bitmiş mi?

Büyük ihtimalle bitmiş

KİMSE KENDİNİ PAHALIDAN SATMASIN , BEN BİLİRİM HERKESİN İNDİRİMLİ GÜNLERİNİ..

• son dakikada kaybetme aliskanligimiz taraftarda da var. sen kalk 1 sene boyunca takimin icin mucadele et sonra kalk bi alex icin saçmala.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: Ànkébùt

quote:

Bitmiş mi?

Büyük ihtimalle bitmiş

Hadi bakalım hacım o zaman.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.