Şimdi Ara

YETER YA BİZ DE Mİ KAÇAK ELEKTRİK KULLANALIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana ne kardeşim ben Doğu'nun kaçak çektiği elektriği niye ödüyorum ya, ben banyoda UFO'yu açamıyorum elektrik faturası artar diye -18 derece hava, doğudaki Paşa'ların her odada bir klima, hayvanlarını besledikleri ahırı elektrikli ısıtıcılarla donatmışlar, BİZ DE Mİ KAÇAK KULLANALIM EYY HÜKÜMET kul hakkından korkuyoruz vergi veriyoruz elektriğe yüzlerce lira ödüyoruz ama maşallah Doğu'nun elektriğini de biz ödüyoruz, ÖDEMEK İSTEMİYORUM ONUN BUNUN ELEKTRİĞİNİ KARDEŞİM dünya insan hakları mahkemesine kadar yolu var hadi bakalım, ülke mi muz cumhuriyeti mi burası, haram zıkkım olsun benim paramı yiyenler kimlerse ONLAR KENDİLERİNİ COOOOK İYİ BİLİRLER

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ve hala dövlet bize bakmırrrr diye bağırırlar

• Bu ay tam 120 lira elektrik faturasi odedim.Tek kisiyim evde.Aksamdan aksama isten cikinca evdeyim sadece.

• Haram olsun bunlara ve yandaslarina

• kullan gitsin biz kullanıyoruz 9 senedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

kullan gitsin biz kullanıyoruz 9 senedir

Yüzsüzlüğün bu kadarına pes

9 yıldır senin kullandığın elektriğin parasını biz veriyoruz

Zehir zıkkım olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: thepromh

bana ne kardeşim ben Doğu'nun kaçak çektiği elektriği niye ödüyorum ya, ben banyoda UFO'yu açamıyorum elektrik faturası artar diye -18 derece hava, doğudaki Paşa'ların her odada bir klima, hayvanlarını besledikleri ahırı elektrikli ısıtıcılarla donatmışlar, BİZ DE Mİ KAÇAK KULLANALIM EYY HÜKÜMET kul hakkından korkuyoruz vergi veriyoruz elektriğe yüzlerce lira ödüyoruz ama maşallah Doğu'nun elektriğini de biz ödüyoruz, ÖDEMEK İSTEMİYORUM ONUN BUNUN ELEKTRİĞİNİ KARDEŞİM dünya insan hakları mahkemesine kadar yolu var hadi bakalım, ülke mi muz cumhuriyeti mi burası, haram zıkkım olsun benim paramı yiyenler kimlerse ONLAR KENDİLERİNİ COOOOK İYİ BİLİRLER

Bak bunda haklısın, her ilin kaçağını o il ödemeli, bunu yapabilir hükümet, ama uğraşmak istemez daha ciddi sorunlar varken!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben AKP'ye oy verenlerle aynı ülkede yaşamak istemiyorum. AYRILALIM. Ben de özerklik istiyorum, AKP'nin elinin değmediği, AKP'nin karışmadığı topraklarda yaşamak istiyorum. AKP'nin yönettiği bu kadar saçma bir ülkede, başkasının harcadığı elektriğini bana ödettiren, kullanmadığım hizmetlerin vergisini bana ödettiren bir AKP zihniyetinin himayesini kabul etmiyorum.

• 2 yıl diyarbakırda , 4 yıl izmir de yasadım ve size yemıne ederim izmirde daha fazla kaçak kulanan gördüm . Doğudaki kardeşlerimize laf etmeden bunları bilin. Ayrıca adamcagızların parası yok napsınlar ? Malum zihniyet 70 yıl önce orayı geliştirecekti , fabrika kuracaktı kı insanlar zengin olsu orda da . Kaçak kullanırlar çünkü paraları yok . Ayrıca kaçak elektrik ile torrentten film indirmek arasında hiçbir fark yok ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Awendel

2 yıl diyarbakırda , 4 yıl izmir de yasadım ve size yemıne ederim izmirde daha fazla kaçak kulanan gördüm . Doğudaki kardeşlerimize laf etmeden bunları bilin. Ayrıca adamcagızların parası yok napsınlar ? Malum zihniyet 70 yıl önce orayı geliştirecekti , fabrika kuracaktı kı insanlar zengin olsu orda da . Kaçak kullanırlar çünkü paraları yok . Ayrıca kaçak elektrik ile torrentten film indirmek arasında hiçbir fark yok ..

Parası yok napsınlar mı ? Kullanmasın o zaman ya da çalışıp ödesin

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN-61

quote:

2 yıl diyarbakırda , 4 yıl izmir de yasadım ve size yemıne ederim izmirde daha fazla kaçak kulanan gördüm . Doğudaki kardeşlerimize laf etmeden bunları bilin. Ayrıca adamcagızların parası yok napsınlar ? Malum zihniyet 70 yıl önce orayı geliştirecekti , fabrika kuracaktı kı insanlar zengin olsu orda da . Kaçak kullanırlar çünkü paraları yok . Ayrıca kaçak elektrik ile torrentten film indirmek arasında hiçbir fark yok ..

Çalışacak yer yok ki. 70 yıl önceki malum zihniyet açsa idi fabrika doguda bunlar yasanmazdı ..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN-61

quote:

Çalışacak yer yok ki. 70 yıl önceki malum zihniyet açsa idi fabrika doguda bunlar yasanmazdı ..

Her zaman derim mason hükümetler çivi çakmadıkları için akp 100 yıl önce yapılması gerekenleri yapıyor diye kötünün iyisi akp onlara da fazla güvenme Amerika ile fazla içli dışlı olandan korkucan inşallah tamamiyle Amerika'ya da boyun eğmeyecek iktidarlar gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thepromh -- 2 Ocak 2016; 20:58:40 >

• quote:

Bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Peki neden önlenmiyor ? Kaçak elektirik kullanımı engellenemiyormu ? yoksa kasten engellenmiyormu ? altında başka sebeplermi yatıyor acaba ? Bu konu hakkında bilgili bi arkadaş bilgilendirirse sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarihçi

quote:

Senin adına sevindim qnq

• Awendel kullanıcısına yanıt
    is istiyorlarsa, insan gibi yasamak istiyorlarsa 70 yil onceki zihniyete karsi ayaklanmasalarmis. omuzlarinin ustunde kelleleri oldugunua dua etsinler.
  • quote:

quote:

quote:

Senin adına sevindim qnq

derslerin nasıl adamım

• quote:

Orijinalden alıntı: thepromh

quote:

quote:

quote:

Senin adına sevindim qnq

derslerin nasıl adamım

iyi değil ya boşvermişlik var bende bir türlü geçmedi

• Batıda biz kullansak anında tespit ederler, bilmem kaç bin lira ceza yazarlar ve elektrik hırsızlığından yargılanıp ceza alır ve sabıkalı oluruz

Ama onların gidip saate bile bakmazlar, her evde kaleş mevcut

• Dostum adamlar sırf devlete düşmanlıklarından ötürü kaçak elektrik kullanıyor. İhtiyacı olmasa bile yazın dışarda elektrik sobası yakanlar bile var. Bizzat kendim gördüm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.