Şimdi Ara

Yeter ya ağlamaktan gözlerim kızardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
2
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu yaz planımda ygs mat geo ve fizik bitirmek vardı ne yazıkki bir yaz kursuna gittim ve tüm dersleri aynı anda bitirmeye çalıştım fakat böyle olunca konular yetişmedi ve çalışmalarım aksadı anca ygs matematiği bititebildim . Amacım fiziktende kitap bitirmekti fakat fizikten bir konum bitti geo zaten hiç çalışmadım aklımda palme bittikten sonra nihat bilgin çözmek vardı ama hiç bir şey istediğim gibi gitmedi şuan çok kötü durumdayım moralim hiç yok kendime zarar veriyorum sinirden.palmeyi bitirip üstüne nihat bilginide çözecek zamanım olur mu yoksa çözemezmiyim bir de lys konuları gelecek üstüne ne yapacağımı şaşırdım resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mezunsan sıkıntı yok 12 isen biraz sıkıntı olabilir ama soğukkanlı ol ve devam et konularını bitirip deneme çözmen için çok zamanın var.

• Malesef 12 yim hiçbir şey yolunda gitmiyor çok sıkıntı çekiyorum

• Şöyle soyleyeyim yazın hiç çalışmayıp eylülde başlayan arkadaşım odtu makinede ben yazın çoğu konumu bitirmeme rağmen 20kdan mezuna kaldım.Çünkü onun çok sağlıklı bir psikolojisi vardı olumsuzlukları kafaya takmazdı yani gamsız bir insandı.Benim ise stres ve kaygı bozukluğum var ve ne kadar calisirsam çalışayım olmuyordu.Yani her şey ders calisarak olmuyor.Sen ağlayarak ve durumuna üzülerek anı kaçırıyorsun.Zaman gidiyor şimdi ayağa kalkamazsan bundan sonra zor toparlanirsin.

• ŞİMDİ BİR YIKIK VE EZİK GİBİ OTURUP AĞLAYACAK MISIN AGU BUGU? YA ŞİMDİ BEBEK GİBİ AĞLAMAYI KESİP ASLANLAR GİBİ ÇIKIP MEYDANA SAVAŞACAKSIN YA DA HAYATIN BOYUNCA LOSER,EZİK,SÜMÜKLÜ BİRİ OLACAKSIN.

SEÇİM SENİN DOSTUM.

ÇALIŞAN ADAMLAR 2 SENE SONRA TAŞ GİBİ KARILARLA BARDA EĞLENİRKEN SEN O SÜMÜKLÜ BURNUNLA KOCA KABA ETİNİ YAYIP BİLGİSAYARIN BAŞINDA LOL OYNAMAK İSTİYORSAN ŞİMDİ BİR LOSER GİBİ OTUR VE AĞLA. ZİRA BURASI ŞAMPİYONLAR LİGİ DOSTUM ANLIYOR MUSUN? BURDA EZİKLERE YER YOK. BURASI DEVLERİN LİGİ
  • hocam sene içinde çok fazla zamanın olacak sıkıntı yapma kendine.YGS için kaldı fen,sosyal,türkçe diye düşün feni ağırlıklı lys kasarsın sene içinde böylece ygs halledersin çoğunu son aylar sözel fen konularına ygs soru tiplerine bakarsın.Sosyal sene içinde haftada birkaç gün birkaç saat ayırırsın her hafta tarih coğrafya gibi derslerden bir konu halledersin.Türkçe de zaten ağırıklı paragraf.Dilbilgisi içinde bol soru.
  • Aynı durumdayız hatta ben daha geriyim.Stres çok kötü bir şey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daraldım Ulan Artık
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Haklısınız hiçbir şeyi kafaya takmamak lazım şuanda düştüğüm yerden kalkacağım ve hedefime odakalanacağım

• GeneralBeterali kullanıcısına yanıt
    Hangi ünidesin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheLordOfTheGames kullanıcısına yanıt
    bülent ecevit zonguldak
  • Aynı durum bizde de yaşandı adam.hic çalışmadan 25k ya girdi.

Konuya dönersek hacım hiç takma kafaya ve bence YGS fen kitabı bitirmektense LYS kitabı bitir yani LYS düzeyinde çalış YGS kısmını deneme ile hallet ve su sıralar ya 11.sinifi tekrar et ya da Kalan sürede YGS'yi bitirmeye yaklaş.

Ayrıca unutma insanların büyük kısmı sınava çalışırken istediklerini yapamayacak.

• Bir boksör yere düştüğü zaman değil, ayağa kalkamadığı zaman kaybeder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeneralBeterali

ŞİMDİ BİR YIKIK VE EZİK GİBİ OTURUP AĞLAYACAK MISIN AGU BUGU? YA ŞİMDİ BEBEK GİBİ AĞLAMAYI KESİP ASLANLAR GİBİ ÇIKIP MEYDANA SAVAŞACAKSIN YA DA HAYATIN BOYUNCA LOSER,EZİK,SÜMÜKLÜ BİRİ OLACAKSIN.

SEÇİM SENİN DOSTUM.

ÇALIŞAN ADAMLAR 2 SENE SONRA TAŞ GİBİ KARILARLA BARDA EĞLENİRKEN SEN O SÜMÜKLÜ BURNUNLA KOCA KABA ETİNİ YAYIP BİLGİSAYARIN BAŞINDA LOL OYNAMAK İSTİYORSAN ŞİMDİ BİR LOSER GİBİ OTUR VE AĞLA. ZİRA BURASI ŞAMPİYONLAR LİGİ DOSTUM ANLIYOR MUSUN? BURDA EZİKLERE YER YOK. BURASI DEVLERİN LİGİ

On numara yazı olmuş
  • Sıkıntı değil dostum bak ne güzel işin en büyük kısmı olan YGS Matematik'i bitirmişsin. Dert etme, düzenli çalışarak diğerleri de biter. Zaten ben YGS Fizik çalışmanı önermiyorum. Direkt LYS çalışmalısın.
  • Bu durumun üstesinden geldiniz mi hocam?
    Bu arada günde kaç saat uyuyorsunuz?
  • Boşver yavaşla en azindan temelin sağlam oldu .Mezuna kalicaksin

• Şunu açıkça söylemek lazım ki çoğu zaman YGS ve LYS nin belirleyici dersi Matematik ve Geodur. Herkes bir şekilde Türkçe yapar ana dilin türkçe zaten, sosyal fenci bile olsan 20 net çıkıyo kimse inkar etmesin, fen ygs si o kadar kolay ki konuşmaya bile gerek yok. Ama matematik öyle mi? Ben 2017 mata ilk başladım he dedim heralde 2016 gibi kolay bir sınav, sonra problemlere bir geldim o heyecanla hiçbirini anlamadan geçiyordum moral alt üst oldu geometride açı sorusunu bile çözemedim bu yüzden. Lys ye bakarsan fen acayip kolaydı ama mat... Anlayacağın üzme kendini matını sağlam tut, feni yıl içinde çok rahat halledersin.( Geçen yıl fizikten 1 soru bankası bitirmeden sınava girdim 2 yanlış 1 boş geldi)

• Bu sene kendimi değiştirmeye çalışıyorum psikolojik ve duygusal açıdan şimdilik iyi durumdayım.Zamanla daha iyi olur insallah.Günde 7 saat uyuyorum.

• Saolun tavsiyeleriniz için

• Dostum asla umutsuzluğa düşmek gibi bir hata yapma. Bu sene ikinci senem geçen senede bu senede yazın çalışmadım. Mezuna kalmamın sebebi yazın çalışmamam değildi, yıl içinde şuan senin yaptığın gibi gereksiz şeylerden demoralize olmamdı. Hiçbir şey için geç değil, yapabilirsin!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.