Şimdi Ara

::::YETER BEEEEEEEEEEEEEEEEE,BIKTIM USTA YAAAA::: (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
4.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratalagoz

molada su paraynan otobüste beleş

mantıklı
  • beyler sizin anlama kıtlıgınız var herhalde..siz dediğimi anlyamamamışssınız ben bu işe sezonluk girdim okulum açılana kadar..boşta kalmamak adına ama bizim milletin nekadar pis bi millet oldugunu gördüm..

tabiki benım işim hizmet etmek..bende sürekli gezdiğim otoobüs kullandıgım için insanlara ''arabada nasıl hizmet görmek istiyorsam ona göre hizmet etme '' anlayışı içerisinde davranıyorum..

firmamızda 6tane 2+1 pamukyol arabalar var..ve 60 adam arasından seçilmiş 10 kişi var ki benim öğrenci oldugumu sürekli bu işi yapmıycagımı bilmelerine rağmen o seçilmiş arkadaşlardan biride benim..

niyemi??

elim ayagım diğer arkadaşlara göre daha düzgünmüş..diksıyonum daha iyiymiş,sıcakkanlıymışım vb vb..

benim demek istediğim şu;Herşeyin bi amacı var şöyleki;molaya kişisel ihtiyacçlar için giriyoruz..kişisel ihtiyaç nedir??

otobüs çerçevesinde tualettir yemektir vs....sen eğer bunları 30 dk lık sürede karşılamayıp arabaya bindikten 5dk sonra çocugun cişi geldi diyorsan o oradakı 40kişiye yapılan saygısızlıktır..senin çocugunun çişi gelir sonra 10dk sonra bi başkasınınki gelir işin ucu kaçar..

ikincisi sürekli su servisimiz mevcut..Pamukkale ikramlarıyla ünlü bi firma şöyleki 9 saatlik yola 4 servis artı dondurma servisi yapıyoruz..fazlasıyla tatmin edici bi ikram var..fakat sorun şu elimde suyla geziyorum..isteyenler arzu edenler alıyor alıcaktırda su en doğal ihtiyaçtır ama elimdeki suyu göre göre dolaba koyduktan yerıme oturduktan 2 dk sonra ikaz düğmesine basıp su istemek nasıl bır mantıktır bunu bana açıklayın??

böyle insanlar zaten laftan anlamaz ne yapmak gerekir??

bi arkadaş demiş ben senin ağzının ortasına korum..Kendini benim yerime koysun neyapardı???

Emek veriliyor bişeyler yapılıyor belirli enerji efor sarfediliyor bu yapılanlar nekadar doğru..

Bunlar bizim milletimizde gördüğüm eksikliklerdir arkadaşlar.. Bu iş insanları tanımak açısından yapılan en önemli işlerin başında gelir..çok farklı olaylar ve insanlarla gidiyorsunuz çünkü..

İkincisi bi arkadaş senin işin daha kolaymış demiş...Peki arkadaşım bagaj alıp saatlerce arkaya geçip yatmakmı daha kolay yoksa sürekli hazır vaziyette bulunup hızmete hazır vazıyette bulunmak insanlarla düzgun biçimde konuşmakmı daha kolay..Hiç Susurluk Balıkesir yolunu bilirmisiniz kim o yolda yolcunun üzerine su dökmeden servis yapmayı becerebiliyor kaç kişi..sizin gözunuzde herşey kolay..

bunlar benim paylaşmak istediğim şeylerdi..okadar çok insan kazandım okadar insan kaptan gelip benim halimi hatrımı soruyor gözlerim içine bakıp sarılıp selam veriyor yerı gelıyor cebımıze yol parasını koyuyor..böyle ınsanları tanıdım..Unutmayalımkı hayatta insan kazanmak zor,kaybetmek kolaydır..

@Ahmet ;seninle muattap olamıycam..

herkese iyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerzavatçı -- 15 Ağustos 2009; 20:49:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: master1400

quote:

Orijinalden alıntı: sinan02

Madem o işi seçtin eşşek gibi yapacaksın yok kardeşim yapamam dersen basarsın istifayı.

quote:

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=321907

Pencereyi kapa ?

4 Gün tatilin hayirli olsun

seninki kaç gün sayamadım ben :)

• quote:

Orijinalden alıntı: uynus

quote:

Orijinalden alıntı: Tun4

@uynus

cocuk altına mı yapsın begenmeyosanız calısmayın be bedava ekmek kazanın dıye vermıyolar sıze o ısı

Tamam da herşeyin bir uslubu vardır yani.Gece otobüse binmeden giderirsin ihtiyacı.Çocuğuna da sorarsın bak otobüse binicez diyince girer tuvalete.

O saatte karanlıkta birden durunca herkes uyandı telaşlandı felan.Birşey mi oldu diye.

Su yada kek meselesinin de bir farkı yok.Açık büfe tamam, babamın malı değil nasılsa.İstediğin kadar ye, iç.Sen 10 kere su yada kek isteyince zarar mı etti bu firma? Yada sen 1 şişe 50 ykr almamakla kar mı ettin?

Neticede biz birşeyleri sakınmıyoruz, yada 1 kişi 2-3 kek alınca kötü kötü bakmıyoruz.Alın alın diyoruz.(En azından ben öyle diyordum) ... :)

Dostum benimde otobusLerde tuvaletim gelmesin diye sıkarım ama piskolojik olarak gelir yapıncada 4-5 damla :D Hele uzun yolculuklarda evimde 8 saate 1 yapıyorsam yolculukta her molada + bazen aynen bu cocuk gibi durduranlar hep oluyor o molalarda tuvalete cıkıyorum.Çıkmadığım zamanlarda bile hep hazırda bekleyen tuvaletim oluyor.

• çocuğun çişi geldimi , tut oğlum zerzavatçı abini kızdırma gelir pipini keser diyemezsin , adı üstünde çocuk , tualete götürürsün yapmaz 2 dakka sonra halıya işer koltuğa işer

ama diğerleri ... para verdiği için mekanın sahibi olduğunu zannedenlere gelince onların ben A nokta Q
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

bazıları bir türlü medeniyeti öğrenemeyecek bunun okumuşuda bir, cahilide..

adam bir bilet alıp o otobüse binince, otobüsü satın aldığını sanıyor,bütün otobüsün personeli ona durmaksızın her dakika hizmet edecek,ee peki sürekli su taşıyacaksa,diğer yolcular rahatsız olmayacak mı?onların hakları nerde kaldı,her şeyin bi usulü vardır,servis sırası vardır,yiyeceğini içeceğini zaten host dağıtıyor servis sırasında,be cühela,birazcık insanlığı-medeniyeti benimse artık,zırt pırt 2 tane fazladan topkek yemeyi,gazoz içmeyi kendine kar sayma,öyle değil çünkü

gece çocuğun çişi gelmişmiş, koca otobüsü durdurmuşlar,biriside ne var bunda çocuk altınamı edecek demiş,pes vallahi...sen ıslah eyle..
    non stop hariç çalışan,her firmanın molası vardır,çocuğuna sorarsın molada, götürürsün işetirsin,koca otobüs, senin veledinin çişi için durdurulur mu
    bu yaptığını Avrupa da yapsan,mancınıkla topa koyar,en uzun eşek adasına fırlatırlar adamı..yediğiniz para cezasıda yanınıza kar kalır üstelik..

ama yok, nasılsa karşıdaki, insan değil, bir host,muavin,köle,

zaten dikkat ederseniz,adam yapmıyom dememiş,elimde suyla gezdiğimi görüyo,istemiyor ama dolaba koyduğum anda istiyor diye belirtmesine rağmen,hala senin görevin tabikii yapacan herşeyi diyenler,işte,otobüste bu parazitleri yapan kişiler aynı zamanda da..

mevlam hak getire,ıslah eyleye...

muavin değilim,konu sahibinide hiç tanımam,ama otobüs yolculuklarım olur hep..akla zarar konular var,sosyologların incelemesi gereken..

merak ettim hiç avrupaya gittinmi? böyle söyliyenlerin %90 ı avrupaya gitmemiş insanlar oluyorda...

• Millet iş iş diye afedersiniz kıçını yırtıyo.Bizim milletde işden şikayet ediyo.Napmalarını bekliyodun hiçbişi istemicekler sen oturcan keyfinemi bakcan Sen oturda şükret şikayet etceğine
  • Arkadaşın bu işten beklentisi herhalde otobüste oturup normal yolcu gibi gidip gelmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @dministrator

Arkadaşın bu işten beklentisi herhalde otobüste oturup normal yolcu gibi gidip gelmek.

adam yukarda açıklama yaptığı halde böle boş bir yorum yapmışsın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: xswordfishx

quote:

Orijinalden alıntı: @dministrator

Arkadaşın bu işten beklentisi herhalde otobüste oturup normal yolcu gibi gidip gelmek.

adam yukarda açıklama yaptığı halde böle boş bir yorum yapmışsın....

okumadan yoruma devam..
  • Ben çocukken benim içinde durdurmuşlar aracı (ben öyle sanıyorum), sonradan öğrendimki araba bozulmuş
  • parasıyla değilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: müvellidülhumuza

quote:

Orijinalden alıntı: muratalagoz

molada su paraynan otobüste beleş

mantıklı

arkadasım mola olunca ayaga kalkar,
    orta kısımda dolap vardır,ıcınde de su vardır ,ordan ıstedıgın kadar beles su alırsın,...
    hatta bı tane damacana alırsın sag taraftan ...

• müşteri her zaman haklıdır can,seni en iyi ben anlarım ama yapcak bişey yok bizim milletimiz çok görgüsüz,o otobüse bindiler ya seni satın aldılar amuda bile kaldırırlar..
  • @zerzavatçı pamukkalenin kütahyaya seferi var mı web sitesinden göremedim de.
  • off hoca birdeağlayan bebeler fena oluyor demi
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

bazıları bir türlü medeniyeti öğrenemeyecek bunun okumuşuda bir, cahilide..

adam bir bilet alıp o otobüse binince, otobüsü satın aldığını sanıyor,bütün otobüsün personeli ona durmaksızın her dakika hizmet edecek,ee peki sürekli su taşıyacaksa,diğer yolcular rahatsız olmayacak mı?onların hakları nerde kaldı,her şeyin bi usulü vardır,servis sırası vardır,yiyeceğini içeceğini zaten host dağıtıyor servis sırasında,be cühela,birazcık insanlığı-medeniyeti benimse artık,zırt pırt 2 tane fazladan topkek yemeyi,gazoz içmeyi kendine kar sayma,öyle değil çünkü

gece çocuğun çişi gelmişmiş, koca otobüsü durdurmuşlar,biriside ne var bunda çocuk altınamı edecek demiş,pes vallahi...sen ıslah eyle..
    non stop hariç çalışan,her firmanın molası vardır,çocuğuna sorarsın molada, götürürsün işetirsin,koca otobüs, senin veledinin çişi için durdurulur mu
    bu yaptığını Avrupa da yapsan,mancınıkla topa koyar,en uzun eşek adasına fırlatırlar adamı..yediğiniz para cezasıda yanınıza kar kalır üstelik..

ama yok, nasılsa karşıdaki, insan değil, bir host,muavin,köle,

zaten dikkat ederseniz,adam yapmıyom dememiş,elimde suyla gezdiğimi görüyo,istemiyor ama dolaba koyduğum anda istiyor diye belirtmesine rağmen,hala senin görevin tabikii yapacan herşeyi diyenler,işte,otobüste bu parazitleri yapan kişiler aynı zamanda da..

mevlam hak getire,ıslah eyleye...

muavin değilim,konu sahibinide hiç tanımam,ama otobüs yolculuklarım olur hep..akla zarar konular var,sosyologların incelemesi gereken..

Çocuğunun olmadığı, hayatının hiçbir dönemini küçük çocukla geçirmediğin o kadar belli ki

Bir müsibet bin nasihatten iyidir. Çocuğun olunca görcem ben seni.. O zaman da böyle konuşabiliyor musun bakalım. Molada söylersin çocuğa o da yaparmış. Oldu, başka? Küçük çocuk senin benim gibi zaten. Çişi geldiğinde wc ye giden, gelmediğinde gitmeyen. Neyse, fazla konuşmama hiç gerek yok. Bi evlen çocuk yap da görcem ben seni o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zéytin -- 17 Ağustos 2009; 14:08:19 >

• yahu bırakın arkadaşlar. amma sacmalamışsınız haa. adam demiş yok böyle bir millet diye. abi kusura bakmayın doğru söylemiş be. yani bizim insanımız kendisinden başkasını düşünmeyen kendi çıkarlarını düşünen karşısındaki çalışan kişiyi 20-30 lira vererek onun sahibiymiş gibi gören bencil bir toplumdan başka bir şey değiliz. kısacası cahiliz abicim cahiliz... adam orda açıklama yapmış böyleyken böyle diye bi okuyunda yorum yapın yahu...

insanlar ile uğraşmak gerçekten zor bunu söylemiş arkadaş ve bir iki örnek vermiş bizde bunu memleket meselesi yapmışız iki dakkada...

yapmayın yahu biraz duyarlı olun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uGürkan. -- 17 Ağustos 2009; 14:30:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerzavatçı

yedigün alayım diyor..

Ne biçim milletiz yaaa...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.