Şimdi Ara

::::YETER BEEEEEEEEEEEEEEEEE,BIKTIM USTA YAAAA::: (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
4.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi bigün geliyoruz kırşehirden balıkesire yolda afedersin çıkarttım baya
    Ama nasıl bi su kaybı ise 10 dkde bir su istiyordum engelde olamıyorum vicud su kaybetti
    Benim gibi manyaklara denk geliyorsan işin zor valla
  • manyakmı yok usta yaa,hele çocuklara hizmet öldürüyor beni......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerzavatçı -- 9 Ağustos 2009; 21:24:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1717

boşver işi mişi okuluda bırak gel askere...

kıbrısa düştüm ben çömezim olarak gel...

nescafe ve fanta aldırcam sana kantinden :D

hocam kıbrısın neresi? ben lefkoşa ercan havaalanının yanındaki birlikte yaptım. tek kelimeyle berbat bir yer.
  • firmanın yüzünü kara çıkarma
  • Len uçaktaki ablalar ne yapsın gene senin ayağın yere basıyor kek kola dağıtıyon onlar yemek içki allah ne verdiyse
  • Hafız yanlış anlama, ne kadar para alıyorsun bu iş karşılığında?
  • Geçen yaz Gece 12'de Ankara'dan Erdeğe çıkmışız yola.1 saat de rötarlı...

En az 5 sefer su için kalktım.Artık ışığı görmiyim diye kafamı gömüyorum kaptan uyandırıyor git ne istiyorlar sor diye.

Su dolduruyorum, orta kapının ordaki kadın kızdı çığırdı felan, o bardağı niye tekrar tekrar doldurup veriyorsun diye.Madem öyle yapıyorum dedim bu çöp torbası neden bardakla dolu dedim.Herkesin içinde mors oldu

Bi tanesi gecenin 3'ünde durdurdu otobüsü çocuğunun çişi gelmiş.

Her türlü insanı var.Allahtan doğu otobüslerinde çalışmıyorduk...

• quote:

Orijinalden alıntı: IwillBe

Hafız yanlış anlama, ne kadar para alıyorsun bu iş karşılığında?

AGA
    HACI
    USTA
    REIS
    USTAD
    PASA
    DAYI

bıttı bı hafız kaldı turkcede seslenmek ıcın ne cok kelıme var ya

@uynus

cocuk altına mı yapsın begenmeyosanız calısmayın be bedava ekmek kazanın dıye vermıyolar sıze o ısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CThirty -- 9 Ağustos 2009; 22:00:07 >
  • eeee bu senin görevin
  • ne iş yapmayı düşünüyordun? gidip gelmeyi mi? biri ben su istedim diye bana gömerse otobüste yaşatmam söyliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tun4

@uynus

cocuk altına mı yapsın begenmeyosanız calısmayın be bedava ekmek kazanın dıye vermıyolar sıze o ısı

Tamam da herşeyin bir uslubu vardır yani.Gece otobüse binmeden giderirsin ihtiyacı.Çocuğuna da sorarsın bak otobüse binicez diyince girer tuvalete.

O saatte karanlıkta birden durunca herkes uyandı telaşlandı felan.Birşey mi oldu diye.

Su yada kek meselesinin de bir farkı yok.Açık büfe tamam, babamın malı değil nasılsa.İstediğin kadar ye, iç.Sen 10 kere su yada kek isteyince zarar mı etti bu firma? Yada sen 1 şişe 50 ykr almamakla kar mı ettin?

Neticede biz birşeyleri sakınmıyoruz, yada 1 kişi 2-3 kek alınca kötü kötü bakmıyoruz.Alın alın diyoruz.(En azından ben öyle diyordum) ... :)

• 5 yıldızlı Hotelde sabah 8 akşam 23:30'a kadar komilik yaptım anam dinim ağladı
  • Hocam ben geçen gün İzmir'e gittim Pamukkaleyle. Memnun kaldım bayaa. Tek sorun koltuktaki kulaklık çalışmıyordu. Kulaklık istedim. Boş kulaklık yok dedi meslektaşın. Kendi kulaklığımı kullandım.

Sık sık su servisi yapılıyor zaten. Ama hakikaten çok uyuz yolcular var ya.
  • trabzona yeşilsahil isimli firma ile yolculuk yapmıştık
    su kolonya su kolonya başka içecek yiyece3k vermediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerzavatçı

Adam karısından su isteyemez,gelip gece 4te su istiyor benden..Ağzının ortasına koyucam bigün böyle tiplerin..

Moladan çıkarız su isterler lan molaya niye giriyoruz ozaman..ye iç diye..

Çay kahve soguk içecek ne alırsınız diyorum kahve yanındada yedigün alayım diyor..

Ne biçim milletiz yaaa...

Yanılmıyorsam seni oraya bu işleri yapman için alıyorlar. Yol boyunca yatıp uyuman için değil. Kusura bakma ama buna şikayet etmeye hakkın yok bence. Maaşına kızarsın şirketine söversin ama neden su götürüyorum diyemezsin..

• güzergahlar ne usta bineyim gezelim bi
  • quote:

Adam karısından su isteyemez,gelip gece 4te su istiyor benden..Ağzının ortasına koyucam bigün böyle tiplerin..

Moladan çıkarız su isterler lan molaya niye giriyoruz ozaman..ye iç diye..

Çay kahve soguk içecek ne alırsınız diyorum kahve yanındada yedigün alayım diyor..

Sana tav oluyorum ben,ıslah edilmen gerektiğini düşünüyorum.
  • iyide senin işin bu, ne yani aklına esince
    senin tipin şuan su istiyor sana su vercem

gibi mi? olacal tabi ki öyle olacak
  • quote:

Sorunu önce kendinde arasan
    Bir düşün bakalım sen niye o işi yapıyorsun?
    Cevabı bulunca yaz...
  • Adamın üstüne gittiniz iyice. Adam ne diyor bak müşteri moladan sonra otobüsü durdurup tuvalete gitmiş sanırım. Ona patlamış arkadaş. Dövseydiniz bide.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.