Şimdi Ara

::::YETER BEEEEEEEEEEEEEEEEE,BIKTIM USTA YAAAA::: (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
4.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tun4

quote:

Orijinalden alıntı: IwillBe

Hafız yanlış anlama, ne kadar para alıyorsun bu iş karşılığında?

AGA
    HACI
    USTA
    REIS
    USTAD
    PASA
    DAYI

bıttı bı hafız kaldı turkcede seslenmek ıcın ne cok kelıme var ya

@uynus

cocuk altına mı yapsın begenmeyosanız calısmayın be bedava ekmek kazanın dıye vermıyolar sıze o ısı

baba
    yigen
    amcaolu
    samimiysen topaç
    başkan

bunları da duydum - babayı kullanırım

• otobüslerde host istemiyorum hostes istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

quote:

Orijinalden alıntı: 1717

boşver işi mişi okuluda bırak gel askere...

kıbrısa düştüm ben çömezim olarak gel...

nescafe ve fanta aldırcam sana kantinden :D

hocam kıbrısın neresi? ben lefkoşa ercan havaalanının yanındaki birlikte yaptım. tek kelimeyle berbat bir yer.

kıbrıs erdemli gazimağusa 61. p.alayı 2 p.taburu ambulans şoforü olarak gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerzavatçı

quote:

Orijinalden alıntı: sinan02

Host ile Muavin arasındaki farkı birisi açıklayabilirmi.

ben açıklayayım..

muavin arabada sürekli çalışan arabada sabit çalışan kaptanların ya tanıdığı ya akrabası olan arabanın temizlenmesınde bagajları almaklabinecek hosta ikramları tamamlamakla hazırlamakla görevli kişidir..arabada sabittir..

host ise ikram yapan yolcularla ilgilenen yardımcı olan nerede inip binecegi konusunda yolculara yardımcı olan arabanın temızlıgıne karısmayan kişidir sureklı farklı arabayla gider farklı yerler farklı seferler örnegın yarın 10.30 Küçükkuyuya gidiyorum.

@misogamist
    varmış baya fark dimi..

Bence senin işin daha kolay

• bazıları bir türlü medeniyeti öğrenemeyecek bunun okumuşuda bir, cahilide..

adam bir bilet alıp o otobüse binince, otobüsü satın aldığını sanıyor,bütün otobüsün personeli ona durmaksızın her dakika hizmet edecek,ee peki sürekli su taşıyacaksa,diğer yolcular rahatsız olmayacak mı?onların hakları nerde kaldı,her şeyin bi usulü vardır,servis sırası vardır,yiyeceğini içeceğini zaten host dağıtıyor servis sırasında,be cühela,birazcık insanlığı-medeniyeti benimse artık,zırt pırt 2 tane fazladan topkek yemeyi,gazoz içmeyi kendine kar sayma,öyle değil çünkü

gece çocuğun çişi gelmişmiş, koca otobüsü durdurmuşlar,biriside ne var bunda çocuk altınamı edecek demiş,pes vallahi...sen ıslah eyle..
    non stop hariç çalışan,her firmanın molası vardır,çocuğuna sorarsın molada, götürürsün işetirsin,koca otobüs, senin veledinin çişi için durdurulur mu
    bu yaptığını Avrupa da yapsan,mancınıkla topa koyar,en uzun eşek adasına fırlatırlar adamı..yediğiniz para cezasıda yanınıza kar kalır üstelik..

ama yok, nasılsa karşıdaki, insan değil, bir host,muavin,köle,

zaten dikkat ederseniz,adam yapmıyom dememiş,elimde suyla gezdiğimi görüyo,istemiyor ama dolaba koyduğum anda istiyor diye belirtmesine rağmen,hala senin görevin tabikii yapacan herşeyi diyenler,işte,otobüste bu parazitleri yapan kişiler aynı zamanda da..

mevlam hak getire,ıslah eyleye...

muavin değilim,konu sahibinide hiç tanımam,ama otobüs yolculuklarım olur hep..akla zarar konular var,sosyologların incelemesi gereken..

• quote:

Ağzının ortasına koyucam bigün böyle tiplerin..

Senin görevin insanların ihtiyaçlarını karşılaşamak ve sen buna üşenip, müşterinin ağzının ortasına koyuyorsun. Bir gün ağzının ortasına koyduğun kişi ben olurum, seninde vücudunda kırılmadık kemik bırakmam. Seni anlıyorum, insanlarla uğraşmak zordur, biliyorum. Ama bu işinse karşıdaki insanın, özellikle kendisine hizmet verdiğin müşterinin ağzının orta yerine vurmaya hakkın kesinlikle yok. Yok uğraşamam diyorsan, başka işler bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhMeT.

quote:

Ne biçim milletiz yaaa...

Sorunu önce kendinde arasan
    Bir düşün bakalım sen niye o işi yapıyorsun?
    Cevabı bulunca yaz...

Soruma cevap alamadım

• quote:

quote:

quote:

Cevabı bulunca yaz...

Soruma cevap alamadım

alamazsın tabi..sefere çıktı o bugün

• quote:

Orijinalden alıntı: uzil

quote:

quote:

quote:

Cevabı bulunca yaz...

Soruma cevap alamadım

alamazsın tabi..sefere çıktı o bugün

• Bazıları çoçuğa molada sorsaydı demiş ya molada çoçuğun çişi yoksa? Siparişle gelen bir şey değil bu, bunuda düşünün.
  • sen de onların sayesinde para kazanıyorsun bunu unutma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reckoning

quote:

Orijinalden alıntı: Tun4

quote:

Orijinalden alıntı: IwillBe

Hafız yanlış anlama, ne kadar para alıyorsun bu iş karşılığında?

AGA
    HACI
    USTA
    REIS
    USTAD
    PASA
    DAYI

bıttı bı hafız kaldı turkcede seslenmek ıcın ne cok kelıme var ya

@uynus

cocuk altına mı yapsın begenmeyosanız calısmayın be bedava ekmek kazanın dıye vermıyolar sıze o ısı

baba
    yigen
    amcaolu
    samimiysen topaç
    başkan

bunları da duydum - babayı kullanırım

kaptan
    müdür
    emmi

kaptan tercihimdir

• Nescafe ve kek alabilir miyim?
  • Allah kolaylık versin.
    Bir otobüs her cins insanla uğraşmak kolay değil.
  • Ne yani bu onun görevi diye her şeye katlanmak zorunda mı? İsyan edemez mi? Sizin gibi androit değiliz valla ben de mc donalds'da çalışırken müşterileri bi dövmediğim kalırdı hakaret ettiğim bile olurdu ama bir kere bile uyarı almadım

Marifet mi bu tabiikide değil ama para veriyoruz diye efendi değiliz...
  • tabii koca otobüs taksi ya, bi siz seyahat ediyosunuz onla,çişi için duracak,10 dk sonrada kakası gelir çocuk bu bellimi olur,nede olsa ceza yok...

bakış açısına bakın hele....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 10 Ağustos 2009; 12:42:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan02

Madem o işi seçtin eşşek gibi yapacaksın yok kardeşim yapamam dersen basarsın istifayı.

quote:

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=321907

Pencereyi kapa ?

4 Gün tatilin hayirli olsun
  • Hostsan Hostluğunu bil.Zoruna gidiyorsa yapma.Kimse kimseye yattığı yerden para vermez
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

bazıları bir türlü medeniyeti öğrenemeyecek bunun okumuşuda bir, cahilide..

adam bir bilet alıp o otobüse binince, otobüsü satın aldığını sanıyor,bütün otobüsün personeli ona durmaksızın her dakika hizmet edecek,ee peki sürekli su taşıyacaksa,diğer yolcular rahatsız olmayacak mı?onların hakları nerde kaldı,her şeyin bi usulü vardır,servis sırası vardır,yiyeceğini içeceğini zaten host dağıtıyor servis sırasında,be cühela,birazcık insanlığı-medeniyeti benimse artık,zırt pırt 2 tane fazladan topkek yemeyi,gazoz içmeyi kendine kar sayma,öyle değil çünkü

gece çocuğun çişi gelmişmiş, koca otobüsü durdurmuşlar,biriside ne var bunda çocuk altınamı edecek demiş,pes vallahi...sen ıslah eyle..
    non stop hariç çalışan,her firmanın molası vardır,çocuğuna sorarsın molada, götürürsün işetirsin,koca otobüs, senin veledinin çişi için durdurulur mu
    bu yaptığını Avrupa da yapsan,mancınıkla topa koyar,en uzun eşek adasına fırlatırlar adamı..yediğiniz para cezasıda yanınıza kar kalır üstelik..

ama yok, nasılsa karşıdaki, insan değil, bir host,muavin,köle,

zaten dikkat ederseniz,adam yapmıyom dememiş,elimde suyla gezdiğimi görüyo,istemiyor ama dolaba koyduğum anda istiyor diye belirtmesine rağmen,hala senin görevin tabikii yapacan herşeyi diyenler,işte,otobüste bu parazitleri yapan kişiler aynı zamanda da..

mevlam hak getire,ıslah eyleye...

muavin değilim,konu sahibinide hiç tanımam,ama otobüs yolculuklarım olur hep..akla zarar konular var,sosyologların incelemesi gereken..

E çocuk bu napcaklar küçücük çocuga tut bakim muavin abi kızıyor dedikten sonra başka ne yapılabilir.İyi siz de deseydiniz ama Avrupa'da böyle yapmıyorlar diye çocuk da otobüs ortasına yapsaydı..

Avrupa'da (Türkiye'de de birçok firmada var) otobüste tuvalet oluyor o sebeple durmuyorlar.Sen otobüsünde insanın ihtiyaçlarını düşünmüyorsan durdurur tabi.

• Senin görevin bu zaten, istediği zaman su veya başka bir şey isteyebilir.
    Bazı durumlarda aşırıya kaçma olabilir ama sen o işi yapmak zorundasın.
    Babanın hayrına çalışmıyorsun orada sonuçta.
    Beğenmiyorsan, hiç foruma felan yazmaya gerek yok, eyvallah der çıkarsın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.