Şimdi Ara

Yeter artık ben de bırakıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Size reklamlarınızla başarılar dilerim.
    Yeter artık ben de bırakıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu konuyu okurken bile aşağıda aynı reklam var. Adblock bile işe yaramıyor artık
  • Bu ne biçim iş anlamadım. Her sayfa açtığımda aşağıda hayvan gibi Turkcell reklamı beliriyor. Yapacağınız işe tüküreyim.
  • DonanımHaber "mini" kullanın mobile değil tarayıcıdaysanız.

Mobil uygulamasında reklam görmüyorum ben hiç.
  • Evet mobilde yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonla tarayıcıdan girdiğim zaman hep mobile değil, mini sürümünü seçiyorum. Forum daha minimal açılıyor hızlı çalışıyor. Reklam yok. Sadece ilan başlıkları var. Bir başlığa girdiğinizde resimler açılmıyor. Linke basarsanız bir iki saniye bekliyorsunuz öyle açılıyor. İstemezseniz kota yememiş oluyor.

Mobil uygulamada ise reklam görmüyorum hiç. Lakin kendine ait bazı lanet yönleri var. Kullanışlı değil ve çok ağır. Mesajlarıma girdim diyelim. Anasayfaya dönmek istiyorum, bir home simgesi yok. Ayarlar menüsünden forum ana dizini'ne basmak zorundayım ki bu seçenek teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aşağılarda... Tarayıcıdan ileti gönderemiyorum bir sıkıntı var. İletilere yanıt vericeksem, konulara yanıt yazıcaksam mecbur mobile sürümü kurulu olmak zorunda telefonumda. Androooyd kullanıyorum bu arada.

Aslında bunu başlık açmak lazım millet kan ağlıyor bu kaçıncı başlık reklam yüzünden. Ama bu defa da yönetimi uyandırım mini sürüme de reklam getirtirim diye korkuyorum

• Tablet sürüm vardı mini - mobil arası bir şey reklamsız on numara reklam yok diye adamlar platformu kapattı mini de kapanır 1-2 aya merak etme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • S.Vettel kullanıcısına yanıt
    Mini sürüm kalkmasın hacı yaaa işte o zaman hapı yuttuk demektir. Bak tarayıcıda iki mod, bir de mobil sürüm toplamda üç mod bile yetmiyor bir de miniyi kapatırlarsa forumun bir anlamı kalmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.