Adamlar her sene tam yerine transfer yapıyor bizimkiler uzağı çift gören adamı alıyor.. Stadları 50 bini geçti bizimkisinde herkes çift turnike kovalıyor.. Başkan masaya yumruğunu vuruyor 'paf' sesi çıkıyor kimse başkanı iplemiyor.. Bir adam var takımda kaptanlık kontenjanından forma giyiyor Taraftar tezahürat yapıyor diye kendini nimetten sanan keller orta sahada top kaptırıyor Gol yediriyor kademeye giremiyor takımı yakıyor Az içelim çok destek diyoruz ayakta duramayanlar kavga çıkarıyor Mafya bağlantılı menejerler görev alıyor... Başkanın babası belki de klübü yönetiyor.. Reha muhtar 8 milyon euroyu hala vermiyor.. Hakemler ....lik yapıyor , federasyon rakiplere çalışıyor.. Biri uefa kupasını alıyor diğeri çeyrek finali görüyor Bizim yönetici 4 sene sonra gelen liderliğe seviniyor.. Fulya projesi mahkemeye gidiyor yönetim ibra edilmiyor Alınan kupalar hastane odalarında dolaştılıyor.. En büyük rakibimizin şampiyon olması isteniyor, Türkiye'ye şikeyi alıştıranlarla paper moon'da yemek yeniliyor.. Birisi çıkıyor hala umudum var diyor, Diğeri sivas'ı yenersek iş değişir diyor.. Buradan atıp tutan ben de geliyorum diyenler şu an ne yapıyor ? Beyaz eldivenler sırasını bekliyor ! Olimpiyat stadı dolmak istiyor ! Alen'siz üst taraf hiç çekilmiyor.. Bunun üzerine şeref beyin hakkı beyin kemikleri sızlıyor.. Süleyman Seba eski dostlarıyla hüzünleniyor.. Gözler metin ali feyyazı arıyor.. Şerefli ikincilikler hayal oluyor .. Küçük bursa yeni rakip oluyor,kız kardeş a.gücü kaale alınıyor.. Hedefler bir bir küçülüyor,taraftar kan ağlıyor.. Bacaklar p.tesileri işe okula gitmek istemiyor,insan içine çıkılmıyor.. Ama bizi bu kaptana layık görenler utanmıyor,baki ile devam diyor,rico alex'ten iyi diyor.. Kendi yazarımız çizerimiz en büyük düşmanımız oluyor.. Ne hakkımız korunuyor ne konuşuluyor.. Ne yapılması gerekiyor , bilinmiyor.. Esasında çözüm çok kolay , devamlı aranıyor aranıyor , aranıyor .. Ama bir türlü ULAŞILAMIYOR !!!
Forzabeşiktaş'tan bir kardeşimizin yazısıdır. İbretliktir,okunmalıdır,irdelenmelidir,üzerinde uzun uzun düşünülmeli ve sonucunda artık lütfen uygulamaya geçilmelidir.
Ama bizi bu kaptana layık görenler utanmıyor,baki ile devam diyor,rico alex'ten iyi diyor..
Aslında Beşiktaşın durumu benim fikrim su an da Galatasaraydan daha iyi. Sorunlar belli ve düzeltilebilir. Ve seyirci ise seyirci.Stat ise stat. Altyapı ise altyapı. Hepsi var eksik olan idari yönetim zaaflığı ve geleceği görememe. Bunlarda tecrübe ile olacak şeyler... Gelecekte Beşiktaş daha iyi noktaya gelecektir sadece biraz zaman ve sabır gerekecek...
Yönetim gitmediği sürece sorunlar bitmez.
Yönetimin değiştiğini varsayalım ;
Kadroda ciddi sorunlar var
Defans ve Orta sahada...
Bunlar bi senede olacak şeyler değil.Gerekirse bi sene feda edilip kadro baştan kurulmalıdır..
Aslında Beşiktaşın durumu benim fikrim su an da Galatasaraydan daha iyi. Sorunlar belli ve düzeltilebilir. Ve seyirci ise seyirci.Stat ise stat. Altyapı ise altyapı. Hepsi var eksik olan idari yönetim zaaflığı ve geleceği görememe. Bunlarda tecrübe ile olacak şeyler... Gelecekte Beşiktaş daha iyi noktaya gelecektir sadece biraz zaman ve sabır gerekecek...
Galatasaray'ın hali vahim diyorsun yani Bizim belirsiz ve düzeltilemeyecek sorunlarımız neler acaba? Para demeyeceksiniz herhalde
Bu arada güzel bir yazı ama arkadaşın da dediği gibi Beşiktaş'ın durumunda öyle karalar bağlanacak birşey yok. Yönetimin yanlışları oldu, 1 kaç senelik bir durgunluk dönemine girdi takımınız ama büyüklüğünden birşey kaybetmiş değil
Bu arada Allah tüm takımlarımıza en kötü günlerinde bizim gibi olabilmeyi nasip etsin
bu çok güzel ve çok doğru bir yazı. yazana tebrikler. keşke özeleştiri haline dönebilse...
quote:
Orjinalden alıntı: ChordSolo
bu çok güzel ve çok doğru bir yazı. yazana tebrikler. keşke özeleştiri haline dönebilse...
keşke özeleştiri haline dönebilse?yazan arkadaşı bende tebrik ediyorum.durumu özetlemiş.
eksik olmuş. çarşı da bu yönetimi görüp hâlâ ses çıkar(a!)mıyor....
Ağlamak istiyorum.Defol git Demirören.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme