Şimdi Ara

Yeşillik Yiyin Bol Su İçin Ikınmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba gençler hayırlı akşamlar. Ailede ırsi hemoroid var. Afedersiniz makattan muayene ettiler ve yırtık var dediler sık olmasa da arada ıkınınca kanama oluyordu. Lazer ameliyatı ile 10 dk da hallolduğunu aöylediler. Siz siz olun sofradan aç kalkın, Düzensiz beslenmeyin, bol su için, yeşillik yiyin. Kabızlık çekiyorsanız hareketsiz kalmayın, sabah aç karnına 2 3 tane kuru kayısı ve 2 bardak su için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaş ben diyorum bol su için yeşillik yiyin sen diyorsun çocuk yapmayın ne alaka şimdi

Bak ırsi diyorum ama sadece bütün suçu genlerime yüklemiyorum. Genetik sadece bu gibi şeylerde tetikleyici bir faktör ama iş sende bitiyor. Tabii ırsi olarak Allah korusun şeker hastalığı, kanser vs. hastalıklar olabiliyor, akraba evliliği yapanlar olabiliyor onları bilemeyeceğim.

• Genetik hastalığı olanlar çocuk yapmamalılar.
    Bile bile lades resmen.
    Devlet kısırlaştırmalı bence. Şahsi algılamayın lütfen. Dediğim yanlış mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Hayyam12

Genetik hastalığı olanlar çocuk yapmamalılar.
    Bile bile lades resmen.
    Devlet kısırlaştırmalı bence. Şahsi algılamayın lütfen. Dediğim yanlış mı?

Arkadaş ben diyorum bol su için yeşillik yiyin sen diyorsun çocuk yapmayın ne alaka şimdi

Bak ırsi diyorum ama sadece bütün suçu genlerime yüklemiyorum. Genetik sadece bu gibi şeylerde tetikleyici bir faktör ama iş sende bitiyor. Tabii ırsi olarak Allah korusun şeker hastalığı, kanser vs. hastalıklar olabiliyor, akraba evliliği yapanlar olabiliyor onları bilemeyeceğim.

• lazer ameliyatı ile ne alaka bir daha zıçsan bir daha ameliyat olmak zorunda kalacan o zaman sonsuz ameliyata girecen. Ben doktorlara güvenmiyorum arkadaşıma kas yırtılması demişlerdi başka bir doktor yumruk kadar tümor teşhisi koydu

•  

• quote:

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

lazer ameliyatı ile ne alaka bir daha zıçsan bir daha ameliyat olmak zorunda kalacan o zaman sonsuz ameliyata girecen. Ben doktorlara güvenmiyorum arkadaşıma kas yırtılması demişlerdi başka bir doktor yumruk kadar tümor teşhisi koydu

Geçmiş olsun hocam. Lazer ameliyatı ile kurtulabilirsin dediler tabii bundan sonra da dikkat ediceksin ama afedersiniz dışkılamada problem olmayacak. Kabız olup ıkınma yine size bağlı bunun için dikkat etmeniz lazım. Arkadaşın durumu nasıl şu an

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6

Geçmiş olsun hocam. Lazer ameliyatı ile kurtulabilirsin dediler tabii bundan sonra da dikkat ediceksin ama afedersiniz dışkılamada problem olmayacak. Kabız olup ıkınma yine size bağlı bunun için dikkat etmeniz lazım. Arkadaşın durumu nasıl şu an

Alıntıları Göster

lazer tedavisi görecekmiş sanırım tam bilmiyorum şuan napıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

lazer tedavisi görecekmiş sanırım tam bilmiyorum şuan napıyor

Alıntıları Göster

Allah şifa versin hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6

Allah şifa versin hocam

Alıntıları Göster

küçükken doktora kulağım duymuyor diye gitmiştim. senin kulağında sıkıntı büyük senin kulağına tüp takmamız lazım demişti. başka doktora gittim antibiyotik yazdı orta kulak iltihabı var sende dedi.

Doktora gittim dedim sürekli başım zonkluyor beynimde basınç var dedim adam anlayamadı başka bir bölüme gözük dedi. Yine aynı bölümde başka doktora göründüm adam sende kolesterol var biraz kilo ver ve stresten uzak dur dedi ve düzeldim

• quote:

küçükken doktora kulağım duymuyor diye gitmiştim. senin kulağında sıkıntı büyük senin kulağına tüp takmamız lazım demişti. başka doktora gittim antibiyotik yazdı orta kulak iltihabı var sende dedi.

Doktora gittim dedim sürekli başım zonkluyor beynimde basınç var dedim adam anlayamadı başka bir bölüme gözük dedi. Yine aynı bölümde başka doktora göründüm adam sende kolesterol var biraz kilo ver ve stresten uzak dur dedi ve düzeldim

Alıntıları Göster

Geçmiş olsun hocam orta kulak iltihabı her çocukta oluyor. Az yiyin strest yapmayın

• Ayrıca acı yemeyin bence bı ara acı biber yemiştim afedersini benisimin başı bile yandı

• quote:

Orijinalden alıntı: kozmozun delisi

Ayrıca acı yemeyin bence bı ara acı biber yemiştim afedersini benisimin başı bile yandı

Acı biber iyidir hocam ama bol su içmek lazım

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 5 Mart 2022; 23:50:24 >
  • Hocam bende de catlak var makatta.10 yildir var bu olay.Sadece kan geliyor.Hic bir agri sizi olmuyor.Tekrar gitmeli miyim doktora ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir de klozet yerine normal tuvaletleri tercih etmekte de yarar var. Benimde bazı sıkıntılar var ama doktora gitmekten korkuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: D. Ace

Hocam bende de catlak var makatta.10 yildir var bu olay.Sadece kan geliyor.Hic bir agri sizi olmuyor.Tekrar gitmeli miyim doktora ?

Hocam ağrı olmuyor sürekli kanamıyosa gerek yok. Ayrıca doktora gidin size krem verie her banyodan sonra kullanın belki sizin ki ameliyatlık değildir geçmiş olsun

• Ne yalan soylim haftanin 5 gunu falan kaniyor.Surekli olan bisey.Ama agri sizi hicbirsey yok.Sadece kan.Bazen damliyor kan

• quote:

Ne yalan soylim haftanin 5 gunu falan kaniyor.Surekli olan bisey.Ama agri sizi hicbirsey yok.Sadece kan.Bazen damliyor kan

Geçmiş olsun hocam kabızlık var mı affeder ıkınıyor musunuz? Doktora gittiniz mi?

• Kabizlik yok sanirim.Gunde bi kere diskilarim o kadar.

• quote:

Kabizlik yok sanirim.Gunde bi kere diskilarim o kadar.

Genel cerrahi doktoruna görünmekte fayda var hocam. Haftada 5 gün kanama ilginç. Geçmiş olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.