Şimdi Ara

Yeşilay Bi Liran Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün sabah Levent'ten metroya bindim. Metro tabi her zaman ki gibi tıklık tıklım. Neyse metroda ki ekranları izlerken Yeşilay'ın bir liran var mı reklamına denk geldim ama tam izleyemedim izleyemeyince ilgilimi çekti. Neyse iş yerinde biraz boşluğum oldu vakitsel anlamda aklıma metroda izlediğim spot geldi bir bakayım dedim.
    Arkadaşlar Yeşilay'ı ben sigara ve alkol ile savaşıyor diye biliyordum ama çok daha fazlasıymış. Benim gördüğüm kampanyanın adı bir Liran Var Mı? bu soruyu ilk duyduğunuzda bende dahil bu ne ya sokakta para isteyenler gibi dedim ama kampan aslında tamda bunun üzerine kurulmuş dışardan bağımlı gibi görünmesede bizden para isteyen insanların neredeyse hepsi bir madde bağımlısı ve bizden aldıkları paralar ile bağımlı oldukları maddeyi satın alıyorlar. Toplum için farkındalık oluşturcak bir kampanya olmuş. Bugün itibari ile bir karar aldım yolda ne zaman biri benden para istese ona para vermek yerine Yeşilay'a bağış yapıyorum çok değil sadece bir lira. Benim gibi yapmak isterseniz 1 yazıp 2423'e mesaj atabilirsiniz.

• benden de bahçelievler metrobüs durağının içinde öküz gibi bir adam 50 kuruş istedi 50 kuruşun var mı toprağım dedi yok dedim tek tek herkese soruyordu ulan kulaklık var çıkarıyorum utanmadan kulaklıklı adama soruyor akp yüzünden rahat müzik bile dinleyemiyorum lanet olsun cidden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 10 Kasım 2017; 15:37:24 >

Bunu yapacağınıza adama gidin bir çorba ısmarlayın, yemek ısmarlayın en kötüsü eline bir ekmek verin yani. Sizinki de çok dolu biri iş değil yani, burnuma reklam kokusu geliyor. Bu ülkede hele ki böyle berbat bir devlet yönetimi varken hiçbir kuruma bağış yapmam, eğer birilerine iyilik yapmak istiyorsam gözümle o insanı görürürüm, tutarım elinden bir öğün karnını doyururum veya üstüne başına "beraber giderek" bir şeyler alırım veririm. Benim için böyle yapılan iyilik saçma sapan kurumlara görmeden etmeden gönderilen paradan daha iyidir. Kızılay da olsa Yeşilay da olsa söz konusu para istemekse hiçbir kuruma güvenmeyin hele ki Türkiye gibi bir ülkedeysek!

Desktop: MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162)
  • Kimse kusura bakmasin. Akpnin oldugu bir ise asla guvenemem. Reklamda boyle soylerler gercekte ayakkabi kutusu doldururlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

PSN : Jeopol
  • Yeşilay başkanı sigara içerken yakalanmamış mıydı ? Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa.
    Intel i5 8400 | ASRock B360M Pro4 Anakart | Corsair Vengeance LPX 2x8GB 2666MHz DDR4 | MSI NVIDIA GeForce GTX 1060 GAMING X 6GB | Phanteks P400 White | Corsair CX600 PSU | NOCTUA NH-D9L | Kingston A400 120 GB SSD | Seagate Barracuda 1TB 7200 RPM HDD | Acer KG221Q 75HZ 1 MS monitör
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dolandırılan Var mı ? Önemli
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.