Şimdi Ara

Yeşil pasaportum var yazın nereye gideyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İtalya veya ispanya düşünüyorum ama acaba Yunanistan mı yapsam adalar falan. Hiç yurtdışına çıkmadım turla gitcem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night King -- 16 Aralık 2025; 23:21:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• trkgncr kullanıcısına yanıt
    quote:

Lisbon yerine Türkiye’den herhangi bir yer olur bence.

aradığım cevap. işte bu yüzden İsviçre yazdım en başa.

o kadar vize parası, uçak + otel + 3 euro'ya şişe su içeceksin, sonuç -> Eminönü'nden hallice Lizbon.

Avrupa'ya gideceğin varsa biraz kültür + doğa gör ki, Avrupa gördüm diyebilesin.
    Eyfel kulesi değildir Avrupa. aynı şekilde Fransa, Portekiz, İspanya, İtalya ... bunların bizden pek farkı yok.
    İtalya, İspanya'da bir yerden bir yere 1 saatte gidersin, trafik, korna gürültüsü ...
    Fransa'da elektrikli araç kullandım, şarj yeri yok...

gideceksin, oturacaksın şehir meydanında, geleni geçeni izleyeceksin, insanlar karşıdan karşıya nasıl geçiyor, markette nasıl sıra bekliyor, gündelik hayatları nasıl geçiyor ...
    mesela bunun için örnek yer -> Belçika Gent.

İsviçre'de çok yer var doğa harikası olan, bir tane de ondan örnek vereyim -> Lauterbrunnen ;
    instagram
    SYIFA | SWISS TRAVEL GUIDE🇨🇭PRIVATE TOUR GUIDE MAP ITINERARY on Instagram: "BEAUTIFUL SWITZERLAND🇨🇭🍀#syifainswitzerland #syifaswisstour #myswitzerland #iloveswitzerland #suica #suisse #svizzera #beautifulswitzerland #visitswitzerland #myswitzerland #bestofswitzerland #schweiz #suisse #suiza #suica #interlaken #lauterbrunnen #grindelwald #bern #zermatt #lucerne #inlovewithswitzerland #iloveswitzerland #suica #swiss #switzerland #swiss🇨🇭 #switzerland🇨🇭 #swissalps #alps"
    https://www.instagram.com/reel/DR4SMMRjFUo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeşil pasaport büyük nimet. Hanımdan ötürü sahibiz. Çok memnunuz. Son Viyana'ya gittik ve çok beğendik. Çocukla da iyi gezilecek bir yer ama Noel Market ve atmosferi için gittik kışın mecbur olmadıkça Avrupa'ya gidilmez korkunç soğuk. Hazırladığım listeyi paylaştım.

youtube
    Bu oynatma listesinde şehirlerden doğa harikalarına, gizli cennetlerden kültürel duraklara kadar gezip gördüğüm yerleri paylaşıyorum. Yolculuk ipuçları, gezi...
    https://www.youtube.com/playlist?list=PL846paJqa_81Lfy_5XLk1unAgD8R84z58
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.